nixberg Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 jo, nekdo tady problem s rezonujicim vedenim paliva resil. Myslim ze musel dolu celej ten plastovej kryt ze spodu. Pak jeste nekomu vibroval nejakej uvolnenej kabelovej svazek ve spodni casti B sloupku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Není tohle váš problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 A řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Ulipek: Presne ten sami problem resim ja, porad se mi ozyva nekde od stredoveho panelu po spolujezdcovou stranu, kdyz jedu po nerovnostech drnceni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Tak by se po této úpravě mělo podařit tento zvuk eliminovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Zkusim se stavit do servisu a ukazu jim ty obrazky a co na to reknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Mně solidně vrže a skřípou boční plasty okolo středového tunelu v oblasti řadící páky. Nejsou napevno a třou se o sebe. Lépe na tom ani není plast pod klimatronikem, který končí u otevřené polohy odkládací schránky na mobil. To vrže stylem, že raději jezdím s otevřenou schránkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Ten tunel jsem reklamoval a uspesne. AS to vytlumil, udajne na to pouzili 1.5m2 molitanu... :)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukiak Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 rada pre tych, ktorym nieco klepe od pravej zadnej sedacky. Odomna to slo od toho "oka" kam sa zacvakuje sedacka. Stacilo ho olepit gumenou paskou a jee zrazu ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Já řešil už asi všechny výdechy vzduchu z palubky. Ty chromované rámečky popraskávají v zimě, než se ohřeje interiér. Odesláno z mého H3113 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukiak Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Rad by som s vami podelil o skusenost s reklamaciou v autorizovanom servise. Pri vymene oleja som reklamoval aj klepanie zadnej sedacky. Na tom prelepenom oku je uz vydraty kov z toho klepania. Auto tam mali dva dni. Samozrejme klepe dalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Také se přidám. Něco mi klepe při přejezdu příčné nerovnosti ( příčný práh, příčná spára nebo jiná nerovnost na cestě ) na kterou vjedu pravým i levým kolem najednou jakoby od schránky spolujezdce nebo na pravé straně před spolujezdcem.... Zatím nejsem sto toto místo identifikovat. Je zvláštní, že to neklepe pokud přejedu nerovnost pouze jedním kolem. nebo při jízdě po běžných cestách i horší kvality. Nejprve jsem si myslel, že klepe uchycení tužky ve schránce před spolujezdcem ( protože je pohyblivé a když na něj poklepu tak vydává podobný zvuk ). Když jsem ho podložil, klepání se bohužel ozývá dále. Tak nevím. Pokud podržím schránku spolujezdce ( dvířka ) nic se nezmění. Ještě mě napadlo, jestli nemůže o něco uvnitř klepat namontovaný konstrukt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parkis Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Já jsem taky dlouho zkoumal co to klepe někde u spolujezdce, z pozice řidiče to znělo jakoby z pravých dveří. Ukázalo se, že rachtají brýle uložené ve schránce ve stropě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 To je první, co vždy poprvé kontroluji Oproti O2FL katastrofa...(!) Musím to něčím měkkým vylepit, byly tady rady tam nacpat zmuchlaný papír. kapesník apod., to je u auta za takové prachy docela hruuza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Při určité poloze spolujezdcovy sedačky klepe na nerovnostech spona bezpečnostního pásu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Taky stará bolest, tohle dělala i O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Takže druhá garanční prohlídka. Reklamoval jsem oloupanou řadící páku, roller na volantu a loupání/praskání/vrzání LP a PZ tapecu. Tapec opraven dle návodu který je v tomto tématu, bohužel až po mém doložení. Tapec i tak špatně nasazen takže znovu. Řadička nová, jen špatně nacvaknutý rámeček, a roller také vyměněn a také špatně nacvaknutý, nešlo ani troubit. Vše jsem musel doladit. Blbé je, že občas něco na levé straně stále polupává. Dále reklamováno občasné mrknutí pravého bixena po přejetí nerovnosti pravým kolem... nevyřešeno, prý standartní jev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 No to je vlastnost, ostatne jako vsechno u Skody [emoji16]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 To poblikavani vybojek pri prejezdu nejake vetsi nerovnosti mam take u obou svetel od novoty, clovek si zvykne.. Dostal jsem na to stejnou odpoved jako ty, tj. vlastnost nikoliv chyba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Opravdu to Škoda opravdu vysvětluje s tím, že to je "vlastnost" vozu ? OMG A od kdy ? Mám nyní FullLED na O2FL, předtím xenony na dvou O2 (vč. FL), ale nic takového jsem předtím nezažil, to je nějaká standardní záležitost u O3 první generace (kterou jsem vynechal) ? Jsem od O3 zvyklý již na ledacos, ale toto je celkem již dost "přitažené za vlasy"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Mám předFL a nic takového nepozoruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Souvislost se zadáním tématu? Žádná, tak tedy zpět k tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Dnes jsem koupil nové příchytky do dveří, takže obložení je již v pořádku, každopádně cvakavé, lupavé zvuky z přední levé části a zadní pravé jsou stále aktuální téma. Je to strašně tragický když auto za 600k dělá toto... už jsem promačkal půlku auta a nic to ten zvuk nepřipomíná... Tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukiak Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Pri jazde okolo 20km/h mi nieco neskutocne "vrci, rezonuje" zo zadnej casti auta, nestretol sa s tym niekto? Pripomina mi to zvuk ako ked huci lozisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.