Přejít na obsah

Octavia II vs. LED žárovky


Stringo

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

To urcite do kufru nedavej. Potrebujes LED, ktera sviti jen na jednu stranu. Takze neco takoveho. Sam mam presne tyto uz cca 1,5 roku a neni s nima zadny problem. Cena je nekde jine (cena je za par, u tech tvojich za kus), postovne se neplati. Jedina nevyhoda je doruceni za cca 2 - 3 tydny.

 

http://www.dx.com/p/t10-0-6w-60-70lm-4-led-5050-smd-led-car-turning-signal-light-bulbs-12v-pair-58437#.VMo7t_6G-fY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odkaz. To s tím svícením na jednu stranu mě napadlo ale žárovka taky svítí do všech stran. Koukal sem že se u nás dá koupit celá lampička ale to se mi zdá hodně zbytečný když stačí vyměnit jen žárovku za ledku. Se zakoupením ze zahraničí nemám problém ale radši podporuju evropskej trh, než asii. Tímhle tempem za chvíli budem dělat za pár šupů my pro ně :) Pokud ale u nás prodávají jen made in china tak je to buřt :) Jde mi hlavně o to aby to víc svítilo než ta klasická žárovka a nehlásilo to chybu. Od podzima do jara jezdívám na kuželky a když má v kufru věci 4-5 lidí tak je v tom galymatiáš při těch bludičkách a leckdy někdo veme jiný věci při vystoupení :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@sulda: Do kufru jedine toto: http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Canbus-Car-Light-LED-8SMD-Car-Dome-Light-Canbus-5050-8-SMD-8-led-NO/1845044657.html

S vyhadzovanim chyby to nema nic spolocne a na EU trh sa vyser, su to zlodeji :kol-28:

 

Ale ked silou mocou chces podporit domacich, tak toto: http://stualarm.cz/produkt/95vwt10-8-led-zarovka-12v-s-patici-t10-do-vozu-audi-vw/ ...cenovy rozdiel ako svina :D

 

@Bullets: Ak tie LEDky nie su canbus, tak za prve, budu hadzat chybu a za druhe budu presvecovat, zial....

Editováno: , autor: Kyselinka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kyselinka>> Díky. Ta cena u těch EU (pokud to jsou EU) není až tak závratná ale ta Čína vypadá líp :) Máš s nima zkušenost? To vypadá že to bude svítit sakra líp než žárovka. Jak se u nich platí prosím tě, Pay Pal? Až se dostanu ke svýmu PC tak na to kouknu a objednám ;)

Stringo>> Na co celý lampičky, stačí jen ty ledky a litr je už dost. Ne že bych byl škrt ale to už je drobet předražený.

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@sulda: ano, svieti to o dost lepsie ako klasicka mrnava W5W, uz nejaky ten patek ich mam v kufri  :)

 

post-77237-0-91273300-1422567950_thumb.j

 

Mal som doma 12ks a vsetky som popredaval.

Ako pise stringo, dodacia lehota je cca 3 tyzdne a na aliexpress sa plati kartou, paypal nepotrebujes.

 

No osobne by som aj do kufru natrepal nejake silne cree, len sa zatial nerobia take, co svietia len do jednej strany...skoda :(

Editováno: , autor: Kyselinka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To vypadá dobře na tý fotce ;) Takže vám všem děkuji a jdu hned objednat ty ledky z Číny, ty 3tejdny pro mě nejsou podstatný a platba kartou o to jednodušší, i když už sem si z apps v telefonu Safe vytáhl heslo na PayPal :) Ještě jednou díky a za 3týdny se ozvu, to ale neslibuju, stárne mi hlava :) btw a samozřejmě to vezmu přes kopírák abych měl dvě do foroty ;)

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na sve O3 mam veske LED z tuning-in.cz (strop predek+zadek, dvere cervene, kufr, nohy komplet, zrtcatka, SPZ) a mohu jedine doporucit :) vyhoda je modul za modul. vycvaknes, nacvaknes = hotovo.

myslim, ze je to "kopacek" :)

Editováno: , autor: Paradox.f
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam v parkovackach tieto: http://www.ebay.com/itm/1pc-Cree-15W-T10-W5W-Bright-Car-CANBUS-Error-Free-Interior-LED-Light-Lamp-Bulb-/301431897935 ...uz druhy rok a nemam problem, ani chybu mi nevyhadzovali. Svietia sice silnejsie, ale za to vydrzia.

 

http://forum.skodahome.cz/topic/124846-octavia-ii-vs-led-žárovky/?p=1873148

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě do světel LED ne. Na STK to musíš vyndat, jinak KO, PČR tohle hodně řeší, takže možnost dostat pokutu a navíc je to až moc bílé světlo, i xenon to přesvicuje. Já nakonec po mnoha pokusech od LED v parkovačkach upustil a koupil toto:

http://autozarovky.heureka.cz/osram-12v-w5w-w2_1x9_5d-5w-cool-blue/

 

naprostá spokojenost, po roce stále stejná barva, navíc na 80% svítí stejným odstínem jako xenon (originál ze Škodovky, myslím že tam dávají 4700k a tahle žárovka má 4200k), navíc nemusím řešit případné šťourání PČR nebo STK, takže za mě opravdu mohu doporučit :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento rok, po lete pojdem na prvu STK, tak dam vediet. Som zvedavy ako sa im budu pacit tie zadne LED svetla, led v cuvackach, blinkroch a dennom svieteni :kol-28:

Tak zadní lampy jsou homologované ne?, Interní osvětlení nepodléhá kontrolám a přední světla to bude otázka jestli si toho všimne  :kol-28:

 

kdyby jeste nekdo objednaval ty do toho kufru tak bych vzal 2pary kdyby to slo a ze by me to pak poslal postou,dik

Ty se bojíš, že to nezvládneš objednat?   :kol-98:  Tady už to všichni máme, objednej si to a za pár dní (týdnů) to máš doma a můžeš si vzít hned i komplet LED do introše, jestli to nemáš ještě  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...