Atrani Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Resp. pro upřesnění, řadička nezapadne do dráhy úplně a při pomalém pohybu vzad to drží, ale při rychlejším couvání nebo nerovnosti samozřejmě vyskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Nechat seřídit bowdeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 V září jim to tam při výměně oleje zrovna nechám na záruku opravit. Už mě to s***, jak vždycky vypadám, že neumím zařadit zpátečku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 Tak to budeš vypadat ještě 5 měsíců, že neumíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 netuší někdo zda je TPI na odřenou kůži na řadicí páce ? Po 17000km mi to přijde brzy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 mám ji odřenou taky, ale 45 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Reklamuj, vymění to. Měnili mi fofrklacek i ručku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Taky vám zní zadní dveře při zavírání plechově jako u Favoritu? Přeparkovával jsem teď jeden Rapid a nerozumím tomu. Dveře jsem zavíral a otvíral asi třikrát. Ošizené zadní dveře měla Fabia rodičů, tam rozdíl byl. Ale tady obrovský. V týdnu se na něho snad ještě pojedu podívat a nahraju to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 před 49 minutami, bojler napsal: Taky vám zní zadní dveře při zavírání plechově jako u Favoritu? Přeparkovával jsem teď jeden Rapid a nerozumím tomu. Dveře jsem zavíral a otvíral asi třikrát. Ošizené zadní dveře měla Fabia rodičů, tam rozdíl byl. Ale tady obrovský. V týdnu se na něho snad ještě pojedu podívat a nahraju to. Jestli tam nejsou ještě staré neodpružené dorazy, které se často rozštelují a dveře jdou špatně zavírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Necituj přímou předcházející příspěvek. A nemyslí bojler zadní dveře místo víka kufru? Otázka je jaký MR si měl v ruce. Moje 2013 zní pořád docela tlumeně, co se týká zadních dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Řadičku mi měnili už dvakrát, na té poslední je znát, že je upravená. Zvuk zavírání dveří to mi u Rapidu přijde vůbec jako lahůdka. A extra to pak je s trochu nebo úplně staženým oknem. Zadní dveře mi třeba zní o trochu lépe, než přední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 drnčí boční dveře se staženým okénkem a nebo 5 dveře - na nich rezonuje SPZ. Pokud jsou okénka nahoře a SPZ pořešená, je vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 A kdxz dvere vytlumite jak to mam ja tak to je jak u mercedesu. Ne opravdu je znat kdyz se ten plech spevni ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2017 (editace) V rámci řešení drnčení interiéru jsem narazil na další drobný fail v konstrukci auta. Rusové na drive.ru obecně řeší nekvalitu výroby aut z Kalugy, jedna z věcí je klepající plast vodního kanálu pro oknem. Mě plast sice jako jim neklepe ale objevil jsem, že vydírá lak v zhruba ve středu délky boční části. Mám to na obou stranách vydřené až na plech. Kdo ví, jestli část drnčení na kostkách se nešířilo odtud. Ošetřeno základovkou a přelepeno elektrikářskou izolačkou. Editováno: 16. Srpen 2017, autor: miklisek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 29. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2017 taky se na to podívám.to jsou věci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 (editace) Neresil nekdo klepani pri jizde po nerovnostech od zadnich pravych dveri ? Dvere jsem vyloucil. Nejsou volne. Sel jsem tedy po viku kufru. Serizoval dorazy a nakonec vymenil za nove kliny. Stejne hluk pokracuje. Uz si nevim rady plato? Sedacky? Podlaha ? edit: zjištěno, byla to zadní sedačka. Za oko jsem měl uchycený síťový program a zámek asi nedoléhal jak měl. Editováno: 3. Srpen 2017, autor: shotik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 mám to odřené taky, z jedný strany více... o víkendu to udělám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 (editace) V 11. 7. 2016 na 10:24, vormen napsal: Přidám sem jeden neduh/vadu a rovnou se zeptám, jestli to má taky někdo. na obložení v interiéru pod střechou mám plno "koleček" nejedná se o špínu ani o mechanické poškození mou vinou nebo někoho z cestujících. Předpokládám, že v době převzetí auto v salónu před 3 roky jsem si jich buď nevšiml, ale řekl bych, že tam nebyly, resp. jich nebylo určitě tolik. Postupem času mě na ně upozorňuje manželka, která sedí na zadním sedadle a říká, že je jich čím dál víc. Jedná se změnu struktury na látce, jako by byla ošoupaná, nebo tak něco. ještě doplním, že je třeba se na tu fotku dívat z větší dálky a je to více patrné kolem toho madla, ale jinak se to nachází po celé ploše výplně, ale žádnou pravidelnost v tom nevidím. Ty tečky na stropě jsem měl na rapidu taky (po 2-3 letech) a přibejvaly - pak jsem to s tím i dalšími neduhy prodal. Vubec jsem nechapal kde se to tam bralo, premejslel jsem jestli jsem to nicim nezasral ja a fakt ne. Pak sem si myslel jestli tam nejak neprosakuje voda, fakt jsem nevedel co to je.... bude fajn kdyz na to nekdo prijdete Jinak krome vody v zadnich dverich (coz vyresili v servise takovou tou upravickou) mi normalne pri vetsich destech zatejkalo i dopredu - klasicky louze u spolujezdce ale to podle me muselo jit jinudy nez pres dvere... Kdepak asi ted kluk zelená jezdí :-) Editováno: 3. Srpen 2017, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 tak já mám po 4 letech a 78tis. km první závadu. celou dobu přepínám tlačítkem na volantu palubní počítač, mám tlačítka nahoru/dolů. hodnoty se zobrazují pořád dokola. trvale mám zobrazenou teplotu oleje a pokud třikrát stisknu tlačítko dolů, zobrazí se průměrná spotřeba, takhle to fungovalo celou dobu. najednou teď jedu, stisknu třikrát dolů a místo spotřeby se zobrazila jiná informace. tlačítko nahoru i dolů se chová stejně, tj. informace se rolují v opačném pořadí. v menu nastavení pro změnu nefungují vůbec. někdy to funguje normálně, jindy takhle blbě, myslel jsem, že se jedná o náhodnou SW chybu. dnes jsem přišel ale na zásadní věc. tlačítka a palubní PC funguje vpořádku za předpokladu, že přepínač světel je v poloze 0, pokud ale zapnu světla, ať už je obrysový nebo potkávací, tak zase tlačítka nedělají co mají, vypnu světla všechno je zase OK, zajímavé toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Vymena tlacitek, myslim, ze se to dela v ramci zaruky, ale tu asi uz nemas. Nove stoji cca 3000,- pak jeste alternativa nekde na bazosi, otazka ale jak dlouho take vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 zaruka skoncila pred 2 mesicema, takze spatny tlacitka na volantu?Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Nejspise. Kazdopadne do servisu, diag. by mohla rici vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 zatim to resit nehodlam, auto jezdi a k informacim palPC se nejak dostanu :-) Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 V 15. 7. 2016 na 15:20, M_ike napsal: Ty fleky na strope jsem mel take a to v mistech kde clovek nema hlavu, ani rukama tam nehrabe ... Nastesti to slo dolu nejakym cisticem co sem mel i na sedacky. Nepamatujes si nahodou cim jsi to cistil? Uz tam mam ty fleky taky. Urcite jsem to neuspinil ja, a vypada to uplne stejne jak na tech vasich fotkach.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Bral jsem to timto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.