vlakras Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 (editace) Ahoj Lidi. Dneska kdyz sem jel do prace sem si vsiml ze mi porad sviti lampicka. Je v poloze na rozsviceni po otevreni dveri, ale i kdyz jsou vsechny dvere zavreny tak porad sviti. Po zamceni auta zhasne. Nevite nekdo co s tim? Zatim se mi nechce do servisu. Editováno: 19. Červenec 2013, autor: vlakras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 pokud ji nemas zapnutou tak, aby svitila trvale tak bych typoval kontakty dveri, ale u noveho auta je to zvlastni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 19. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 JJ. to mě taky napadlo, ale předpokládám že k těm kontaktum se bez sundani tapecu nedostanu? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 kontakt dveří asi ne, to by muselo svítít něco na palubce, že máš otevřený dveře. jestli jsem to dobře pochopil, tak to svítí i po zapnutí zapalování a následně i celou cestu i pokud zamkneš zevnitř tlačítkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 19. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 No to s tou kontrolkou na palubce je fakt. Svítí to pořád i za jízdy. Auto se po rozjezdu zamkne samo. Tak že jestli to zhasne po zamknutí tlačítkem v autě nevim... nezkoušel sem. Zkusim až pojedu z práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 ještě taková hloupá otázka. máš to určitě v dobré poloze? tzn. aby to svítilo jen po otevření dveří a ne tvale, je potřeba ten přepínač posunout do polohy, aby byl vidět symbol auta s otevřenýma dveřma a ne přesunout ho na místo toho symbolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 19. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 No to vubec hloupa otazka nejni. Hloupej sem ja. Po nejakym ranim skratu a potom co mi syn v aute poprepinal vsechno co se dalo, byl ten ovladac posunutej uplne doprava a ten symbol auta byl teda prekrytej. No a ja myslel ze kdyz to je takhle tak je to zaply jenom na dvere. Odpoledne uz mi pak doslo ze to je blbost:-) Tak lidi sotry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 V klidu, nic se přece neděje - problém je vyřešen. A o to tady přece jde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Mels to jet reklamovat a pozadovat aspon nejakou slevu, nebo vybavu zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzcolumbo Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 No neco podobneho jsem prozil ja :-) Kdysi jsem měl lagunu r.v.1994. Vlevo pid volantem bylo kolečko kterym se nastavoval jas podsvětlení budíků. To jsem ale nevěděl. Jak jsem do auta nastupoval...měřim skoro 2 metry tak jsem musel nohou zavadit o ten hajzlik a zhasly mi budíky. Spekuloval jsem co se mohlo stat a nevymyslel jsem nic. Tak se jelo do servisu....zbytek si domyslete sami :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.