Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nemáš nějaké foto, jak ty stříbrné vypadají na OIII? Rád bych se podíval, jak to bude vypadat? Nechám to přezout až tak za 14 dní. Proč si volil 7J? origo je 6,5, ne?

tak jsem dnes konečně přezul, no není to úplně in, ale špatný taky ne....

rozhodně lepší než na plechách :kol-28:

tak to každopádně.... 

je zvláštní jak je mezi kolem a blatníkem velká mezera u 16" oproti 17" - to mně úplně překvapilo, přitom kola musí mít stejný obvod... dokonce mi ani kontrola tlaku pneu nic nenahlásila, tedy musí být stejná i obvodová rychlost...

Já myslím že mezera by měla být pořád stejná pokud je stejný obvod né?

Jestli je to fotka těsně po přezutí, tak se není co divit, že je tam větší mezera. To je vždy po odlehčení kol.

Ne ne je to v práci, po ujetí 15 km.... neberu to pocifove dle fotky, když jsem byl na srazu, měřili jsme mezery, já na výšku dlaně... RS dlaň bez malíčku a nyní dlaň a ještě jeden pdst mezera....

Kontrolka pneu se mi po prezuti rozsvitila az druhy den po ujeti tak 30km. Doufam, ze by to takto dlouho nedetekovalo i v pripade opravdoveho defektu.

Detekuje to hned pokud je to opravdu defekt pokud je to za jízdy, trochu jinak je to, pokud prijdes k autu s defektem a rozjedes se tak to může opravdu trvat, protože jsou tam nějaké algoritmy jak to začne vyhodnocovat po rozjeti - nastartování..

Upraveno od Hravec

Já tedy pořídil na zimu 16" plecháče,doplnil je o pěkné poklice a není to vůbec tragické, ba dokonce je to velmi líbivé...

Posuďte sami

post-81314-0-81721700-1384139917_thumb.j

Upraveno od Sanek81

pěkné  :kol-47:

Pridávam aj ja foto po prezutí. Sú to 16" hliníkové disky, pneumatiky Dunlop SP Wintersport 4D. Zatiaľ spokojnosť. Čo ma prekvapilo, že nie je až taký veľký rozdiel v prechode z 18" na 16". Čakal som od toho podstatne viac. Som myslel že to bude oveľa mäkkšie.

post-84383-0-24068500-1384266637_thumb.j

post-84383-0-86377800-1384266791_thumb.j

pěkné, až na ty staré znaky, ta zelena je out

Nechal jsem tam ráfky 18" a přezul na Michelin Pilot Alpin PA4. Zatím mně mile překvapilo že rozdíl v hluku oproti letním není prakticky znát.

Také přezuto a jako většina jsem vzal Continental. Plecháče bez poklice se mi moc nelíbí, tak jsem pořídil viz foto. Celkem to ujde.post-83878-0-19937000-1384616371_thumb.j

S tou modrou dobré...

tak při tom zdražování ŠA udělala pěknou slevu na černá kola Hawk 17"

Sice mam uz ve svem vlakne, ale pridam i sem muj zimni setup - 18" Zenith.

post-9-0-22066800-1385281369_thumb.jpg

Jj 18 je krása nesmírná, ale..... ale to jsme tu již x-krát probírali.... pěkně, i to pozadí....

přelakovaný Terony 17". Až bude potřeba, přidám zástěrky. Sice už to nebude tak pěkný, ale koho to zajímá v tom blátě :)

post-82858-0-50912100-1385289810_thumb.j

Upraveno od Lucasse

Já to říkám pořád černým kolům už chybí jenom zástěrky a dílo je dokonané. 

Ahoj, je možné na OIII použít plechové disky z OII 195/65 R15, 6J ET 47? Pro OIII jsou v TP předepsány kola 195/65 R15, 6J ET43. Děkuji za odpověď.

můžou viz výše....

...

např. 15" mají být dle TP ET 43, jelikož jich je nedostatek, začala škodovka místo nich posílat ET 47 (což je větší rozdíl - 15" z O II) s přípisem, že kola vyhovují pro O III...

Kontrolka pneu se mi po prezuti rozsvitila az druhy den po ujeti tak 30km. Doufam, ze by to takto dlouho nedetekovalo i v pripade opravdoveho defektu.

Po namontování zimních kol se kontrolka rozsvítila  po 17km

Systém kontroly tlaku v pneu opravdu funguje.... pokud píchneš kolo např. na zadní nápravě, což si skoro nevšimneš (pokud ho samořejmě někde rovnou neprorazíš), systém na to upozorní...je to ověřeno v praxi... za těch pár korun příplatku, to rozhodně stojí...

Upraveno od Napalm

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.