Červen 27, 20169 r Nikdy by mne nenapadlo, že to auto je smontovaný šroubama, který zreznou ... ti jsi nikdy neviděl prvního Focuse, nebo něco z Itálie, nebo i nové Dacie
Červen 28, 20169 r Zvedl jsem kapotu, abych se podíval, jak vypadá ten plech pod tím těsněním, co mikliskovi zrezivěl. Plech pod těsněním mám sice ok, ale objevil jsem rez u těch šroubů, co je s nimi přišroubovaný blatník - viz foto: IMAG4588.jpg Jo tak to jednou nafotím šrouby Fordu Focus II facelift!! Tam reziví až hanba :-) :-) :-) Ale pořád si na to nemůžu zvyknout u Škodovky. Přitom kamarád má Golf 2011 a tam ani šroubeček nereziví, opět rovnější mezi rovnými holt :-) Upraveno Červen 28, 20169 r od bobanHTP
Červenec 11, 20169 r Přidám sem jeden neduh/vadu a rovnou se zeptám, jestli to má taky někdo. na obložení v interiéru pod střechou mám plno "koleček" nejedná se o špínu ani o mechanické poškození mou vinou nebo někoho z cestujících. Předpokládám, že v době převzetí auto v salónu před 3 roky jsem si jich buď nevšiml, ale řekl bych, že tam nebyly, resp. jich nebylo určitě tolik. Postupem času mě na ně upozorňuje manželka, která sedí na zadním sedadle a říká, že je jich čím dál víc. Jedná se změnu struktury na látce, jako by byla ošoupaná, nebo tak něco. ještě doplním, že je třeba se na tu fotku dívat z větší dálky a je to více patrné kolem toho madla, ale jinak se to nachází po celé ploše výplně, ale žádnou pravidelnost v tom nevidím. Upraveno Červenec 11, 20169 r od vormen
Červenec 11, 20169 r Tak to je záhada, odpo si na chvíli sednu po x měsících dozadu a mrknu se. Maminko! Už nechci řešit další reklamaci. I když co to plácám, auto už stejně nemám v záruce. Jen karoserii.
Červenec 11, 20169 r já dozadu sedat nemusím, je to vidět i od řidiče, je to nad řidičem, spolujezdcem a vzadu po celé ploše :-) ještě mám rok záruku, ale stejně to řešit nebudu.
Červenec 11, 20169 r vormene, mám to taky. Před týdnem jsem si toho všimnul a zhrozil se, nerovnoměrně po celé ploše. Co s tím, budeme reklamovat?
Červenec 11, 20169 r hm vida, tak v tom nejsem sám. no já to řešit nebudu, máme jenom jedno auto a nemám čas jezdit po servisech a hlavně nemůžu být bez auta a půjčovat si náhradní, to už si rovnou ten tapec můžu koupit za svý a vyjde to na stejno :-)
Červenec 11, 20169 r vormen: Jsem na tom stejně, také nemám čas a chuť na stále dohadování, nicméně do 14 dnů jdu na roční servis, tak se na to zeptám. Upraveno Červenec 11, 20169 r od Yosef
Červenec 11, 20169 r teď proběhla kontrola u mě v autě a tapec taky čistý bez jakéhokoliv náznaku fleků.
Červenec 11, 20169 r Vormen pri reklamacii ti musia dat nahradne vozidlo kde platis len prejazdene phm a to platis aj na svojom
Červenec 11, 20169 r Při reklamaci Ti nikdo dávat náhradní vozidlo nemusí, je to jen o dobré vůli servisu. Na reklamaci a její vyřízení mají 30 dnů dle zákona. Ty když reklamuješ pračku, někdo ti půjčí náhradní? Těžko. jediné tak o tu dobu co se auto reklamovalo a tys ho neměl v užívání se ti prodlužuje záruka. Pokud jde o 2 letou zákonnou záruku, jak je to u smluvních prodloužených záruk nevím.
Červenec 14, 20169 r Vormene, tak večerní závěr z AS je, že to mám špinavý. Ráno klasika, že to ještě neviděli....
Červenec 14, 20169 r Tak to mě nepřekvapuje. Mně slušně řečeno vyhodili ze servisu s klepáním převodovky i s pískáním vodní pumpy i s volnou řídící jednotkou a i s vodou ve dveřních a stejně tak s vrzajícím těsněním dveří. Takže bych se divil, kdyby tohle řešili. To mám super servis že :-D Je čas ho změnit.
Červenec 14, 20169 r Je cas zmenit auto i se servisem. Resp. znacku auta. To je samostvavoci Tapec jako kdyz mas samostvavovaci bryle. Za chvili budete mit cernej tapec sportovni. A na zimu se to zase vybeli. [emoji3]
Červenec 15, 20169 r Ty fleky na strope jsem mel take a to v mistech kde clovek nema hlavu, ani rukama tam nehrabe ... Nastesti to slo dolu nejakym cisticem co sem mel i na sedacky.
Červenec 18, 20169 r Ne, ne, v rapidu si nikdo nezapálil. Napadla mě akorát výměna předního skla ale to bude blbost to by se ukázalo hned.
Červenec 18, 20169 r já teda osobně nemám ani flíček, jedině mě napadá nějaký statický náboj, pokud to jde vyčistit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.