Květen 7, 201411 r Tak konečně jsem schoval kabel podle rady. Šlo to dobře. Dík za rady vypadá to líp
Květen 7, 201411 r A zase ti to musim zkritizovat, co ten kabel kolem A sloupku viz. druha fotografie, ten kabel si mel vest az uplne dolu kde konci bilej plast. Jinak ok.
Květen 7, 201411 r A ja abych pravdu rekl tak ne. Nevidim v tom buch vi co. Bratranec ma ted novyho R s paketem style plus s cernou lakovanou listou a je na tom videt vsechno. otisky pyl prach. Takova tretka navic.
Květen 7, 201411 r Na té naší lišce není vidět nic. A tato barva a provedení docela ladí k interiéru i k bílé barvě
Květen 7, 201411 r O spánek nepůjde. Vypadá to krapet lépe s lištou. Ale čert vem lištu.... 3ramen volant vypadá fakt lépe než 4ramen. Vím, že jsem mimo téma...
Červen 20, 201411 r chystám se na dovolenou k moři ( né autem) a určitě se budu i potápět.. hledal jsem nějakou kamerku podobnou GoPro a narazil jsem na její levnější verzi s názvem SJ4000 Vypadá velmi podobně a má i podobné funkce a je asi tak 3x levnější než GoPro. Pokud bych si jí koupil, dala by se použít i jako kamerka do auta.. Tím pádem by mi tady zůstala nevyužitá 2 měsíce stará Truecam A3 , takže bych jí mohl popřípadě za nějaký menší peníz udat..
Červen 21, 201411 r Hiz. Co bys za ni chtel? Ze bych ji pripadne vzal pro manzelku. Popr. pisni do SZ. Jeste se ji teda musim optat jestli by ji chtela. Jakou to ma pamet? ( SD karta? velikost?) A do jakeho formatu to nahrava ta videa.
Červen 21, 201411 r chystám se na dovolenou k moři ( né autem) a určitě se budu i potápět.. hledal jsem nějakou kamerku podobnou GoPro a narazil jsem na její levnější verzi s názvem SJ4000 Malý problém s použitím do auta - nenahrává jako palubní kamery na smyčku
Červen 23, 201411 r Tak jsem dneska investoval do průkaznosti a koupil si Truecam A5. Poměr cena/výkon je dobrý. Nicméně při porovnání s dražšími konkurenty pokulhává především noční snímání(rozpoznávání detailů). Ani ve dne mě neoslnila schopnost rozpoznávání značek. Posílám vzorek pro shlédnutí (silnice, dálnice, tunel). Ale zase to má GPS modul a sehnal jsem jí za polovinu ceny, takže i tak mi udělala radost. Zmiňovaná ukázka: v plné kvalitě (uložto.cz): http://ulozto.cz/x9KcDHXu/amba0028-mov v youtube kvalitě: https://www.youtube.com/watch?v=y2TwwLnz-LQ&feature=youtu.be P.S. byla pouze na přísavce a na ní je hodně stupňů volnosti a k tomu jsem jí zapomněl dotáhnout, proto se tak houpe, kdybych jí dal na pevný tak se houpání zredukuje.
Červen 23, 201411 r Neni to tak hrozny za tu cenu. Akorad to vsichni nahravate bez zvuku, ja si myslim ze i zvuk je dulezity.
Červenec 1, 201411 r EDIT: projel jsem par dalsich videi, a ten Truecam A5 v nekterych pripadech docela ok. akorat nechapu proc to nekomu snima naprosto hrozne a nekdo ma pomerne dobrej obraz? predpokladam, ze to proste a jednodusse, vyplivne nejaky mov, nebo mp4 takze nejaka moznost to rozdrbat blbym nastavenim asi neexistuje? Upraveno Červenec 1, 201411 r od pusher...
Červenec 1, 201411 r jo no, mne jde spise o porvnani obrazu na youtube mezi vice uzivatelama stejneho vyrobku, at uz Truecam A5, nebo A3, atd.. jednou vcelku koukatelny, jindy hruza, kde se obraz totalne rozpada, coz je s podivem, ze jde vetsinou o denni videa...
Červenec 1, 201411 r Nestraš, už jí mám od Hize zamluvenou. A3 Určitě to furt bude lepší než ty za 600 z auto kelly. Jako druhá do druhýho auta manželčinýho to bude stačit. lepší než nic. Upraveno Červenec 1, 201411 r od Petrrr
Červenec 5, 201411 r Tak jsem se také odhodlal k nákupu černé skříňky. V dnešní době když člověk vidí co se na silnicích děje to určitě nejsou vyhozené peníze. Měl jsem favorita Truecam A5 nebo A3 a nakonec jsem se na základě recenzí uživatelů a videí rozhodl k nákupu zcela jiné jelikož na Truecam ty ohlasy nejsou zas až tak růžové. Full-HD kamera CEL-TEC E07 Recenze na ni jsou celkem v pohodě , cena také v normě a videa se mi líbí.
Červenec 5, 201411 r Jakmile budeš mít nějaké nahrané snímky v plné kvalitě tak zde dej odkaz, kamera vypadá dobře
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.