xx30 Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Já mám Samsung Galaxy S III Neo s Androidem 4.4.2. a obrázky se normálně zobrazují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Podle toho update portálu co poslal odkaz Petrik to fakt vypadá, že to bude odvislé od výrobce a nikoliv od verze Androidu. Prostě Alcatel nechodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 xx30: a jak máš ty obrázky do telefonu nahrané? Přímo v telefonu nebo přes Outlook, google mail,.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Nahrál jsem do telefonu fotky a z nich udělal výřezy konkrétní osoby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 má Bolero svoju internú pamäť, alebo to má až Columbus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 co si představuješ pod pojmem "interní paměť"? Každé rádio má paměť i budík má interní paměť, aby věděl, v kolik má pípat... Jestli myslíš interní SSD disk na hudbu, fotky a video, tak ten má až Columbus. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 presne ten SSD disk som myslel ......... aj som si myslel že až Columbus to bude mať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Mám na Boleru následující problém: někdy častěji, jindy méně často, ale vždy ráno (auto stojí venku) se stane, že Bolero se začne chovat jako kdyby jsem se dotýkal displeje a dělal nějaké volby. Dělá to ale úplně samo - tedy samo mi např. přepne na jinou stanici, nebo uloží stanici, vleze to do menu apod. Sranda je, když mám zrovna přepnuto na menu telefon - to potom vesele telefonuje na všechny strany. Prostě si to dělá co chce - vždy to trvá jen chvíli, dejme tomu minutku a potom už to je OK. Jednou nebo 2x už jsem také viděl stav, že rádio vůbec nereagovalo na dotyk. Jednou stačilo vypnout-zapnout, podruhé se to spravilo až po vypnutí motoru. Další sranda je, že když s tím jedu do servisu, tak se to samozřejmě neprojeví. Neřešil jste to už někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 To jsem naštěstí neřešil, ale tipoval bych to na vlhkost v rádiu a/nebo na displeji. Zkusil bych rádio nezapínat hned, ale až po pár minutách jízdy a topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Ale to přece není řešení... attime - nahraj jim to zvláštní chování na video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Přesně nahrát na video a reklamovat. Bolera jsou problémová, to se v ŠA ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1957 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Zdarec poradí mi někdo jaké BOLERO by pasovalo do Octavia III -Ambiente - Climatronics. multifunkční volant, maxi dot ... ? Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Řešil někdo, jak predělat Bolero, aby do USB šel zapojit Iphone, popř vymněnit USB diru za Media in? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaIII Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Nemohu s Bolerem spárovat telefon Samsung S3 Neo. Bolero ho vůbec nenajde. Nemáte s tím někdo zkušenost? Předchozí telefon s WM naprosto bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Mám stejný telefon a vše běhá bez problémů. Měl jsem je problémy s navigací v telefonu po spojení. Ty jsem už vyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Resetuj radio, nebo alespon vymaz vsechny ulozeny telefony v radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaIII Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Zkusím, děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 17. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 (editace) Tak mám vůz MR2016 kde je to nove bolero s vetsim 6" displejem. Ma malinko jinou grafiku, ale co mne a co vim co nebylo v predesle verzi, je z kdyz mi nekdo vola, tak pod rameckem pro fotku je jmeno volajiciho, ale to je tedy pekne pidi pismo. Pokud nemam u kontaktu fotku tak to sotva prectu. A text prochozi SMS je taky pidi. Ocividne se z lepsim rozlisenim zmensilo pismo. V kastliku spolujezdce zustala jednotka bolera, v designu jako predesla, okora ted uz tam neni sterbina na CD. Myslel jsem ze kdyz ted Bolero nema CD se presunou jednotku jinam a v kastliku bude vice mista, Nikoliv. Jo a vypinani park senzoru se ze stredove konzole alespom mne premistilo na volat, tam kde jsem mel drive tlacitko na hlasove ovladani, ktere jsem tedy ted neobjednal. Editováno: 17. Červen 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 pošli foto toho radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 18. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Fotky noveho Bolera MR2016 z meho vozu: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 18. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Tady jeste o kolik je nove Bolero vetsi. (zarovnano k stejne strane displeje) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Super, diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Chápu tedy že už si v autě CD nepustíš? Takže konec tohoto média ve Škodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 CDčko by mi chybělo, ale jinak bych nové Bolero bral. Rozlišení to předchozího je mizerné. Ty SMSky to je nobá funkce rádia nebno je to spojeno s Mirror link či Apple conectivity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 (editace) Presne tak. Doufal jsem ze se tak uvolni misto ve schrance spolujezdce jako u swingu, ale bohuzel. Je tam ta sama jednotka se zaslepenou sterbinou pro cd. Editováno: 22. Červen 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.