Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Vy máte starosti - vyhoďte ty krámy z okna. :kol-28:   Za to já si zítra přebírám tu chrochtavou a klepotavou pomstu ŠA.  :kol-26:

Hod hrst písku pod víko a máš po chrochtaní;-) a třeba fásneš něco lepšího.

K nápravě už není co víc napsat. Tam kde má bejt tam je tak to vidím já. Ale snad se jí dočkáme po faceliftu třeba za příplatek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jéje, zase jsi to rozbil? :kol-138:   Já nesleduji elektrárny, momentálně je pro nás nejdůležitější venkovní teplota pro případ ukončení sezony. :kol-140:

Nerozbil, tohle je plánovaná odstávka při výměně paliva, jedná se o výměnu modernizovaných NT dílů vč. rotorů a tím dojde k navýšení celkového výkonu z 1000MW na 1075MW  :kol-28:

 

Sezona už dávno skončila né? Alespoň tedy už nikde netopí  :kol-31:

 

To je furt samej atom a odstávka. Zlatý uhlí....

Motosi, oni i uhelky mají odstávky, jen se o tom nikde nemluví, protože to není zajímavé  :kol-31:

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zase přejdeš na tvojí obvyklou 20litrovou náplň. kdybys tankoval jako každý normální člověk plnou tak ti nic bouchat nebude, po pravdě při tvém nájezdu by mě fakt bavilo každej týden tankovat, tohle jsem nějak u tebe nepochopil. Navíc při změnách teplot na jaře a na podzim se ti tam sráží vlkost a máš pak naftičku pěkně s vodičkou při těch tvých 20ti litrech. Stejně jako když už jde tankovat pořádně vezme zase jen 3/4 nádrže, to mě poser.  :kol-98:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem byl pracovně v jedné pobočce showroomu BMW tady ve Varech ohledně jedné stavby co má vést po jejich pozemku, jsem tam přišel všichni na mě čuměli ne, asi co ten sociál chce, jsem tam přišel v kraťasech triku, všichni ve vnitř včetně zákazníků v obleku s utaženýma kravatama až ke krku aby byly pořád hogo fogo, u recepce jak jinak jedna modelka za druhou co že si prý přeji, mluvit s jednatelem, koukala nevěděla, přehodila mě na jinou prsatou a v jaké že prý věci, říkám ve věci stavby kanalizace obcí, koukala nechápala, koukla do diáře od pan ředitel má jednání a hned na to další. Říkám tak tady má dopis tam má vše vysvětleno a kdyby něco ať se ozve, no oddychla si, že nemusí nic řešit. Chudáci mechošové a prodejci v BMW když musí vydělávat i na tuhle "dekoraci". I když musím říci, že pěknou dekoraci a kdyby to byla ještě aktivní dekorace (asi stejně pro ředitelskýho je) tak proč zase ne. 

  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K těm zvukům v autě... to jste pořád kecali, jak je PDčko nechutně hlučné, dobře Vám tak, alespoň slyším motor a ne pazvuky, jako vy  :kol-47:

 

Jinak včera jsem koukal na vide ohledně Superbu nového, ten je tak odhlučněnej, že si stěžovali na různí vrzání, praskání a hluk kterej otravuje...  :kol-46:

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však já tam KinderCar taky přijel  :kol-28:  No desetikorunu mi nedali, ani kafe, ale jak se KinderCar pěkně vyjímal mezi těma vystavenýma černýma X5kama. Vidíš to sám ředitelskej tady u mě teď v práci byl a ten souhlas mi donesl až do kanclu, jooo hold jsem hooonorace, ani bych nečekal, že bude tak rychle reagovat a už vůbec bych nečekal že mi to sám doveze přes celý Vary do kanclu. Hold mladý asistentky a to dělá divy, Motos to zná. Ani jsem se nekoukl čím to přijel. 

Clinte cože? Drahá nádrž? No pravdu máš, ale hold někdo má lepší auto s menší nádrží a pak nemá na benzín a někdo má social car s větší nádrží za to si může dovolit tankovat plnou a to i 2x měsíčně někdy (bohužel). Přesto si myslím, že že je u tebe asijedno jestli natankuješ jednu plnou za měsíc a nebo 3x po 20 litrech za měsíc. No jo, hold Rusáci už málo platí co? No jo dochází jim Rubli.  :kol-28:

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zase přejdeš na tvojí obvyklou 20litrovou náplň. kdybys tankoval jako každý normální člověk plnou tak ti nic bouchat nebude, po pravdě při tvém nájezdu by mě fakt bavilo každej týden tankovat, tohle jsem nějak u tebe nepochopil. Navíc při změnách teplot na jaře a na podzim se ti tam sráží vlkost a máš pak naftičku pěkně s vodičkou při těch tvých 20ti litrech. Stejně jako když už jde tankovat pořádně vezme zase jen 3/4 nádrže, to mě poser. :kol-98:

To také nechápu. Stejné tankovat musíš. Tak lepší je méně a plnou než často a málo. Už kvůli tomu srážení a i čerpadlu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to ještě, kdybys přijel kinder kár, to by ti dávali u vchodu desetikorunu [emoji23]

K tomu tankování, plná nádrž je moc drahá :-)

Clinte to si dělas srandu? Vždyť stejné musíš tankovat. Když jezdíš. Já tankuji plnou a to mám nádrž za skoro 2 tisíce a třikrát a i čtyřikrát ji musím měsíční naplnit. Když budu tankovat 20 jo zaplatím min. Ale ale vícekrát. Takže to vyjde nastejno.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pancho: To je zbytečné, Clint má svoje ruské počty v azbuce.  :kol-48:

No jinak se srazem uvidím co a jak bude, bohužel nám umřel předevčírem příbuzný, v pátek je pohřeb, tak uvidím co a jak, ale když nepřijedu, stejně to nikoho nebude trápit a Clinta už vůbec ne, bude všechny jen mrzet, že si nebudou moc poplivat na Rapida - co by maskota. Všichni na mě stejně serou, Pančo mi 2x zabouchl vraty před nosem, Clint už si našel nového kamaráda na střílení (prý neumím rusky a nepoužívám náboje typu Makarov). Hold doba je zlá. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...