Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, chci se zeptat, vlastní tady někdo kameru TrueCam A4? Pořídil jsem si ji do Rapida, co se týče kvality apod. maximální spokojenost, ale zarazilo mě, že rapid nevypíná 12V po otočení klíčkem. Tato kamera je tedy pořád spuštěna a dneska ráno mi rapid psal hlášku ve smyslu, že je nízké napěti, že mám dobit aku jízdou. Co byste mi poradili?

Vloženo

jj, též to tak mám, ideální řešení, taky jsem se tady inspiroval a už bych to ani jinak nechtěl. Protože otázka odinstalace třeba do jiného auta je pak otázkou deseti minut, aniž bych musel nějak zasahovat do elektroinstalace a složitě něco vracet do původního stavu.

Vloženo

Pokud kameru tak do svych aut vsech. A pokud nekupujes nove auto kazdy rok je lepsi jak to mam ja. Napojeno na elektroinstalaci vozidla za pojistkovou skrini. Kabel schovany a nemusim nic resit, vse funguje automaticky po startu se zapne po vypnuti motoru vypne. Ze zacatku jsem to mel do zapalovace a furt to musel resit manualne a furt zapominsl vypinat nebo zapinat. Pakarna.

Vloženo

Já to mám jako Petrrr a je to ideál. To vypínání a zapínání přes tlačítko mi přijde dost naprd.

Už vidím jak bych v případě potřeby důkazu jako na potvoru kameru zapoměl zapnout a nebo naopak, jak přijdu k autu a nenastartuju protože jsem kameru nechal zapnutou.

Vloženo

každý si najde to svý řešení, já jí potřebuji mít stále nabitou, jelikož se automaticky zapne pokud do mě někdo nabourá na parkovišti a v daný čas je vyplá. Takže pro mě aby se nabíjela jen když otočím klíčkem je špatně a riskovat, že nezapne protože nemá šťávu nechci.

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Já nakonec pořídil Xiaomi Yi Dashcam a zatím taky spokojenost. Tedy až na uchycení, kvůli kterému se kamera nesundávat zrovna moc jednoduše, takže nevím jak dlouho vydržím tu kameru vždy schovávat :) 

Necháváte občas kameru na držáku nebo vždy poctivě schováváte?

Vloženo

Neschovaval jsem nikdy. Nejsem zadnej otrok a to mam kameru Mio stala pres 3tis. Dnes ma nejakou kameru kde kdo. Vetsinou nejake Ciny. To bys mohl rovnou kazdy den schovavat origo radio, poklice nebo antenu.

Vloženo
před 23 hodinami, Hanysek Kocich napsal:

Taky neschovavam, je tak mala ze nejde skoro videt :-D Mam Mini 0806...

Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk

Mám tu samou taky ji nesundávám, když se chci podívat na záznam vyndám jenom kartu.

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

no původně jsem o ní též uvažoval (myšleno jako další kameru do druhého auta), nakonec jsem jí nevzal, odradil mě ten formát videa 4:3 ... nicméně vzal jsem jinou v té cenové hladině a dohaduji se s číňanem doteď, neboť FullHD ani omylem, takže jsem vzal 11.11. jak byly ty slevy druhou mini608 (sice bez GPS), ale aspoň na ní bude pořádný obraz, že se v případě potřeby přečte i registračka

první foto je ta Camecho, kdy nepřečteš registračku stojícího auta ani na 5m

UT8C.DjXP8XXXagOFbXr.jpg

na dalších fotkách máš porovnání stejného místa, času (obě kamery běžely současně) abych číňanovi vysvětlil rozdíl mezi FullHD a "FullHD". Druhá kamera je právě ta Mini608 i s GPS

UT8cqPmXShXXXagOFbXJ.jpgUT8G6bjXFJbXXagOFbXp.jpg

Vloženo

A co třeba Mio C335? Nevypadá špatně. Případně nevíte jakou čínskou, podobnou SJ4000, která by se dala použít i jako outdoor? Před dvěma lety jsem ji měl, ale přišla mi bílá, tak mi posloužila na potápění a prodal jsem ji.

Vloženo (editace)

Co jsem koukal, tak X7 je prý na natáčení v autě dost o ničem, neumí cyklické natáčení. Jak to tedy je? Koukal jsem ještě na X8 a v této ceně je už bezkonkurenčí SJCAM SJ5000X Elite, která má i stabilizaci, tak ji asi koupím a uvidím.

Editováno: , autor: Losky83

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...