Publikováno Červenec 19, 201312 r Ahoj Lidi. Dneska kdyz sem jel do prace sem si vsiml ze mi porad sviti lampicka. Je v poloze na rozsviceni po otevreni dveri, ale i kdyz jsou vsechny dvere zavreny tak porad sviti. Po zamceni auta zhasne. Nevite nekdo co s tim? Zatim se mi nechce do servisu. Upraveno Červenec 19, 201312 r od vlakras
Červenec 19, 201312 r pokud ji nemas zapnutou tak, aby svitila trvale tak bych typoval kontakty dveri, ale u noveho auta je to zvlastni
Červenec 19, 201312 r Autor JJ. to mě taky napadlo, ale předpokládám že k těm kontaktum se bez sundani tapecu nedostanu? Díky...
Červenec 19, 201312 r kontakt dveří asi ne, to by muselo svítít něco na palubce, že máš otevřený dveře. jestli jsem to dobře pochopil, tak to svítí i po zapnutí zapalování a následně i celou cestu i pokud zamkneš zevnitř tlačítkem?
Červenec 19, 201312 r Autor No to s tou kontrolkou na palubce je fakt. Svítí to pořád i za jízdy. Auto se po rozjezdu zamkne samo. Tak že jestli to zhasne po zamknutí tlačítkem v autě nevim... nezkoušel sem. Zkusim až pojedu z práce
Červenec 19, 201312 r ještě taková hloupá otázka. máš to určitě v dobré poloze? tzn. aby to svítilo jen po otevření dveří a ne tvale, je potřeba ten přepínač posunout do polohy, aby byl vidět symbol auta s otevřenýma dveřma a ne přesunout ho na místo toho symbolu.
Červenec 19, 201312 r Autor No to vubec hloupa otazka nejni. Hloupej sem ja. Po nejakym ranim skratu a potom co mi syn v aute poprepinal vsechno co se dalo, byl ten ovladac posunutej uplne doprava a ten symbol auta byl teda prekrytej. No a ja myslel ze kdyz to je takhle tak je to zaply jenom na dvere. Odpoledne uz mi pak doslo ze to je blbost:-) Tak lidi sotry...
Září 29, 201311 r No neco podobneho jsem prozil ja :-) Kdysi jsem měl lagunu r.v.1994. Vlevo pid volantem bylo kolečko kterym se nastavoval jas podsvětlení budíků. To jsem ale nevěděl. Jak jsem do auta nastupoval...měřim skoro 2 metry tak jsem musel nohou zavadit o ten hajzlik a zhasly mi budíky. Spekuloval jsem co se mohlo stat a nevymyslel jsem nic. Tak se jelo do servisu....zbytek si domyslete sami :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.