Yofresh Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Zdravím,dlouho jsem měl s Fabinkou klid,ale poslední dobou jsem si všiml,přijdu do auta,nastartuji,otáčky se chovají občas tak nějak divně,ale to bych tak neřešil. Jenže,chci se rozjet od baráku na jedničku, přidám plyn a auto jakoby nereaguje,jakoby nedalo dostatek paliva nebo impuls a až s odezvou nějakých 5 sekund to najednou cukne a motor začne tahat a rozjíždět se a jede normálně. Pak už celou dobu vpohodě,proč to dělá ? Nemám k tomu vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 diagnostiku si neskúšal robiť,kontrolka CHECK nesvieti/nepreblikuje?? čo toto?: LINK http://forum.skodahome.cz/topic/124333-p%C5%99i-studen%C3%A9m-startu-kol%C3%ADsaj%C3%AD-ot%C3%A1%C4%8Dky-a-dus%C3%AD-se-12htp-51kw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Dobrý den prosím o radu mám Fabii2 r.v. 08 ted najeto 42000 a pozoruji, že při nastartování se my vyhoupnou otáčky na 1100 asi po minutě sami od sebe stoupnou na 1200-1300 a pak klesnou na 900 a je to vše Ok.Nevíte čím by to mohlo být a ještě jsem zpozoroval pískot od kol či motoru při zahnutí doprava či doleva?Mohlo by to souviset s těma otáčkama?Děkuji za odpověď Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effin Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Nafta nebo benzín ? 1,2 ? 1,9 ? Člověče nemáme věšteckou kouli když to nemáš ani v popisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 sme v sekcii 1,2 HTP,takže počítam,že má tento motor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 5. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Aha,no že by to byly ty vstřiky ? Tak zkusím někam na diagnostiku a uvidím. Je to ale nepříjemné,auto netahá a pak najednou škubne a zabere.. jen při startu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.