Voice Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Tak téma dobré, ale zatím jsem nepochopil ani jednu fotku. Proč sem dáváte fotky čistých aut ? Nechápu. wirer: a to že si neumyl 3-4 týdny je hezké , a proč bys ho taky umýval když je čisté? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Voice: dáváme sem fotky dycky 1. den v měsíci, v jakém je auto ve stavu. Řekli jsme si, že je celou zimu neumyjeme. Pro někoho je to možná normální, ale pro nás je to problém, my myjeme auta 2x do měsíce, aby byly pořád čistý a vzhledem k tomu, že jsme auta myli cca před měsícem, tak jsou všechny relativně čistý. Na některých to vidět není, třeba na mém. Až to bude 4. měsíce od umytí, tak už bude asi znát, že nejsou auta umyté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Tak potom nechápu proč tu nedáš foto např.příští rok v březnu s datumem posledního mytí např. 7.11 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Protože jsme se domluvili, že to sem budeme dávat každý měsíc, aby byl vidět postup, jak se auto špiní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) Aha Editováno: 7. Listopad 2013, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Firemní po raním dešti. Cca 14 dnů neumejvaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Konečně jsem přezul na zimní, tak přidávám také fotku, zatím jen začínajícího slanečka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Ta fotka je takova malinka ze ani nejde poznat jestli je ciste nebo spinave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 se příště polepším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Zrovna včera jsem si pochvaloval že mám konečně auto jak prase že je to vidět a než jsem to vyfotil tak auto ultra zmoklo a jsem na začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 To žes to vzal vapkou a vymlouváš se na déšť už nezakecáš 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 jednička Mazlinaa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Vůbec jako, není potřeba podvádět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Tak bohužel,přestávám slanečkovat Potože jsem dostal nabídku nechat si umejt komplet auto,vytepovat vnitřek,ošetřit plasty a samozřejmně voskování na zimu...A za ty prachy se to nedá odmítnout,takže tak za 14 dní budeme slanečkovat zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Jooo to se někdo máá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) Napadlo ma, že mám zopár starších fotiek. Za množstvo prepalov a hroznú kvalitu sa ospravedlňujem, fotené mobilom. Editováno: 12. Listopad 2013, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Asi závodník rally hezky zaprasené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Předjezdec asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Bolo už aj špinavšie, ale to nemám odfotené. Vtedy som mal blato aj na streche (doslova). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Asi máte na slovensku kvalitní silnice mít bahno až na střeše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Netvrdil som, že sa auto zašpinilo na cestách, ale je pravdou že moc veľký rozdiel medzi tým kde som to auto tak zašpinil a medzi našimi (a tak isto vašimi) cestami nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Tak já byl v létě na Slovensku a musím říct že cesty víc než slušný, oproti našim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 No, záleží od toho kde jazdíš. Po tejto zime boli úseky ktoré sa nedali nazvať ani poľnou cestou a pritom sa jedná o cesty I. triedy: http://www.youtube.com/watch?v=vNanvK1oz3o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 menší update...už to na tej žltej dosť vidno navyše mi chýba podblatník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 bando jak resite otvirani kufru kdyz jsou ty dvere jak prase ? Jsem musel dnes 3x otvirat a jak prase jsem byl taky Jsem mel sto chuti to jit umyt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.