Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Detenice uz nikdy vic! Je tam tma a neni videt co clovek zere a uprimne mi tam ani nechutnalo. Cesta na h*, spatna, rozbita, uzka, klikata....

Clinte, prave jsi dokazal s TDI, zes nic nedokazal, jiny auto, jina vybava, jina vaha a motor si troufam rict, ze je pripraven na eu6 a je pridusen (viz nove Fabie, oproti Citigu ty MPI nejedou, ac jsou stejny rozdil je jen v eu), ikdyz treba skodovka tvrdi jen eu5 - marketing (nvm treba eu6 udava). Navic soucinitel odporu??? Co zajety motor, kolik ma jeta tvoje okta a kolik ta pujcena? Me si motor sedal jeste v 15tis a spotreba klesla a ustalila se az ve 20tis! A ztisil se az po prvni vymene oleje (asi ve 25tis).. cili ac nepopiram ze 7litru mi prijde rozumne, tak tvrdim, zes testoval jablka s hruskama a realita muze byt jinde.

Otestuj 03 1.4 TSI a 2.0 TDI, ve stejne vybave a se stejnym najezdem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

musíš hold předvídat sníh, není problém takový.... ve sněhu sem ještě bez zimáku nejel, vždy sem to dobře naplánoval.

Ja uz na letnich na snehu jel a bylo to paradni. Tim se ukaze, jaky je kdo ridic. Bez vetsich problemu jsem dorazil. Zimaky jsou tu jen pro ty ridice neridice a pikaj kvuli tomu vsichni. Navic si na tom hodne lidi masti kapsy, at uz primo ci neprimo.

Furt si domu nekoho tahas a Pancho ma lepsi auto, navic se vice blyska a samice jdou vzdy po tech blyskavych perech, to je priroda. Ted se nemuzes divit ze ti Pancho jezdi za manzelkou. On uz i ten Vasik ti neni nejak podobnej. :D

Hochu celozivotni omyl. Chces rict proc se drive provozovala autoerotika a dnes uz ne? Pritom je v autech lepsi komfort a jsou vetsi? Co tomu brani? Ti reknu. Zensky doslova vlhnou pri vibracich a prdeni vyfuku. Moje 01 TDI zazila veci, o kterych se mi dnes jen uz zda!!! A vejfuk byl vareny 3x. Peugeot, to byly doslova orgie! Tam vejfuk i upad! A dnes? Felicie panna, Oktava panna, Hyundai panna! Vse benzin a nevareny vejfuky! Troufam si rict, ze Clint uz vlivem vyvazovaci hridele osahava v aute uz jen volant a radicku. Proto se to vsem loupe!

Ty stálice a masožrouty jsem rovnou napsal do seznamu ;) Ti to mají povinné

http://forum.skodahome.cz/topic/124742-clint%C5%AFv-pir%C3%A1tsk%C3%BD-klub/page-651

Koukam koukam, nejsem tam.

Není ;) Vysál mi to z FB :D

Ja rikam furt ze na fb jsou jen uchylaci a jeste vetsi ti, co tam nahravaj fotky a doslova pisou denicky.

no Petrr by ses divil ale nemam zadne,spise treba tohle

u toho ja........... :kol-48: :kol-48: a potom hodne fotek, filmy ale ne porno:)hry,instalace, muzika a tak

Video nedostupne ;(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radiusy nejsi na seznamu, páč budeš měnit gumy přece, pokud ne, tím lépe. přijeď. 

Hurikan, šťastný to muž, když může auta měnit po roce. Pravda na Mava nemá (i když Mav dojel do cíle své cesty asi), ale i tak. Mně by stačilo, měnit auta po záruce resp. na konci záruky. Přeci jen člověk si na to auto zvykne, přizpůsobí si ho a to by se mi furt dokola nechtělo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mavous:

Byla otazka casu, kdy Skoda zrusi PR oddeleni Skoda Home, preci jen, dalo se obcas vycist i nelichotive hodnoceni. A navic uz nebylo naopak co do SA reportovat za pozitivni zpravy od uzivatelu.

Napadl me k tomu jeden pribeh ze zivota, pekne jsem ho sepsal, ale pak jsem si rekl, je to dlouhy, cetl by to jen Hurikan, tak jsem ho smazal a Hury kdyz bude mit zajem, tak mu pribeh odvypravim u neho v aute na zadni sedacce na rozparanem svu, on ale bude sedet vepredu, abychom predesly zbytecnym otazkam, ktery se tu ted rodej ostatnim v hlavach :D

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj olej z autorizáku, prej to bude nějaká lepší cena, jak už u mě bývá zvykem :kol-28:  a jo olej vlastní by byl levnější, to víme

 

Rádiovko, od tebe si to nechám klidně odvyprávět...připomeň se ve středu jak mi dopadla ta sedačka v servisu. Po konzultaci s Koktou za to stejně můžeš ty :kol-28:

Editováno: , autor: Hurikan88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...