Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nastavit loop na 1 m in, sbizit citlivost Gsensoru ... pokud nepomuze, update FW ... ale pozor aby jsi mel opravdu 0805, byly i nejake faky s 0803 vevnitr ... Ze to nenahraje celou kartu je normalni ... Kameru nemam, hledej na netu, to co pisu je co jsem nasel za cca 5 minut. D

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

Dobrý den,

můžete mi prosím doporučit kameru do auta s jednoduchou a snadnou obsluhou ( pro otce) a výborným záznamem (hlavně v noci mívají slabší  kamery problém).

Nepotřebuji aby to mělo jakékoliv hlídáni pruhu, značek, rychlosti a aut před sebou - to vše auto umí samo. Měla by mít gps, použitelný G- senzor, a park mod s cenou do cca 4tisic.

Přemýšlel jsem nad Viofo A119S, Mio 792, TruCam A7S. Doporučíte nějakou. Dik Tomáš

Editováno: , autor: indet
Vloženo
před 22 hodinami, indet napsal:

Dobrý den,

můžete mi prosím doporučit kameru do auta s jednoduchou a snadnou obsluhou ( pro otce) a výborným záznamem (hlavně v noci mívají slabší  kamery problém).

Nepotřebuji aby to mělo jakékoliv hlídáni pruhu, značek, rychlosti a aut před sebou - to vše auto umí samo. Měla by mít gps, použitelný G- senzor, a park mod s cenou do cca 4tisic.

Přemýšlel jsem nad Viofo A119S, Mio 792, TruCam A7S. Doporučíte nějakou. Dik Tomáš

Osobně používám TrueCam A5S a jsem maximálně spokojen. Pokud chceš parkovací mod, šel bych do A5S jelikož A7S jej nemá viz https://www.truecam.cz/technicke-specifikace/

Vloženo

@indet

Díky za tip. Netušil jsem, že se někdo pustil do úpravy firmwaru a dělá to až tak důkladně.

Chci se ale zeptat na verzi 7b, kterou tam nikde nevidím. Jako poslední aktuální tam vidím 7Rf pro A119 a 2Vf pro A119S.

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo
V 24. 11. 2018 na 19:46, LukášCBR napsal:

Ano, přesně na toto téma jsem koukal a nejaktuálnější verzi vidím MOD-2Vf pro model A119S.

Na poslední stránce uvádějí jako aktuálně nejlepší MOD verzi 6Nw.

Jinak již je vylepšená original verze FW 4 kdy by měl byt vylepšen obraz.

Vloženo

Oficiální verze 4.0 podpořila v nočních snímcích akorát hustotu šumu a obraz se prakticky zhoršil.

Naštěstí na fóru dashcam.com jsou lidi, kteří se tvorbou a úpravou SW baví a vytvořili již 6.řadu podpůrného a znatelně vylepšeného sw s názvem 6Vf, kterému oficiální verze nešahá ani po kotníky.

https://dashcamtalk.com/forum/threads/viofo-a119s-modified-firmware-mods-archive.35824/

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Ano vlastním WR1, ale nemám s čím jiným porovnávat takže to moc nedokážu zhodnotit. 

A abych pravdu řekl, tak cca půl roku jsem nekontroloval zda to vůbec bez problému nahrává ?

Ale zpětně bych bral spíš A119, momentálně samozřejmě nástupce A129. WR1 je hezká kamera, ale líbí se mě nenápadnost A129. 

Editováno: , autor: MilanHos
Vloženo

Tiež mám A119S, ale to wifi mi chýba.. dôvod? Jednoduchosť sťahovania vybraných videí... ak by som chcel nejaké spracovať, mohol by som to spraviť priamo do mobilu, z mobilu rovno do cloudu a už ho mám všade k dispozícii. Teraz musím vyberať kameru z auta, vziať ju domov k PC, vybrať SD kartu, založiť do čítačky, skopírovať súbor..... dosť veľa úkonov. Nehovoriac o tom, že neraz som na druhý deň zapojil kameru do auta a SD karta zostala doma v PC.. alebo doma zostala rovno celá kamera.

Áno, mohol by som v aute nosiť USB-C OTG a príslušný USB kábel na priame prepojenie mobilu a kamery, ale v kútiku duše dúfam, že kopírovanie cez wifi by šlo rýchlejšie.

:kol-18:

Vloženo

Já mám Xiaomi kameru a stahování přes Wifi je téměř okamžité, vyberu část videa kterou chci stáhnout a během chvíle je staženo. Rozhodně rychlejší než vyndávat SD, přetahovat video do PC a tam ještě video upravovat y vyřezávat z něj jen tu část kterou chci archivovat a pak zase SD vracet do auta. Kameru bez WiFi už nikdy :)

Vloženo (editace)

Prosím, kde se dá koupil tento kabel pro napájení autokamery z pojistkové skříně? A co je ještě k tomu třeba (RAPID r.v. 5/2013)?

Děkuji za rady a nasměrování. Kameru (TrueCam H5), napájecí kabel, USB nabíječku a chuť instalovat mám. Zdá se mi nevhodné provést instalaci do zásuvky autozapalovače u ruční brzdy. 

WP_20180106_16_22_36_Raw.jpg

Editováno: , autor: MiKy*

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...