LukášCBR Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 A četl sis cca 1-2dny staré příspěvky, viz. výše?Chyba někde na serverech, která se týká pouze některých aut a vyskytuje se napříč koncernem. Shodou okolností i mě. Škoda Auto na tom údajně usilovně pracuje. Už to je aktuálně necelých 14dní, co mi běží placená lhůta a Škoda Connect nefunguje. Uvažuji, že budu požadovat prodloužení o tuto dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Četl jsem o škoda connect ale ne o dopravnim infu které využívám při navigaci a o tom se zatím nikdo nezmiňoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 (editace) Musím potvrdit, že i u mého Rapida připojení nefunguje. Editováno: 3. Červen 2018, autor: Petrzi Foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Martin Špáta>Škoda Connect ti servíruje dopravní info online, viz. komentář od Aleš_BX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgesoft Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Zdravim.... Možná se mi vysmějete, ale rád bych dostal odpověď. Skoda Octavia G-TEC (2017) s radiem AMUNDSEN 1) jde přes hlasové ovládání zadat POI? Například, chci jet do nemocnice Ústí nad Orlicí. Jak je to proveditelné? Chce to vždy po mě adresu... Příkazem "Hledat zvláštní cíle online" (při připojení na wifi) mi jdou, ale offline /vestavěné poi ani náhodou) 2) Jak se vyhledává a používá Poi? Jedu třeba z Prahy do Brna a chci se stavit (tzn vyhledat) KFC po cestě (třeba s max zajížďkou 3km). Omlouvám se, jsem naučen na starou IGO navigaci, která vše uměla a ted mě tato navigace nejak neposlouchá Z návodu nejsem nijak moudrý... Návod vs. skutečnost: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Zůstaly mi tu SD karty 5x. SD karta - mapy západní Evropy 2018 (včetně ČR), je to verze V10. Určeno pro Škoda Amundsen a VW RNS 310. Není určeno pro Škoda Amundsen+ a VW RNS 315 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Chlapci, trochu se ztrácím v těch navigacích..když je třeba Amundesn v Octávii, tak Amudsen ve Fabii je něco jiného, ? tzn. že má jiné mapy ? ted tady vidím nějaké sd karty verze V10..a když mám já ve Fabii tuhle SD kartu z obrázku, tak to je něco jiného ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 moje foto jsou mapy určené pro staré systémy Škoda Amundsen cca od roku 2007 do roku cca 2010 tvoje foto jsou mapy určené pro nové systémy MIB Amundsen cca od roku 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Můžete prosím někdo hodit link na manuál k poslední generaci Amundsena? Nejsem schopen ho nikde najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 hledal jsem separátní a ten jsem nenašel, nenapadlo mě že škodovka se rozhodla to spojit všechno dohromady... A nemám z toho radost, mě univerzální věci nezajímají, nechci číst o fukncích které nemám... ale nic napalt. díky za odkaz. ještě kdyby sis dokázal odpustit toho rýpání na konci.... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oscar.xll Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Zdravim, kde sa da stiahnut novy soft do Amundsena? Mam O3 rv. 2014 a soft 0345. Dakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Vyndal jsem navigační jednotku a nevím co je to za konektor, 2 antény,jedna navigace a třetí černý nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Není vidět GPS ten jsem nefotil a je modrý, zajímá mě ten černý, a který je FM a DAB jeden je vždy bílí a jeden krémový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verjan2 Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Ahoj. Řeším dva problémy: 1) jde o nevyrovnaný balance zvuku, kdy při nastavení zvuku doprostřed (kdy by měly repráky hrát stejně hlasitě) hrajou víc levé repráky, takže to musím posunout více doprava. Je to problém repráku nebo nějakýho přívodu k němu? 2) informace o jízdních datech se po cca 1500 km samy resetují, a to včetně času, takže ho musím znovu ručně nastavovat; přitom by se ujetá vzdálenost měla uchovávat aspoň do 10000 km, ne? Je to chyba softwaru nebo se to dá někde nastavit? Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verjan2 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 před 10 hodinami, Aleš_BX napsal: ad 1) a máš Canton? nemáš nastavení poslechu pro řidiče? Canton nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Tak na obrázku cos poslal, to máš vystředěný na zadní sedačky a ne doprostřed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verjan2 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 před 7 minutami, Martin Bednář napsal: Tak na obrázku cos poslal, to máš vystředěný na zadní sedačky a ne doprostřed... To je ilustrační snímek. Normálně mám ten kurzor uprostřed a pravý reprák je citelně slabší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verjan2 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 před 1 minutou, Aleš_BX napsal: ale to je obrázek z návodu k obsluze ano, proto se mu říká ilustrační Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verjan2 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 před 1 minutou, Aleš_BX napsal: a není ten reprodiktor mrtvý, zkus balance i fader přesunout k tomu reproduktoru co podle tebe hraje slaběji... hraje vůbec? Po přesunu hraje výrazně slaběji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 A jo - já ten obrázek tak moc nestudoval:-) V tom případě tam je opravdu něco špatně. Ještě se zeptám - a když si sedneš na pravou sedačku vpředu, tak to vnímáš stejně, že pravá strana hraje hůř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verjan2 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 před 5 minutami, Martin Bednář napsal: A jo - já ten obrázek tak moc nestudoval:-) V tom případě tam je opravdu něco špatně. Ještě se zeptám - a když si sedneš na pravou sedačku vpředu, tak to vnímáš stejně, že pravá strana hraje hůř? Celkem jo, levá je rozhodně silnější. Zatím to řeším tak, že mám kurzor horizontálně uprostřed a vertikálně potom uprostřed pravé strany. Potom hrajou obě repra stejně - ale prostě to není ono. Mám s tím zkusit zajet do 3kodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Určitě, za zeptání nic nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Je možné mať po slovensko hovoriacu pani pri navigovaní ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 http://www.autaslovensky.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 (editace) Prosím vás, jde nějak nastavit aby když ovládám navigaci hlasem a zadávám cíl, aby do toho nemotala telefonní kontakty? Je to, jako, hezký nápad, ale já u nich nemám adresy, což ovšem nebrání navigaci trvat na tom, že by na ně navigovat chtěla a pak otravuje že nemají adresu... A druhá otázka, jak si mám uložit cíl Práce a co mám říct abych se tam nejjednodušší cestou (rozuměj aby to "paní" pochopila a já se tam) mohl nechat navigovat? Ta navigace je tak "chytrá" že jsem na to nepřišel... Nezmiňuju to že její schopnost porozumění češtině je překvapivě velmi tragická, a to ani u velmi jednoduchých slov. Takové "pokročilejší" - adresa "V Parku" se musí vyslovit jako "vé parku" jinak není šance.... (tak jsem rád že jsem čech s českým autem v češtině ale musím prznit jazyk aby paní pochopila....) zmínit třeba jen "parku" nebo tak to taky nebere. Velké zklamání prostě. Editováno: 9. Říjen 2018, autor: capo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.