bicista Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 k sms je treba pouze mit telefon sparovany pres bluetooth.nic vic k tomu potreba neni. Jen mam k tomu vytku, ze kdyz mi prijde sms neslysim zadne upozorneni a ani na radiu se neobjevi nic vetsiho co by dalo na vedomi ze prisla sms.Jen u ikony sms se objevi cislice s pocetm prichozich sms. Pak staci klik a clovek si muze listovat a cist zpravy. Takze kdyz jsem ale v menu "radio" tak se o prichozi sms vlastne nedozvim, ze prisla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Už je prohlížeč obrázků dostupný přes běžné menu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 23. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 23. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Nevite nekdo u noveho Bolera co musi umet telefon aby si rozumel s Andriod Auto v Boleru ?? Mam LG G2 Android 5.0.1 a nic. vypise to ze nelze navazat spojeni a zarizeni bude odpojeno. Zatim jsem si nic ze smartlinku neuzil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Kdo má nějaké problémy s Bolerem nebo Amundsenem, vyšel oficiální software 0465 pro Bolera a Amundseny pro auta vyrobená do 05/2015. Měl by být dostupný v každém servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Koukám a na moje Bolero v RS není nic, takže asi nevyšla aktualizace na všechny bolera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budulais Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 S tím zvukem musím opravdu něco udělat. Uvažuji využít služeb této firmy. Nemáte někdo s nimi zkušenost. http://www.ahifi.cz/clanky/detail/montaz-prednich-a-zadnich-reproduktoru-odhlucneni-a-vytlumeni-dveri-skoda-octavia-3.htm Zjistil jsem, že repro v autě hrát umí i s Bolerem. Poslouchám hudbu přes BT AUDIO vyzkoušeny mobily Samsung, Lenovo, Alcatel,Huawei a zvuk je co do kvality a hlasitosti o 100% lepší. Ještě navíc si můžete upravit zvuk přes ekvalizér v mobilu. Opravdu rozdíl oproti zvuku z CD, SD, USB. Já jsem spokojený. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toky Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 nevite někdo co je toto za rádio ? Autorádio škoda model L53 SK2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Vyadá to na Swing z nového Superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adyhas Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Malý dotaz, mirror link funguje nebo stále ne? U fábie ano, ale u O3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkyke Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Snazil som sa vyskusat Mirror Link na O3,ale neuspesne. Problem je ze snad iba cela rada HTC podporuje tuto funkciu,skusal som aj Samsung S5,ale nefungoval. V zozname je este Sony,to nemam k dispozicii,s LG tiez nefunguje ani s G3. Chcel som na tom hlavne vyskusat Sygic,ale aj to som sa potom dozvedel ze aj Sygic si musim zakupit inu verziu aby to fungovalo, takze som sa na to vykaslal..... Tu je nejaky zoznam podporovanych telefonov http://www.mirrorlink.com/phones Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adyhas Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Díky za vyjádření. Chtěl jsem to jen kvůli Sigic, který si klidně koupím, ale pokud to nejde, tak nejspíš bude navi na skle. Ono zase tak často ji nepotřebuju, chtěl jsem to jen kdyby náhodou. Amundsen kvůli tomu asi kupovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branko Granko Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Zdravím, Vie mi niekto popísať, ako sa dá rádio Bolero bez škôd vymontovať v O3 2014? Neviem to tu nikde, ani na youtube nájsť. Rád by som sa mu pozrel na konektory. Chcem vedieť, či to naozaj nemá žiaden A/V vstup. Ak niekto našiel link s videom, poprosím nech mi ho pošle na adresu msp1999@pobox.sk. Vopred vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 V dílenské příručce je to popsáno. Je k nalezení v sekci Ostatní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Bez vytahováků to nevyndáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branko Granko Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Tie vyťahováky má predpokladám len servis. OK, budem pýtať tam. Tu na tomto fóre každý len špekuluje, ako mať v Bolere navi. Hlavná vec, že ani nevieme čo za konektory tam sú. Prípadne čo vymontovať, či zobrazovač, alebo tú CD mechaniku? Moja predstava je tam napichnúť androidový TV box Evolveo. Má okrem HDMI aj kompozitný TV out. A napájanie na 5V, 2000mA ktoré sú v USB. Pokiaľ by to rádio vedelo spracovať (čo kvôli parkovacej kamere predpokladám že nejak dokáže) kompozitný signál, tak za stovečku (ečiek) mám v Bolere hardware pre navi akú si zmyslím. S najväčšou pravdepodobnosťou to bude ale chcieť aj nejaký modul A/V. Po internete sa ich ale zopár povaľuje. Už len nájsť človeka, ktorý by to dokázal poskladať. Ten display je škoda nevyužiť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branko Granko Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Zabudol som na signál GPS. Ten by som pre začiatok mal z bluetooth GPS modulu, ktorý s príchodom smartmobilov s čipom GPS stratil využitie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekP Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Nevíte někdo jestli Bolero spolupracuje s telefony, které mají systém Windows Phnone, např. Nokia Lumia? Zajímá mne jestli lze zrdcadlit navigaci z telefonu Nokia. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 http://compatibilitylist.skoda-auto.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 (editace) Ten kokpatibility list,ale nema vypovidajici hodnotu co se tyce mirrorlinku, to je spis tak pro bluetooth. Muj telefon je na kompatibility listu LG G2 a zrcadleni nefunguje. A za dalsi je nutne aby prislusna navigace to zrcadleni podporovala. Editováno: 7. Srpen 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Hmm tak teď jsi mě zmátl: Nemusel by být pro funkčnost uvedený u dané funkce zelený puntík a když to nepodporuje, tak je tam červený? Nebo pokud je v nadpise LG G2, tak by to mělo umět všechno, co je tam vypsáno a ty puntíky mají nějaký jiný magický význam? Nevím. Jinak ještě se dá použít https://cert.mirrorlink.com/ProductListing/ ale musí se vybrat verze 1.1 - tím ověříš jestli ten telefon má vůbec šanci alespoň teoreticky zrcadlení do auta někdy zvládnout. A samozřejmě musí zrcadlení podporovat i aplikace, takže jak už jsem kdesi psal - tato funkce je zatím pro mě krajně nezajímavá a prakticky téměř nepoužitelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Puntiky maji spravny vyznam. Sorry kdysi sem se tam dival a muj tel tam mel vice zelenych puntiku. Zrejme to aktualizovali. Takze i tem muj uz je v oblasti mirrolinku cerveny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 lze vyměnit staré bolero za to nové větší nebo bude potřeba neco předělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Lze, ale počítej, že pak budeš muset opět dokoupit: Mirrorlink + hlasové ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Lze už dokoupit ke staré mu boleru hlasové ovládání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.