Rypicong Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 mám to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Taky to mám tak v létě to musím pomalu brzdit, jak to se zvedá a teď se tomu chce nahoru podstatně méně. Zatím v tom ale nevidím problém, čas ukáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 É to fizika Mám v živý paměti, jak mě vzaly 5. dvěře v zimě přes hlavu u citroena, protože prostě nedržely. Rapid dobrý, v zimě se mu musí trochu víc pomoci, ale viz výše. V užovce člověk dával ručně klacek a taky nebrblal 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Me se to uz v lete zdalo nejake slabsi. A neprijde mi to jako dil, ktery by se mel co dva roky menit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Mi to přišlo dost slabé už od novoty. Původně jsem to chtěl i reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Mám to samé, síla se dost mění se teplotou. Jenže za poslední dvě zimy, co Rapida mám, nebylo nikdy takhle hluboko pod nulou..... Pravda je, že na Octě I. takový propad síly vlivem teploty nebyl. Holt se šetří i na tomto, vzpěry, aby fungovaly i za nižších teplot, holt stojí víc, znám to z vývoje vzpěr kapoty..... Na jedné straně šetření na straně druhé možná soudnost toho kdo to navrhoval. Nadimenzovat to na teplotu -20°C, tak to by znamenalo že v +30°C to vyletí nahoru neskutečnou rychlostí a bude obtížné to zavřít. To to radši vydržím těch pár dní v zimě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Probroušením plastu nastavování pásů netrpí jen OIII (http://forum.skodahome.cz/topic/135707-vybrou%C5%A1en%C3%A1-dr%C3%A1%C5%BEka-v-%C3%BAchytu-p%C3%A1su/) ale i RAPID... Měřím 168cm, vodítko pásu v dolní poloze, najeto 38tkm, z toho cca 20tkm v dávkách 7km. Takže po cca 2875 cyklech to vypadá takto, dokonce mám načatý i kryt B sloupku. Je to nejspíš od toho, jak se tahá vrchní část pásu levou rukou při zapínání. Pravou zacvakavám zámek, levou si povytahuju pás pro usnadnění zapnutí. A v té chvíli se pás dře o tu hranu. Při zvednutí vodítka pásu a posunutí sedačky dozadu (simulace nastavení pro vyššího člověka) pás jde mimo tu hranu. Pravá sedačka je bez záseku. Jednak se na ni tolik nesedává a jednak je posunuta víc dozadu, než řidičova.Jednoznačně kombinace jedné z možností nastavení, stylu zapínání a hlavně měkkého plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Mám taky vydřeno. Naj. 20tis a mam levou i pravou stranu, ale ne tak moc. Minulý týden jsem jel s tchánem co má 4 roky staré rio a naj. 40tis a má to ještě víc než miklisek. Takže problém není jen u škodovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Mám najeto 61 tisíc, výroba únor 2014 a bez opotřebení. Mám to nastaveno ale v nejvyšší poloze a s pásem při zapínání nedělám oblouk, tahám ho po sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Dnes jsem se díval, ročník 2013, najeto 55tis. a držák v horní poloze a akorát byl černej, špinavej, po očištění OK, bez oděrek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 mám 2014, 35tis najeto, jezdím každý den, ani čárka. U miklíska mě překvapuje, že při jeho výšce, má ten nastavovák úplně nahoře a celkově takovej zašpiněnej Já mám 177cm, sedím co nejníže to je možné a nastavovák mám také co nejníže. Když uchopím pás, táhnu ho přímočaře jako směrem k pravému koleni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 U me ok kupodivu na obou stranach, ale merim 184 a pasy mam nastaveno temer v nejvyssi poloze s tim, ze pas taham pravou rukou po tele az do zamku. U ridice je jen lehce videt nepatrny oder, ale zadne zarezy apod. Auto 2/2013 a 60tis km. Jedine tak pas na hranach zacina chlupatet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Fotka nějak mate, šoupátko je skutečně v dolní poloze. Jak jsem psal, u lidí s posunutou sedačkou a pásem ve vyšší poloze to bude dělat míň nebo vůbec. Kolegyně je jen o 2cm vyšší, ale jak má (krásný gazelí) dlouhý nohy a dlouhý ruce tak má sedačku posunutou vzadu a v poměrně nízké poloze, volant vysunutej, sedí tam jak ve formuli a šoupátko má nepoškozeno. Zkuste si na sebe navléct zimní bundu a i když potáhnete pás po těle, může se stát, že i vám se bude hrana pásu o konce drážky dřít. Těch 20tkm je u mě najeto právě hlavně v tomto režimu - 7km a hlavně v zimě, takže se nesvlíkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Já měl strhlou a roztřepenou tu vrstvu co to po tom jezdí, tak jsem to lehce zařízl a opatrně přejel sekunďákem. Není to žádná hitparáda, ale je to už skoro rok a kromě špinění které jde umýt, tak se to už netřepí. U spolujezdce OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Jj, kup si auto ( polotovar) a dodelej si sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 najeto 34tisíc a nikde nic hned jsem to musel jít zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 dneska ráno jsem se schválně koukal, jak tahám pás a tahám co celkem zkrypleně, bez oblouku, skoro podél těla, takže od konce pás k okraji té díry mám min 0,5 cm. Proto u mě nedochází k odření... Ale zase jsem zjistil, že dochází k odření sedačky, pokud měním výšku, z vnitřní strany páčky je nějaký otřep na plastu a ten rejdí po látce. Pokusím se ho seříznou a přelepím kobercovkou... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Jo a já mám od pásu odřený trochu zase zadní opěradlo na kterým je dětská sedačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 No jo, máte starý šunky, tak se nemůžete divit. :-) Škoda si přeje aby jste to strčili ze skály a šli a koupili novou škodu, která je dle nejnovějších trendů. Budete mít mirrorlink a jiné nezbytnosti a co na tom, že to nové auto se už nerozpadne po 4 letech, ale po třech. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Škoda že jsem to nekoupil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Zasláno info do Škodovky vč. fotky. Mám se hlásit v servisu na posouzení. Nevím jestli přijedou zase technici (reklamoval jsem odírání laku a byli se na to kouknout z MB) nebo jestli dají pokyny servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Beztak reknou ze je to tim zes to blbe pouzival a zpusobil si to sam. Na sefovo S3 se odlepila chromova lista z okna a ohla se, zpusobil si to pry sam, oprava 2k Kc. Kdybychom u dealera nemeli zname, tak to pujde vazne za nama. Takhle si to servis se skodovkou nakonec vyhadal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Nestraš, tohle je bezpochyby špatný použitý materiál a konstrukčně nedomyšlené. Miklisku, dej vědět, jak jsi dopadl. Klidně do PM. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Nene, dej to vedet sem. [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Taky se mě to začíná obrušovat. Auto má najeto jen 16 000 km. Jednoznačně nevhodný materiál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.