Říjen 23, 201311 r To by mě taky zajímalo zda se to dá vypnout. Pokud to jde vypnout, vypne se jen zvuk nebo i kontrolka?
Říjen 23, 201311 r poodsuň sedačku a odpoj svorkovnici na pásu sedačky a kontrolka bude zhaslá a nic nebude signalizovat
Říjen 24, 201311 r A nebude to mít vliv na funkci airbagů, myšleno, že si auto bude myslet, že tam nikdo nesedí a pak ho nevystřelí.
Říjen 24, 201311 r Autor otazka tu uz padla,...ked odpojim svorkovnicu na pase,bude airback funkcny,? nie je cela elektroinstalacia airback,cidlo v sedacke + pasy prepojena? tym padom vylucenie /odpojenie/ jednej casti prestava fungovat celok? Upraveno Říjen 24, 201311 r od electron
Listopad 2, 201311 r Až tě někdo ťukně při přeparkovávání a ty nebudeš mít pás, hodně štěstí s airbagem. Ta kontrolka tam k něčemu účelnému je a vypnout se nedá záměrně, takže tyhle požadavky mi přijdou naprosto absurdní. P.S.: Odpojovat něco přímo na svorkovnici může mít za nějakých pár kilometrů klidně vliv na nějakou chybku v jednotce, zrovna tady to vidím na docela zásadní problém.
Listopad 3, 201311 r Autor neriesme co bude,ked bude,alebo ci je to absurdita atd.. otazka bola zrozumitelna a jasna,:da sa vypnut akusticka signal.nezapnuteho pasu?
Listopad 3, 201311 r U Supa 1 a 2 jsem to měl vypnuté. Nepípalo, ani nesvítila kontrolka. Bylo to už ze Škodovky.
Listopad 8, 201311 r dneska jsem skoušel zmněit v kodovaní typ upozornení na nezapnutí pasu, jsou tam možnosti 1 2 3 4 , přez vcds, a buhužel mám asi starou verzi nebo co , vcds mi hodilo hlašku že jednotka není aktivovaná "mám takový dojem, že se to týká nových jednotek které ještě nebyli kodovany VAG " nebo se pletu a vcds jen straší ? A odpojovat kabel/svorkovnici od signalizace pasu pěkná pitomost ! nejsem si jist ale muže teoreticky vypnout, jak airbag a zaroven napinaky pasu ! pokud je kontrola nezapnutých pasu spojena z jednotkou arbagu jinak ta signalizece nezapnutých pásu je fakt děsná otravna ! mám takový dojem že přístrojovka brzo příjde o "pípák" jestli to nepujde "překodovat" cituji : Až tě někdo ťukně při přeparkovávání a ty nebudeš mít pás, hodně štěstí s airbagem. Mám takový dojem že arbag nevystřelí pokud auto jede pomaleji než 40 kmh, tedy nevím jak je to u nových aut , ale mám takový dojem že na vystřelení arbagu bude vliv hodně faktoru ! Upraveno Listopad 8, 201311 r od vikyviky
Listopad 8, 201311 r Premyslej..Vazne si mysli ze airbag se nevypali pokud jedes pod 40km/h? A co kdyz stojis a do Tebe vlitne debil v 70/90ce?
Listopad 8, 201311 r ty stojíš , kliček OFF , a ono do tebe někdo vletí , jsem ještě neviděl že by arbag vyletěl
Listopad 8, 201311 r V lete sme tu meli povodne a v garazich pod barakem se nekolik aut vlivem proudu srazilo/narvalo o sloup. Vsechny meli vystrelene airbagy, vsechny. Vzdy samozrejme jen ty, na te strane, kde doslo k nejakemu narazu.
Listopad 8, 201311 r Kde je ten ''aktivní moderátor'' tady je samé OT a je mu to jedno. Otázka zněla jasně a řeší se tu kdy vysřelí airbak
Listopad 9, 201311 r tak ono to jak si souvisí , někdo tu radil odpojit draty pod sedačkou tak jsme reagoval , viz co jsme psal UP
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.