Přejít na obsah

Rozkradená Princess Lr-a :-( Prosba o pomoc

Olin

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni 742-ŠKODA kamarádi a přátelé- Obracím se na vás s prosbou o pomoc.

Jak možná někteří víte, pobyl jsem si nedávno pěkně dlouho v nemocnici (s prasklou spodinou lebeční, bezvědomím, krvácením do mozku).
Před tím jsem dal do opravy své auto jednomu klempíři.
Když jsem se dostal do normálního života zjistil jsem, že on ho sice opravil…ale vyšoupl ho bez na ulici před dílnu…a tam se stalo nejhorší-někdo mi ho pěkně očesal.12.gif

Výčet dílů co mi ukradli je následující:

Baterka
Přední rampa se světly( 2 x dálkové,2 x mlhové-oboje značky WESEM)
Upravené víčko nádrže
Hasičák 2kg-vý
Obě zrcátka Beskyd sport
Ventildekl z fáčka
KN filtr sání
Obě sedačky Sparco
3-bodové pásy SCHROTH včetně náklonových čidel a navíječů
Zadní laminátové křídlo
Výfukové svody 4 in 1
Příčný výfuk
A co je nejsmutnější…i lou­kotě

Jak díly vypadaly..je vidět nejvíc tady
http://skoda-virt.cz/cz/au­ta/emka/6495-jirka-princ ess-lr-a/

Paradox je to, že někdo mi po (zaříznutí jednoho šteftu mimojiné) ukradne kola, ale postaví mi to na shnilé plecháče – viz foto nálezový stav . Holt zloději jsou dnes gentlemani!

Jsem z toho úplně na mrtvici a úplně mi to sebralo energii do života,
jako by nestačilo že mi doktoři zakázali na rok jezdit s autem, ale sebrali mi i řidičák na ještěrku. Díky tomu jsem přišel i o práci.

P.S. šetří to policie (zatím bez výsledku)
Pokud by jste mi něco z ukradených dílu mohli v rámci kamarádské pomoci poskytnout
(a to včetně seriových – protože už je třeba nepotřebujete) , nebo kdyby jste některé z dílů kdekoliv zahlédli na závodech,srazech či v provozu zavolejte mi ihned prosím…číslo : 773 247 824

post-5-0-16835000-1381093943_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmmmmmmmmmmmmmm ............... tak to bych si hodil snad i masly ! ! !  :(

Kazdopadne vinu bych asi prisuzoval klempirovy, nevim co ho vedlo k tomu takovej kousek postavit na ulici,... to bych si snad nedovolil za zadnejch okolnosti !

a dalsi moznost je jestli ho nahodou nekdo nepodmaznul, aby to dal na ulici.

tod ovsem otazka

Kazdopadne preju uspesny hledani :(

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s Lukasonem - Klempíř za auto ručí jakmile ho převezme od zákazníka do doby než ho předá zpátky.

Chtěl bych po něm vrátit auto v půodním stavu - jak ho do opravy přijal nebo uhrazení vzniklé škody!

Možná, že je to i známej,ale do obchodu nepatří city.

Auto převzal nerozkradený, tak ať ho taky tak vrátí a hlavně ať se nevymlouvá,že jsi byl v nemocnici převzal ho, tak za něj ručí!

Odkaz ke komentáři

ano za auto ručí ten co ho převzal do opravy , ale více meně zaleží na domluvě , pokud věděl že jste v nemocnici tak prostě mněl počkat, a auto najk zajistit před takovým co se stalo , a podel fotky bych to viděl na pěkně vymazlený auto :) , takže bych klempíře z klempířoval do bezvědomi !!!

citace :jako by nestačilo že mi doktoři zakázali na rok jezdit s autem, ale sebrali mi i řidičák na ještěrku. Díky tomu jsem přišel i o práci.

jak zakazaly ? mate zavratě ? mate epilepsii ? mate vypadky zraku ? jestli ano OK , ale pokud ne tak bych je hnal , jinak i když jste přišel o papíry na ještěrku , tak to neznamená že vas mužou vyhodit z prace !! nevím jak jste přišel ka zranení jestli  "doma" nebo v praci ? ale ani tak to není dovod k rozvazaní pracovného pomněru ! tedy pokud jste nebyl ve skušebni době , ale i tak je to na považenou , na vašem místě bych cupital za pravníkem a poradil se , připadně zažalovat FA co vas vyhodila ! a podle mně mate šanci na uspěch , posledních par let se množi kladne rohodnutí soudu ve prospěch zamněstance

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři

Tak krom toho, že jste tady probrali zdravotní stav a pomluvili klempíře jste nic nevyřešili. Kde je napsáno že klempíř neuhradil škodu?

Smyslem tohoto tématu je spíš to, že ty díly nejdou sehnat a tak prosí o pomoc jestli někdo nemá něco doma, nebo někde ty díly někdo neviděl :)

Odkaz ke komentáři

tal stopro to vidím na zásluhu klempíře. Známému odešel motor v jedničkové oktávce a čekal na nový, nemel penize a tak mu auto stálo v servisu nez sehnal motor. No a oni ho vstrcili ven aby jim neprekazela, no a co se nestalo, okta se záhadně stratila. a to na ní měl ještě lízačku to je co? vidím to na to že to bylo domluvené, vedeli ze budes dlouho pryc a ze maj dost času to očesat.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Rád bych Olinovi poděkoval za zveřejnění...bohužel nikam to nevedlo.Policie nic nenašla případ odložila a já můžu svůj sen začít dělat znova :-(

Každopádně...pokud cokoliv z uvedeného někde uvidíte,budu rád za jakoukoliv zprávu na uvedený mobil

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

coze kdo by kradl sedačky ze 120tky? obzvlást kdyz se válí vsude po popelnicích?

a jak mohli ukrást vífuk? ten se jen tak odmontovat nedá!!!!

Je vidět, že asi neumíš číst!!! Jedná se o 120 upravenou. A pokud se ty sedačky co píše Olin válí po popelnicích tak mi napiš kde přijedu si pro ně!!!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...