Publikováno Červenec 30, 201312 r Nemá někdo k dispozici info, kdy budou podporovány další nové smartphony a zařízení?
Říjen 6, 201311 r To by mě taky zajímalo. Nový HTC Desire 500S DUAL CORE není podporovaný. Předpokládám, že jediné řešení je nový FW. Díky za zprávu.
Prosinec 4, 201311 r Ahoj, taktéž by mě zajímala aktualizace... u rádia Swing. Mám v autě bluetooth a zase nefunguje hlasové vytáčení volajícího podle jména. Mám na to snad vždy pech, že co mám za telefon, tak to s ním nefunguje, ale s každým jiným to jde. Jen pro upřesnění, mám Blackberry Z10....
Prosinec 4, 201311 r Co se androidu tyce, tam aktualizace FW moc nepomuze, je nutne aby telefon umel BT protokol, na Blackberry netusim jak to je. Na Samsungu S4 funguje vse v pohode
Prosinec 4, 201311 r Hm, všechno ostatní funguje, i pouštění hudby z telefonu přes hlasové zadání. Ale vytáčení opět ne, už fakt nevím. Nejsou někde ofiko stránky s upgrade FW? třeba u seatu se mě to taktéž nepodařilo najít.
Prosinec 5, 201311 r já jsem měl od dubna, co mám auto, dva androidy a dva windows phone telefony a všechny funkce na 100%, nemůžu si stěžovat
Prosinec 5, 201311 r Bavím se o HF. přes MDI jsem to zatím nezkoušel připojit. Upraveno Prosinec 5, 201311 r od g0dric
Leden 14, 201411 r nevite nĕkdo jake MDI patří do Rapida? Na eshopu jsem narazil minimálnĕ na 2 různá , ale podle popisu ani jedno pro Rapida. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.