Dominik Malina Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Zdravím pánové, viděl jsem tady fotky jak jste posílali odkazy na tuhle lištu, ale bohužel už nejsou aktuální :/. Mě se ty ostatní lišty moc nelíbí, buď jsou moc malé nebo moc "vysoké". Kdyby někdo věděl, kde ji můžu najít, byl bych moc rád za ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 skus OB autodily :-) možna tam bude... Jinak to se ti fakt libi ? mě to přijde jako kýč na superba dávat :-) ale každého věc :-) Taková lišta přidá tak cca 10-15kw myslim :-D :-D :-D :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Zdar ted jsem takove nepouzite kridlo videl na bazosi nove, za 1000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Kuk: http://auto.bazos.cz/inzerat/27967064/skoda-superb.php Ps.: dej si na auto co tobe se libi, budes s nim jezdit ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 1. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 brc.majkl - děkuju moc to je ona .. ) no právě mě se strašně líbí tahle takže jsem nadšený. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 1. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Aiman64 jojo líbí se mi hodně .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 nemáš za co, myslím, že za 1000Kč je to i pohoová cena. Pak sem hoď auto ať vidíme křídlo na supu bez toho tuning podnárazíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 1. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 (editace) Určitě sem potom foto dám Díky Editováno: 1. Říjen 2013, autor: Dominik Malina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 15. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Tak s jarem už je lišta na kufru konečně. Nakonec nepřišla v úplně dobrém stavu ale myslím si, že jsme si zpravili pěkně. Lakerník odvedl taky dobrou práci a tady je výsledek. Podle mě k tomu teda rozhodně tuningový nárazník být nemusí vypadá to dobře a na živo celý zadek působí zakulaceněji je to aspoň v mých očích hezčí záď než předtím. Fotky jsou z telefonu ale snad poslouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Podla mňa to celkom ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 nechci ti do toho kecat, ale za mě bych sundal nálepky auto bohemia, construct, spz přišroubovat nebo přilepit a bude to ještě o kus lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Na tu Bohemiu a construct se chystám no .. a jak to myslíš přišroubovat ..? Asi jsem tě nepochopil ale však vždyť ten držák na spz je přišroubovaný .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Nedat tam ten drzak a prisroubovat primo spz k autu nebo to nalep 3M paskou nez vrtat znacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.