stasyk Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Zdravím, nevíte někdo, kde bych na netu našel schéma motoru? Hledal jsem,ale bohužel marně. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 a čo konkrétne potrebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 jj co presne chces,.... jediny schmea co se tyce motoru bude rovnou dilenska prirucka tu na netu najdes snad uz vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasyk Vloženo 9. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Konkrétně potřebuju zjistit, z čeho mi po dosáhnutí určitý teploty chčije voda. Hadice jsou v pořádku. Asi to bude nějaká přetlaková pojistka nebo tak něco. Je to hned na vrchu motoru, pod plastovym krytem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 hoď foto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasyk Vloženo 9. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2013 To nebude tak jednoduchý, jsem v Praze a nemám tu nářádí,takže se k tomu úplně nedostanu. Chtěl jsem teda zjistit, jestli to je něco vážnějšího a musel bych to opravit nebo by to ještě dojelo na Šumavu, s tim, že bych vodu dolejval. Jde z toho hadice přímo do chladiče. A je to jakoby vedle svíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 takže asi skriňa termostatu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasyk Vloženo 9. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Zítra se pokusím dodat nějaké foto, ale teď už musim na pivko Díky za ochotu. Zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 kolem termostatu asi, většinou těsnění u čidla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 alebo niečo takéto http://forum.skodahome.cz/topic/125332-%C3%BAnik-kapaliny-termostat/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 az bude nejaky foto, bude to asi lepsi,... takhle to je polemizovani do vetru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Asi to tak vážné nebude,když šel na pivko. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 moje slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasyk Vloženo 9. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Libero-To je přesně ono, jen ta kapalina teče přesně z druhý strany. Takže nejspíš bude třeba vyndat celej termostat a pak se uvidí. Nebo může být prvotní problém ještě někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 problem nemusi byt v termostatu jako takovem vevnitr, ale v cele te skrince,... terneni je v cudu nebo vydroleny kup tesneni, mozna se ani nedela takze silikon na motory, rozdelej to a primereny mnozstvim to namaz a dej zase dohromady ale zase jak rikam,... nevim kde ti to tece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.