kompromis007 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Zdravim Vas. Chcel by som sa opytat mam na plane kupovat O3 v buisness verzii s radio BOLLERO a neviem ci nahodou prehrava radio aj niejake videa. Ci prehrava z pametovych kariet telefonu alebo aj cd, Dakujem pekne za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 (editace) Přehráva SD karty a CD. Dále má USB vstup, takže přehrává z USB disků i např. z telefonu. A dokonce má i 3,5mm vstup, ale ten jsem nezkoušel. Neumí DVD ani neumí videa. Velikost USB disku a SD karet je omezena, přesnou hranici nevím. Vím jen, že 64GB USB disk mi nepřečetl, 1 GB ano. SD kartu tam mám 16 GB a je bez problému. Ferda ze Strakonic ho umí předělat i tak, že z SD karty přehrává jpg obrázky, ale o videu jsem neslyšel. Jo a ještě samozřejmě rádio umí, v FM máš 3 x 5 předvoleb (paměťových míst), umí AM a za příplatek dokonce DAB. Ten DAB doporučuji, kvalita poslechu je fakt o něčem jiném, nehledě na doplňkové informace na displeji (samozřejmě pokud je na Slovensku dostatečné pokrytí). Jinak kvalita reproduktorů nic moc, ale to se dá řešit dokoupením Cantonu. Jinak viz příloha. Editováno: 15. Květen 2014, autor: boban1108 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 no myslím si, že kompromis007 se ptal na trochu něco jiného, tedy na to zda Bolero přehrává videa! - to co jsi všechno vyjmenoval buď ví, nebo si dohledal v manuálu - ZDE standardně videa Bolero nepřehrává, seznam podporovaných formátů je uveden v manuálu k Boleru na straně 30 - ale určitě to nějak upravit jde viz odkazy v tomto vlákně výše, tedy ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) Zdravim. Chtel bych se zeptat, zda nekdo nevi, jestli ma Bolero AV vstup, pripadne jestli nekdo nezkousel smartphone mirroring? Prolitnul jsem internet a nasel jsem dve zajimave krabicky. http://www.alibaba.com/product-detail/EASY-SMARTPHONE-MIRRORING-INTERFACE_137752033.html http://www.dynavinstore.com/veyron-v-link-mirrorlink-interface.html Diky za pripadne info. Editováno: 31. Květen 2014, autor: czmiro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standucha Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Ahoj, chtěl bych vás požádat o radu s rádiem Bolero a konkrétně SDXC kartou. Dle návodu na rádio Bolero jsem koupil SDXC kartu 64 GB Kingston, kterou by mělo Bolero detekovat. Dle návodu jsem ji naformátoval na NTFS a překopíroval spoustu mp3ojek. Některé soubory jsou v adresářích a některé jsou volně v rootu karty. Některá alba (adresáře) obsahují obrázky alba. Problém je, že rádio Bolero tuto kartu nenačte - nevíte kde je problém? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standucha Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Tak problém vyřešen: SDXC karty je nutné formátovat místo NTFS na exFAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 A proč jsi ji formátoval, karta funguje i bez formátování. Já jsem koupil kartu nakopíroval hudbu a vše hraje bez problémů i s obrázky alb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Každý přeci ví, že před prvním použitím je lépe formátovat, ale to už u tzv. rychlého formátu dnes bohužel neplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O3failRS Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Zdravím koukal jsem že někdo má u Rádio stanic loga jak je tam přidám taky a zajímá mě jestli lze nějak předělat autíčko u bolera co dojíždí k benzínce a taky co je v nastavení auta z normální verze na RS verzi už mám překodovany mixidot na rs ale bolero nevim jak díky za případný návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 (editace) návod jak přidat či změnit loga stanic je v návodu nebo i zde na fóru dokonce v tomto vlákně...zde nicméně jak změnit obrázky na Boleru by zajímalo i uživatele Columbuse... jinak řečeno jde o toto a další zobrazení infotainmentu - jde to nějak změnit? protože u RS je autíčko opravdu jako RS, je také rozdíl ve čtyř nebo tříramenném volantu a samo sebou liftback a combi... Editováno: 16. Červen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 zajímá mě jestli lze nějak předělat autíčko u bolera co dojíždí k benzínce a taky co je v nastavení auta z normální verze na RS verzi už mám překodovany mixidot na rs ale bolero nevim jak díky za případný návod Myslím, že ta otázka zněla jinak. A není na to potřeba znalost aj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O3failRS Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Musí to jít nakódovat jelikož mi nakodoval borec maxidot kde me to vítá loge ŠA a pod ním je RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 (editace) musí? přes VCDS? ono je to totiž trochu něco jiného, dát VRS na MAXIDOT stejně tak i na Bolero či Columbuse - to není vůbec problém... jsou na to návody... klidně ti tam dám i SCOUT nebo GREENTEC Editováno: 17. Červen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O3failRS Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Za návod budu rád děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 loga na infotainmentu ZDE a na Maxidotu ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O3failRS Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 A návod na předelání auta při stavu vozidla na VRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Včera jsem s překvapením zjistil, že lze mít k rádiu přes BT připojena dvě zařízení současně. V mém případě to byl iPad na pohádku pro synka a současně iPhone v režimu HF. Překvapivě vše funguje jak má. Při telefonování se zastaví přehrávání po ukončení hovoru pokračuje. A výběr zdroje je taky snadný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Nazdar hifisti Boleristi. Mám dotaz. V poslední době, cca 3 týdny mám dojem, že se mi strašně zhoršil příjem Českého rozhlasu. Při přejezdu Vysočiny se prakticky poslouchat nedá. Nemáte podobnou zkušenost? nebo nenapadá Vás v čem by mohl být problém? Díky za vaše názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 25. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) Nevite nekdo, Fabia III ma mit radia s Mirror link, tj zrcadleni displeje mobilu na displeji radia. Myslite ze je to jen SW zalezitost a skoda by treba mohla uvolnit nejakou aktualizaci na soucasna radia u O3 nebo to proste nebude mozne ?? vidim problem v tom ze to beha beha pres wifi, coz by to tedy u soucasnych radii asi zabilo, pas asi nemaj wifi modul coz ? ale videl jsem nekde najaky rusky video, kde obraz na mobilu byl videt v Boleru, bezela jim tam takhle navigace a cele prostredi mobilu. O dve tridy Fabule to mit bude a O3 nic ???, to mne pak poser. I kdyby to bylo funkcni pres USB tak by to bylo good. Editováno: 25. Červenec 2014, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 No na tu navigaci by to nebylo spatne. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 to šlo už na starém Columbu přes USB na youtube jsou videa.. nový Columbus má wifi, zda bolero, nevím, ale po vyndání se to dá hned zjistit, bylo by to napsáno na štítku... tak jako na Columbusu je WLAN MAC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Podařilo se někomu zprovoznit přehrávání videa na Boleru? Tiez by som to rad uz videl funkcne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 bicista: čistě mirrorlink by měl fungovat přes USB, alespoň podle stránek dodavatele (http://telematicsnews.info/2014/08/27/skoda-adds-mirrorlink-and-access-to-vehicle-data-to-new-fabia_au5275/). Přes wifinu je napojena "Smartgate", která přenáší určitá jízdní data z řj. do aplikace v mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Nová Fabia má mirrorlink mít, ale o tom, že by to šlo zprovoznit na stávajícím Boleru v OIII jsem ještě neslyšel. Myslím bez přídavného hardwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 nevím jestli bolero má HU někde mimo palubní desku, ale na zadní části s displejem info o wifi podle tohoto obrázku není: http://www.aukcjoner.pl/gallery/013990962-3.html#I3 tak mi připadá, že jediná šance na mirroring je přes nějaký ten dongl, co sem házel kolega výše. Teda pokud bolero opravdu má av vstup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.