Yodiak Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Tak to je masakr 5000 to jako vážně :-)) neříkejte mi že to někdo neumí odblokovat nebo nějak rozchodit za menší sumu a jak to je z téma klíčema dá se použít nějakej použitej ? jsem v tomto uplnej blb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Použitý se použít nedá, probíhá odblokování Online přes servery ŠA. Obejít se to dá, ale stojí to cca stejně (rozdíl asi 500 ve prospěch neoficiální cesty u jednotek Bolero a výše), musí se přehrát SW v rádiu pokud jsem pochopil a přijdeš tím samozřejmě o záruku na infotaiment (což je upřímně poslední dobou nejvíce problémová část nových aut). Neoficiální cesta se vyplatí u aut, kde to oficiálně nejde aktivovat, u těch kde to aktivovat jde, je to na zvážení. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Ja uz jsem ve svem aute funkci mel, ale tak jsem si ji oblibil, ze bych to zaplatil. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Děkuji kluci Martab a Stanson za odpověď a asi řeknu Ježíškovi teda raději to dam do ŠA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav katrenčík Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 Při aktualizaci softwaru na Bolero update MSTD_EU_SK_P6230 (0490) mi nedá možnost zvolit sd kartu ani usb port kde mám soubor nahraný. Nevíte proč to nefunguje? děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 Možná blbej dotaz ale k čemu slouží ta schránka v kaslíku .má to jen na SD kartu ted jsem si pořídil nové radio Android 10 a tu schránku jsem tam nedal všechno funguje jak ma tak k čemu tam je když to jde i bez ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 To v prihradce pred spolujezdcem je jednotka infotainmentu. Takze jestli mas jine radio, tak neni potreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JH12 Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Je mozne nejak na Boleru ukonciz aplikaci? Napr. mam Waze, pak stopnu navigovani a zapnu Spotify a stejne me porad waze hlasi prekroceni rychlosti, apod..Nevim jak tu appku ukonci uplne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Waze to dělá bohužel standardně. Taky jsem nepřišel na to, jak jí vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JH12 Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Leda vypnout alerty uplne, ale pri navigovani je zase chces. Btw. ma smysl resit aktualizaci Bolera u modelu 2020? Pokud ano, musim pres servis nebo muzu nejak sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JH12 Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 V 22. 4. 2021 na 17:53, beuticek napsal: Waze to dělá bohužel standardně. Taky jsem nepřišel na to, jak jí vypnout. A nejde vypnout zadna aplikace? Ani treba Spotify? Kdyz pripojim kabel, tak se me vypne radio a zacne hrat Spotify. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 Dělá mi to waze. Např. Mapy se vypnou normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkeeone Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Zdravim vsechny, tento tyden jsem zakoupil Octavii 2013 s BOLEREM. Je to moje prvni zkusenost s autem, co ma nejaky vyspelejsi system. Do te doby jsem mel BMW E46 s radiem na kazetu :-))) Kazdopadne si to zatim moc neuzivam, protoze mi nejde vubec nic pripojit k autoradiu Boleru. Zkousel jsem iPhone 8+ pres BT iPhone 8+ pres USB Sony XPeria M4 pres BT (zatim jsem nezkusil Android pres USB, to zkusim dnes v poledne - pak editnu prispevek) a nic se nechytlo Ani na jednom telefonu nevidim zadne "SKODA BT", ktere bych mohl naparovat a v aute, kdyz v nastaveni zmacknu BT tak pise pouze "Telefon je nedostupný" Potrebuji tam neco doinstalovat / aktulizovat? Prikladam jeste fotku verze OS v aute Zkousel jsem to pri vypnutem i nastartovanem motoru, zkousel jsem oba telefony restartovat, vypnout zapnout BT, zkusil jsem restartovat autoradio pomoci 10 vterin drzeni tlacitka "RADIO" Muzete nekdo poradit prosim? Nachazim na internetu spoustu prispevku k tomu, ale nevyznam se vubec v tech verzich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 V menu telefonu je nastavení a tam zapni viditelnost BT, nebo přes rádio najdi telefon a připoje jej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkeeone Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 před 6 hodinami, Martab napsal: V menu telefonu je nastavení a tam zapni viditelnost BT, nebo přes rádio najdi telefon a připoje jej. Na telefonu jsem zkoušel, to jsem psal. V autě přes Setup / Nastavení - Bluetooth neviděl jsem žádný ze svých telefonů - resp. hned napíše "Telefon není k dispozici". Podařilo se mi připojit jen Android (Sony Xperia M4) přes USB. Začínám si říkat jestli není problém datum výroby vozu což je 12/2013. Oba telefony, co jsem zkoušel připojit, již nejsou vidět v seznamu na compatibility-list.skoda-auto.com U tohoto roku výroby ukazuje modely max do iPhone 6S Plus. (mám 8 Plus, ten je např vidět v modelu vyrobeném v 2015) - v tom případě by možná mohla pomoct aktualizace systému Bolero? Ale nevím jak zjistit jakou verzi bych měl instalovat? Mám tu ještě 2 starší telefony, tak je zkusím dnes večer připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 (editace) Mělo by jít aktualizovat BT v rádiu, aby pároval i novější telefony. Na updatu portálu Škoda podle VIN. Nahraješ to na sd kartu a zaktualizuješ. Editováno: 26. Květen 2021, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Mělo by to být zde: https://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkeeone Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Díky za vaše reakce. To jsem zkoušel (zapomněl jsem zmínit, pardon) ,ale nenachází mi to žádné dostupné aktualizace firmware-u pro moje šasi. Auto bylo kupováno v PL a pak jezdilo v DE, po 150 000 se dotáhlo do ČR a teď bych s ním a funkčním BT rád jezdil tady :D Takže jsem zkusil v update-portálu škody přepnout na DE i PL mutaci a vyhledal aktualizace, ale také nic. :( CZ jsem samozřejmě také zkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 @majkeeone mas vobec pod sedackou vodica BT jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkeeone Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 (editace) Před hodinou, ritch napsal: @majkeeone mas vobec pod sedackou vodica BT jednotku? Ok. Good point. Nic tam neni. Diky za vyreseni problemu :D Tohle by asi mohlo vyresit nejlevneji muj problem. Touzim jen poustet hudbu pres BT v aute, nic vic nechci :D link Editováno: 26. Květen 2021, autor: majkeeone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Ale OIII nemá žádnou BT jednotku pod sedadlem řidiče, BT je integrované přímo v MIB. Pod sedadlem je akorát jednotka pro ŠkodaConnect maximálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Přesně tak. To bylo v O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 před 13 hodinami, beuticek napsal: Mělo by jít aktualizovat BT v rádiu, aby pároval i novější telefony. Na updatu portálu Škoda podle VIN. Nahraješ to na sd kartu a zaktualizuješ. na Bolero tam snad nikdy nic nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkeeone Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Ok, panove, diky za vase nazory. Ale zacinam byt cim dal vic zmaten :D Mam OIII, tzn jednotku BT jsem pod sedadly nenasel spravne, ok ? V menu radia, kdyz jdu do Setup - tak je tam Bluetooth - jedina moznost je na nej kliknout a hned hodi hlasku "Telefon neni dostupny". Zadne dalsi nastaveni k Bluetooth jsem nenasel. Ja mam proste jediny problem - chtel bych svuj iPhone 8 Plus pripojit pres BT k radiu Bolero. Zatim se mi nedari. Vcera jsem zkousel i starsi telefony (iPhone 5S + iPhone SE (ten starsi, release 03/2016)), ale bez uspechu , i kdyz by podle "compatibilitylist-skoda" mel iPhone 5S s mym radiem fungovat. Mozna by pomohla aktualizace software/firmware. Nevim ale, kde a jakou verzi bych mel hledat :( nechtel bych si to jeste vic dokurvit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Menu telefonu by se mělo normálně spustit. Aktualizace by jít měla udělat: Tady jsou potom soubory: https://mega.nz/folder/b4VkmDJJ#PE2C7Te_Yl0pw1TydB--Bg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.