Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ake ma Rapid kodovanie?

To by mě taky zajímalo zda se to dá vypnout.

Pokud to jde vypnout, vypne se jen zvuk nebo i kontrolka?

poodsuň sedačku a odpoj svorkovnici na pásu sedačky a kontrolka bude zhaslá a nic nebude signalizovat

A nebude to mít vliv na funkci airbagů, myšleno, že si auto bude myslet, že tam nikdo nesedí a pak ho nevystřelí. 

No jasný, nějak jsem si vsugeroval, že se tím vypne i spolujezdec.

• Autor

otazka tu uz padla,...ked odpojim svorkovnicu na pase,bude airback funkcny,? nie je cela elektroinstalacia airback,cidlo v sedacke + pasy prepojena? tym padom vylucenie /odpojenie/ jednej casti prestava fungovat celok?

Upraveno od electron

a proč to chceš vypnout? :D

Na co to vypínat,aspoň to donutí jsi ty pásy zapnout-- zdraví máme jen jedno.

• Autor

pretoze mi to zerie nervy pri preparkovavani :)

• 2 týdny později...

Až tě někdo ťukně při přeparkovávání a ty nebudeš mít pás, hodně štěstí s airbagem.

Ta kontrolka tam k něčemu účelnému je a vypnout se nedá záměrně, takže tyhle požadavky mi přijdou naprosto absurdní.

P.S.: Odpojovat něco přímo na svorkovnici může mít za nějakých pár kilometrů klidně vliv na nějakou chybku v jednotce, zrovna tady to vidím na docela zásadní problém.

• Autor

neriesme co bude,ked bude,alebo ci je to absurdita atd..

otazka bola zrozumitelna a jasna,:da sa vypnut akusticka signal.nezapnuteho pasu?  

U Supa 1 a 2 jsem to měl vypnuté. Nepípalo, ani nesvítila kontrolka. Bylo to už ze Škodovky.

dneska jsem skoušel zmněit v kodovaní typ upozornení na nezapnutí pasu, jsou tam možnosti 1 2 3 4 , přez vcds, a buhužel mám asi starou verzi nebo co , vcds mi hodilo hlašku že jednotka není aktivovaná "mám takový dojem, že se to týká nových jednotek které ještě nebyli kodovany VAG " nebo se pletu a vcds jen straší ?

A odpojovat kabel/svorkovnici od signalizace pasu :) pěkná pitomost ! nejsem si jist ale muže teoreticky vypnout, jak airbag a zaroven napinaky pasu ! pokud je kontrola nezapnutých pasu spojena z jednotkou arbagu

jinak ta signalizece nezapnutých pásu je fakt děsná otravna ! mám takový dojem že přístrojovka brzo příjde o "pípák" jestli to nepujde "překodovat" :kol-31:

cituji : Až tě někdo ťukně při přeparkovávání a ty nebudeš mít pás, hodně štěstí s airbagem.

Mám takový dojem že arbag nevystřelí pokud auto jede pomaleji než 40 kmh, tedy nevím jak je to u nových aut , ale mám takový dojem že na vystřelení arbagu bude vliv hodně faktoru !

Upraveno od vikyviky

Premyslej..
Vazne si mysli ze airbag se nevypali pokud jedes pod 40km/h? A co kdyz stojis a do Tebe vlitne debil v 70/90ce?

ty stojíš , kliček OFF , a ono do tebe někdo vletí , jsem ještě neviděl že by arbag vyletěl

V lete sme tu meli povodne a v garazich pod barakem se nekolik aut vlivem proudu srazilo/narvalo o sloup. Vsechny meli vystrelene airbagy, vsechny. Vzdy samozrejme jen ty, na te strane, kde doslo k nejakemu narazu.

Kde je ten ''aktivní moderátor'' tady je samé OT a je mu to jedno. Otázka zněla jasně a řeší se tu kdy vysřelí airbak ;)

tak ono to jak si souvisí , někdo tu radil odpojit draty pod sedačkou :) tak jsme reagoval , viz co jsme psal UP

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.