Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

tak jsme u jádra problému. Až budeš na compu, tak se podívej. Ten bazmek je jen držák, kterej asi málokdo použije. Jinak je to malinký zařízení a vejde se za zrcátko. Kvalitativně fakt dobrý a za ty peníze zcela bezkonkurenční. Ti dva kolegové, co to maj, jsou hodně náročný rypáci a vybrali si to po dlouhým rozvažování.

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Konečně jsem se dostal k nafocení nainstalované kamerky, vešla se hezky za přední zpětné zrcátko, při pohledu z venku nejde skoro vidět pokud o ní člověk neví...

Malá ukázka při cestě z práce zde

post-84654-0-95946900-1452864655_thumb.j

post-84654-0-41362000-1452864664_thumb.j

post-84654-0-87641000-1452864670_thumb.j

post-84654-0-71368600-1452864678_thumb.j

post-84654-0-79813000-1452864687_thumb.j

Editováno: , autor: Hanysek Kocich
Vloženo

A pak nad tím můžete slintat. Vypadá to dobře, myslím, že za dne to bude ještě lepší. Jinak nechápu, proč tak moc řešíte kvalitu. Hlavně že je vidět ta situace, případně RZ, ne?

Vloženo (editace)

Jak uz jsem psal vyse, mam ji z aliexpresu vysla i s 32Gb kartou na 97$ byl u ni o kabel na napojeni primo do el. site auta, jelikoz je zima a nemam garaz tak ji zatim napajim pres zapalovac, kabel vedu pod tapecem strechy pres pravy predni A sloupek, jelikoz ma rapid zasuvku az u rucni brzdy tak mi k ni nevysel kabel o kousek kdyz jsem jej vedl popod palubku, takze ho zatim vedu na uhlopricku pod kobereckem. Jedna se o kamerku Mini 0806 u nas vyjde na 4550,-

Zde odkaz přímo na Aliexpress kde jsem kameru koupil.

Videjko pres den ted nemam, ale jakmile budu mit hned ho sem dam...

Editováno: , autor: Hanysek Kocich

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...