LiveBomb Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Což nemění nic na tom, že pokud se mi zákazníci v 90% případu shodně reklamují že se mi secí stroj neseje tak s tim něco dělám. Jenže automotive je divnej, tam sou schopní rachtajicí samozavlažovací herku vyrábět 6 let pořád stejně........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 To že si tady popláčeme na fóru ještě neznamená, že to všichni meldují v servisu... Sou schopní - jakákoliv změna v průběhu výrobního cyklu je nákladná a složitě odůvodnitelná. omicron: ono to vytlumení nemusí úplně pomoci. V tématu S3 jeden kluk nechal celkem poctivě vytlumit co se dalo, a sám pak připustil, že nijak extra markantní rozdíl nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 @PatrikU vytlumení dveří mohu doporučit, já jsem tlumil všechny hlavně kvůli hudbě a kvůli tomu, že mi i při blbém hovoru rezonovaly tapce na dveřích, od té doby mám klid 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 před 7 hodinami, Martin Bednář napsal: To že si tady popláčeme na fóru ještě neznamená, že to všichni meldují v servisu... No všichni třeba ne, ale minimálně o tom vědí někteří prodejci při zpětné vazbě od zákazníků. A nejsou to jen OIII jenž mají tyhle "prkotiny". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Takže jsem zřejmě definitivně odhalil věčné cvakání, loupání atd. Když jsem mezi tapec v místě spoje horního dílu se spodním a mezi dveře dal kousek tvrdšího papíru, přestalo to na dva dny. Jenže zaznamenal jsem permamentní cvakání když lomcuju s dveřma. Chytnu je za vršek a cloumám s nimi směrem otevřít/zavřít v rozmezí 20cm a je slyšet někde u kliky, zámku, atd cvakání. Jako něco uvolněného. Dělá to cca od 25tis km byl jsem i na garančce kde podlepovali horní díl tapecu kvůli vrzání, podle mého předloženého PDF zde z fora. Ani tam to cvakání nevyřešili a dělá to stejně (technik prý nic neslyšel - tak to ho opravdu lituji). Nyní jsem sundal krytku zámku z venku u kliky, vrazil tam klíč, zamknul odemknul a po cvakání byl konec. Jak při lomcování dveřmi, tak při běžné jízdě. Toto opět vydrželo dva dny. A dnes se to objevilo opět. Tak a teď babo raď?♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Měl jsem stejný problém nedávno na O 3, při lomcovani dveřmi u řidiče to cvakalo, resp něco jako by bylo ve dveřích uvolněné. V servisu zjistili, že je to přímo v zámku. Přitom zámek chodil naprosto bez problému. Takže mi v záruce museli celý zámek měnit a je po problému. Ale nedozvěděl jsem se, co v něm bylo špatně. Zprvu jsem myslel, že mi do dveří spadla nějaká úchytka či co.. Nebo že tam cvaká kabel o plech... Dokonce mi seřídili opravdu dobře dveře, alespoň k něčemu dalšímu to bylo dobré. Jdou zavírat úplně lehounce. Lépe jak z fabriky [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Tak to je ono Clinte... super. No pokud to znovu začne, tak to budu rešit stejně. Poté si vytlumím dveře. Super... díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Při vyšší rychlosti se objevuje nějaké drnčení kolem stropního světla mezi řidičem a spolujezdcem, mám verzi se střešním oknem, prosím jak to rozdělám, nebo nemá někdo podobnou zkušenost a radu co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Brejle ve schránce [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 Dobrý pokus, ale schránka tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 Mne to vibrovalo odniekial a precital som si tu, ze to moze byt okuliare, tak som ich pootocil a prestalo to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 Před hodinou, axicom napsal: Dobrý pokus, ale schránka tam není. To jsem ani nevěděl, že stropy se střešním oknem schránkou nemají... Ale asi se tam již nevejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 Nebo to je spis jen priplatkova vybava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 Schránka na brýle příplatková výbava ?! Ne, fakt tam není, teď jsem koukal do manuálu, @axicom má pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Ví někdo jak to rozebrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Vypacit plochym sroubovakem. http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-schranky-na-bryle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Sorry, asi nečteš dobře - schránku na brýle NEMÁ, takže není co páčit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Vsak ano, v tom navodu radi vypacit puvodni plast u stropniho svetla a misto nej dat dokoupenou schranku. Je to tedy pro auta, co tam z vyroby nemaji tu schranku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Mám tam hlavně ovladač střešního okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 V 3. 11. 2018 na 8:03, osobne napsal: Vypacit plochym sroubovakem.http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-schranky-na-bryle Tohle asi není O III? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Jak se vyndavá ten stribrnej plast co je u řadící páky a tlačítky? Při oprene noze z boku v tom děsně praská. Nevíte? [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Dnes mi začalo něco potichu lupat jakoby v místě, kde je na okně přilepená kamera se zrcátkem. Jízda po nerovném povrchu na to nemá vliv. Tak nevím. Nemáte nějakou zkušenost. Nemůže tam být nějaké relé, nebo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 V 06.11.2018 na 0:49, Clint napsal: Jak se vyndavá ten stribrnej plast co je u řadící páky a tlačítky? Při oprene noze z boku v tom děsně praská. Nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 PatrikU: Asi tě zklamu Představ si, že mi v tom zámku u řidiče (dveře) začalo zase cvakat. Nějakou dobu to po výměně zámku vydrželo OK a teď to dělá zas. U dveří, co se nejvíce používají. Zase lomcuji dveřmi a cvaká to jak uvolněný drát. Tak už na to kašlu. Za jízdy to neslyším. V podstatě kdybych nelomcoval zkusmo dveřmi, ani bych to nevěděl.... ;) Ostatní dveře OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Clint: No já sundal krytku, vrazil do vložky klíč, zamknul/odemknul a ticho. Už v těch dveřích necvakalo. Ani při lomcování... Teď se to v jednom z deseti případů lehce ozve, ale už né takové hlasité cvakání nebo cinkání. Jen tlumený zvuk. A při lomcování není slyšet nic stále.... Předtím 9/10 případů strašný zvuk přímo do ucha... Sonduju a uvidím. Než skončí záruka chci to poladit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.