Rypicong Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Nikdy by mne nenapadlo, že to auto je smontovaný šroubama, který zreznou ... ti jsi nikdy neviděl prvního Focuse, nebo něco z Itálie, nebo i nové Dacie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 (editace) Zvedl jsem kapotu, abych se podíval, jak vypadá ten plech pod tím těsněním, co mikliskovi zrezivěl. Plech pod těsněním mám sice ok, ale objevil jsem rez u těch šroubů, co je s nimi přišroubovaný blatník - viz foto: IMAG4588.jpg Jo tak to jednou nafotím šrouby Fordu Focus II facelift!! Tam reziví až hanba :-) :-) :-) Ale pořád si na to nemůžu zvyknout u Škodovky. Přitom kamarád má Golf 2011 a tam ani šroubeček nereziví, opět rovnější mezi rovnými holt :-) Editováno: 28. Červen 2016, autor: bobanHTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 (editace) Přidám sem jeden neduh/vadu a rovnou se zeptám, jestli to má taky někdo. na obložení v interiéru pod střechou mám plno "koleček" nejedná se o špínu ani o mechanické poškození mou vinou nebo někoho z cestujících. Předpokládám, že v době převzetí auto v salónu před 3 roky jsem si jich buď nevšiml, ale řekl bych, že tam nebyly, resp. jich nebylo určitě tolik. Postupem času mě na ně upozorňuje manželka, která sedí na zadním sedadle a říká, že je jich čím dál víc. Jedná se změnu struktury na látce, jako by byla ošoupaná, nebo tak něco. ještě doplním, že je třeba se na tu fotku dívat z větší dálky a je to více patrné kolem toho madla, ale jinak se to nachází po celé ploše výplně, ale žádnou pravidelnost v tom nevidím. Editováno: 11. Červenec 2016, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Tak to je záhada, odpo si na chvíli sednu po x měsících dozadu a mrknu se. Maminko! Už nechci řešit další reklamaci. I když co to plácám, auto už stejně nemám v záruce. Jen karoserii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 já dozadu sedat nemusím, je to vidět i od řidiče, je to nad řidičem, spolujezdcem a vzadu po celé ploše :-) ještě mám rok záruku, ale stejně to řešit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 vormene, mám to taky. Před týdnem jsem si toho všimnul a zhrozil se, nerovnoměrně po celé ploše. Co s tím, budeme reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 hm vida, tak v tom nejsem sám. no já to řešit nebudu, máme jenom jedno auto a nemám čas jezdit po servisech a hlavně nemůžu být bez auta a půjčovat si náhradní, to už si rovnou ten tapec můžu koupit za svý a vyjde to na stejno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 U mě tapec čistý jak prdelka miminka po koupání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 (editace) vormen: Jsem na tom stejně, také nemám čas a chuť na stále dohadování, nicméně do 14 dnů jdu na roční servis, tak se na to zeptám. Editováno: 11. Červenec 2016, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 tak to jsem zvědavej, co na to řeknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 teď proběhla kontrola u mě v autě a tapec taky čistý bez jakéhokoliv náznaku fleků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Vormen pri reklamacii ti musia dat nahradne vozidlo kde platis len prejazdene phm a to platis aj na svojom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Při reklamaci Ti nikdo dávat náhradní vozidlo nemusí, je to jen o dobré vůli servisu. Na reklamaci a její vyřízení mají 30 dnů dle zákona. Ty když reklamuješ pračku, někdo ti půjčí náhradní? Těžko. jediné tak o tu dobu co se auto reklamovalo a tys ho neměl v užívání se ti prodlužuje záruka. Pokud jde o 2 letou zákonnou záruku, jak je to u smluvních prodloužených záruk nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Koukal jsem na to a nic neviděl, ale stojím v garáži. Uvidíme zítra na světle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Tak u nas dostanem nahradne auto vzdy tak to beriem ako samozrejmost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Takto vypadá stropnice u mého rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Jsou tam taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Vormene, tak večerní závěr z AS je, že to mám špinavý. Ráno klasika, že to ještě neviděli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Tak to mě nepřekvapuje. Mně slušně řečeno vyhodili ze servisu s klepáním převodovky i s pískáním vodní pumpy i s volnou řídící jednotkou a i s vodou ve dveřních a stejně tak s vrzajícím těsněním dveří. Takže bych se divil, kdyby tohle řešili. To mám super servis že :-D Je čas ho změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Je cas zmenit auto i se servisem. Resp. znacku auta. To je samostvavoci Tapec jako kdyz mas samostvavovaci bryle. Za chvili budete mit cernej tapec sportovni. A na zimu se to zase vybeli. [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 Ty fleky na strope jsem mel take a to v mistech kde clovek nema hlavu, ani rukama tam nehrabe ... Nastesti to slo dolu nejakym cisticem co sem mel i na sedacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 já to mám čisté... nehulíte v autě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 U mě také v pořádku, nekouřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Ne, ne, v rapidu si nikdo nezapálil. Napadla mě akorát výměna předního skla ale to bude blbost to by se ukázalo hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 já teda osobně nemám ani flíček, jedině mě napadá nějaký statický náboj, pokud to jde vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.