Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hej vy dva ještě vám chybí plačka a budete komplet - jak tři bratři :t

• Autor

Kindernákaza se rozšířila, budu muset začít preventivně očkovat :D

však si psal, že mě zaplatíš očkovací pobyt u Nordschleife :D 

Upraveno od kokta7

Ty toho víc nakecáš než na okruzích najedeš.

• Autor

Koktu na okruh nepouštěj, když ho viděli, mysleli, že se tam přišel zadarmo najíst do závodní kantýny [emoji23]

Tá fotka ma tak dojala, že darujem Plačkovi skoronovú Fabiu1 pre novú rodinu.

před 15 hodinami, Clint napsal:

Kindernákaza se rozšířila, budu muset začít preventivně očkovat :D

Tož to bys měl :D

• Autor

Nezapomeňte šmejdi, že zejtra máme ten sraz ;)

dnes je lepší akce, večerní jízdy v Mostě. alespon zábava, než sedět nad rozlitou kofolou :D

To co tady jezdim v Krkonosich s Rapidem, nekdy to ma co pobrat i dvojka jake to jsou krpaly a sutry na cestach jak hovada. Na jedne asfaltce s vyraznymi kolejemi sem i pri zhoupnuti 2x skrtnul spodkem. Jezdit tady takhle celorocne tak muzu Rapida pustit ze Snezky dolu.
Majitel penzionu kde jsme, vcera jsem s nim hodil rec, ma treti Subaru Forestr v benalu. Jako ze tady to auto dostava zabrat ( preprava vseho pro penzion atd.). Jediny, opakuji JEDINY problem co kdy mel tak bylo u toho prvniho ( ktery kupoval jako starsi) tak odesla kardanka. Oprava 20tis. Pred Forestrem mel Legacy atd. Jeho svagr WRX STI aktualne - ohne problem.
Kdyby si koupil Kardiaqa tak za 2 roky bude sbirat upadle dily po celych horach a pres rozvrzanej interier neuslysi ani radio. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Může si pořídit novou Škodu Karoq. Takovou tu Fabii na vyšším podvozku s lepším rádiem.

Plačko, ty woe, kdyby byly ryby v prdeli nemusely by být v rybníce..

A Petře, neuvažoval majitel penzionu o RAMce?

Ramka by ho sezrala i s Pensionem a zabrala mu polovinu parkovacich mist. Navic kdyz by na te cesticce nahoru potkal jine auto ( Luisino udoli) tak nevim kdyz ta silnicka je siroka asi jako RAMka.
To je ale jedno. Je proste videt, ze horalove vedi co je opravdu dobre. Tady totiz nepotrebujes auto co prejede max. 2x denne tramvajovy pas a 2x retarder v Praze. [emoji3]

Ale jo no, ten Kardiaq by se sem hodil. Vic nez nejakej Scaut si myslim..

nejlepší je octaviacup kterej se přestal jezdit :D  ani stím už nikdo nechce závodit :D

Tak zase maji Fabie S3000 ( nebo jak se to jmenuje) co jezdi Kopecky.

Tak co vy tři plačky, kdo si troufne přijet dnes na čaj o 5 ?? :t

• Autor

Tak hoši díky za sraz, bylo to super a krásně jsme se zasmáli té ruční brzdě Kinderplačky [emoji23]

Krásná oddychovka, úplnej balzám na nervy.-_- To pivko maj fakt dobrý.

Já už taky doma. Diky..
Na O2 ta ručka nefunguje. Ale neříkejte mu to.

Já už jsem i po sprše. Na OIII ručka na tempomat funguje - jen potvrzuju. To Plačkovi taky neříkejte. Taky díky za pohodovej sraz, vždycky při něm skvěle zrelaxuju. :DB)

• Autor

To je kvůli manželce Plačky, prej jezdí kinderplačka moc rychle, nad limit kindera, tak mu v šedesáti manželka tahá za brzdu [emoji23]

jen jestli ona ví že tahá za brzdu.. třeba si myslí, že celou dobu tahá za plačku.. ooo jak je to dlouhý a tvrdýýý... plačko ty jsi chlap když sedíš za volantem....

před 9 hodinami, beuticek napsal:

Já už jsem i po sprše. Na OIII ručka na tempomat funguje - jen potvrzuju. To Plačkovi taky neříkejte. Taky díky za pohodovej sraz, vždycky při něm skvěle zrelaxuju. :DB)

Tak je to jasný, to si zrovna tahal za ručku, když jsem se přehnal přes tu ploužící se OCIII. Já si myslel, že ta OCIII je na konci se silama.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.