Přejít na obsah

DQ381 - Chování při popojíždění


ondras3

Doporučené příspěvky

Dobrý den, mám SIII s 2.0 TDI 147kw a převodovkou DQ381. Jezdím primárně kombinaci město a dálnice. Na dálnici bez problému ale ve městě už je to horší.

Převodovka se snaží z nějakého důvodu mít zařazený 2. převodový stupeň a jedničku řadí pouze když úplně zastavím. Problém je ten že při opětovném rozjezdu je citelné že spojky jsou na druhý převodový stupeň v prokluzu.

 

Dá se tomuto nějak vyvarovat? Je toto chování DSG normální? Zkoušel jsem jezdit na růžné režimy a u všech se DSG chová stejně. Na manuální režim se mi jezdit nechce kvůli tomu jsem si DSG nekupoval.

 

Díky moc za případné odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatiaľ som nevidel DSG ktoré by samo jazdilo na prvý prevodový stupeň, jedine, že by si sa pomaly posúval do kopca. Na jednotke sa DSG naozaj iba jemne rozbehne a potom dáva vždy dvojku. Ak chceš mať jednotku, tak treba si ručne podradiť, alebo musíš si dať upraviť RJ prevodovky. Alebo to jednoducho nerieš! 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...