Maco123 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 (editace) Závisť, obyčajná závisť. :-) Editováno: 24. Listopad 2014, autor: Maco123 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Mne sa to náhodu páči. Dal si pneu 186/60 R15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Problém vyriešený: Skvely. Moc se mi to libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Áno 185/60 R15. Nešlo mi o Vaše WAU WAU. Len som chcel ukázať že aj čierne môžu byť pekné. Dám lepšie fotky, keď umyjem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Nemôžu - a to z jednoho jediného důvodu - nejsou vidět (maximálně někde na prodejně za příznivého světla). Dokonce za jízdy nejdou rozeznat od plecháčů... Nic jiného v tom není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Presne tak... To auto vypadá jal na plechacich. Musel jsem na mobilu zoomovat, aby bylo vidět, na čem to je. At je v tom cokoli, tak závist urcite ne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Ok, kúpte si plechové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 6.12.2014 letisko PN. Rad ich ukážem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Sám si protiřečíš, když píšeš, že dáš lepší fotky. To není nutné, černých kol jsem viděl dost a efekt je vždy stejný.PS: plecháče nemám. A kdybych měl, koupím na ně pořádné poklice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 (editace) Poďme od začiatku. 1. Plechové stoja cca. 35€ to je 140€ plus puklice cca 20€. Na Octáviu som za štyri roky kupoval tri sady, to je 60€. Spolu 200€. Aj pri starostlivosti boli na miestach HRDZAVÉ. 2. Alu cena bola 75€, to je 300€. Rozdiel 100€. 3. Teraz čierne či strieborné??? Strieborné sa mi k môjmu autu nehodia, keď mám všetky doplnky čierne. Je to proste niečo iné. A mne sa páčia. Vaše pripomienky si vážim. Nechcem si protirečiť ale treba sa pozrieť. Editováno: 24. Listopad 2014, autor: Maco123 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Chcelo by to brzdice nastriekat na cerveno.Co sa mi nepaci ze su vystupene von lachko sa poskodia.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 (editace) Me se ty cerny alu libi podle me i k ty barve slusi. Palec nahoru kazdemu kdo se snazi aby to vypadalo i zime, kdyz ted v zime vidim tu zaplavu styleplusů ( myslim i liftback) s plechacema casto i bez poklic tak bych blil, ta druha pulka vozi original rapid poklice a to je taky hnus velebnosti ( to rikala nezavisle i moje zena kdyz jsme sli kolem jednoho takoveho a ta si toho obvykle vubec nevsima) Me tedy taky nezbylo na zimni alu a kvuli cene gum bych stejne vybral 15" ale mam alespon original dle meho nazoru uchazejici poklice Dentro z F3 Ale nikomu nic necpu je to jen muj nazor. Editováno: 4. Prosinec 2014, autor: Sir Jim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Cvakni prosím ještě fotku za světla. Tyhle Dentra se docela povedly. Kde jsi je sehnal? Klasika ŠA salon nebo eshop? Cena? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Tohle jsou prvni poklice co vypadaji docela fajn. Stejne jako miklisek, poprosim o denni foto. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) http://www.pneu-centrum.cz/pneu-kryty-kol-dentro-5j-r15-fabia-iii-p3264 Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: skodovak99 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) Ty vogo 1423Kč !! Ale jsou fak dobrý.... konečně se jim nějaký zase povedly. Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 http://www.pneu-centrum.cz/pneu-kryty-kol-dentro-5j-r15-fabia-iii-p3264 Super, budou Vánocéééééé !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Taky koupim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskin Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Me se ty cerny alu libi podle me i k ty barve slusi. Palec nahoru kazdemu kdo se snazi aby to vypadalo i zime, kdyz ted v zime vidim tu zaplavu styleplusů ( myslim i liftback) s plechacema casto i bez poklic tak bych blil, ta druha pulka vozi original rapid poklice a to je taky hnus velebnosti ( to rikala nezavisle i moje zena kdyz jsme sli kolem jednoho takoveho a ta si toho obvykle vubec nevsima) Me tedy taky nezbylo na zimni alu a kvuli cene gum bych stejne vybral 15" ale mam alespon original dle meho nazoru uchazejici poklice Dentro z F3 Ale nikomu nic necpu je to jen muj nazor. Já mám ty hnusný Rapid poklice a jsou fakt hnusný, na druhou stranu si říkám, že se snad nikomu nezalíbí a neukradne mi je. To vidím jako jejich jedinou a asi zásadní výhodu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Mám pocit, jestli se to tady s těma poklicema na plecháčích nějak nepřeceňuje. S poklicema na plecháčích stejně žádné terno neuděláš a v těch zimních sračkách je to podružné. Hlavně aby když už jsou osazené byly kvalitní a ne žádný shitt. A co se týče designu na to má každý svůj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 hlavně pak je důležité je přitáhnout stahovací páskou, nejlépe černou ))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Na plechy jsem se vykaslal. Nechavam litaky. Ty co jsem od Skodovky dostal prodam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Chci se zeptat máte někdo alu 14" na Rapidu?Vím asi to bude vypadat blbě.Ale chci tam dát 14" protože mám pneu na 14" letní.A není zas tolik peněz tak chci koupit jenom disk alu 14".Nechce se mi kupovat 15" kola a pneumatiky. Editováno: 10. leden 2015, autor: Zdeny89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 14" kola ani v technicaku niesu ci sa mi to len zda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 14" jsou v techničáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.