Trautenberk Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 (editace) Takže stav k dnešnímu dni, jdu umýt budu dělat senzory a nechci být jako prase :-) Editováno: 24. Únor 2014, autor: LiborTDI 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Fuj ta je spinava doufam ze pak se podelis v svym vlaknu s temi senzory . Tato zima je divna na nemyti auta. Galvi a co ty okno furt pokakane ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Pochlubil bych se rád, ale auto je umyto, odstrojeno a než jsem navrtal nárazník tak jsem si řekl že to vyzkouším na nečisto, a ejhle, nefunguje, no takže vytočenej jsem to poskládal zpátky a senzory jdou na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 ASPIRE: Jo, pořád.. hrozně mě to štve, furt se na to okno dívám .. Ale chystám se tento týden na školu smyku, tak tam se mi to bez mého přičinění doufám trochu samo umyje .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Galvi moc tomu never ty hovna jak poradne prischnou tak pak jdou dolu dost spatne a na laku to pak udela takove skvrny. Libore moc to tu nechci zasirat me pak bude i zajimat jake to mas ty senzory jestli original a tak vse kolem toho. Bo sam uvazuji o neoriginalech kde se prave ceny pohybuji dost nizko za celou sadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 tak som to nevydržal a umyl som auto po 4mesiacoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 foto pred a po nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) je.... ale bolo to viac zasvinené lenže som jazdil akurát v tedy keď pršalo tak sa to trocha zmylo ale keď som to umýval tak také čierne flaky boli pod špinou ako keby asfalt alebo čo nechcelo to vôbec ísť dole. Mal som to podobne špinavé ako LiborTDI. Editováno: 8. Březen 2014, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Tak pánové, dnes jsem přezul a je to i nejspíš poslední den, špíny na mém autě. Zítra jedu do servisu a vzhledem k tomu, že mi tam vždy auto i umyli, tak spoléhám na to i teď. Pár dnešních fotek (auto byly naposledy umyto před podzimním Skodahome 12.10.2013). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Už se nám to blíží ke konci Už mu taky dopřej trochu vody a péče chuděra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Jo jo, zítra bude jako nová .. Už se nemohu dočkat, teď kolem ní musím chodit s odstupem, protože bych byl jinak jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 dnes je krásne vonku, len sa mi nechce ísť do mesta a doma nám vypli vodu jedine ak zajtra vyhrabem pár drobných a spŕchnem aj tú moju...kolesá zatiaľ čakám, či sa neuvoľnia financie a radšej predám komplet nejazdené letné a na auto už rovno niečo iné. ak sa nepodarí, tak pojazdím možno pol, alebo rovno celú sezónu na plechoch čo som dostal k autu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Wirer: A který jsi nakonec vybral?No já už ho nemám tak špinavý, ale je vidět ze začalo jaro, auto posrané od ptáků čím dál víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) Libor, zatiaľ nič nemám dohodnuté ani vyhliadnuté. páčia sa mi origo Elba, Comet, Atria. ale nebránim sa ani iným, jednoduchým. nie som náročný... veľkosť max. 16". ak by to boli 15-stky, tak mi stačí disky, ak 16, tak mi treba aj gumy :/ edit: tak pridám pár foto i ja Editováno: 13. Březen 2014, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Cunata umyj teto vzdyt venku je tak krasne wirer: Ty prsty na kufru to je sila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 To taky nechápu ty prsty, však zevnitř je madlo a za to zatáhnu a kufr se zavře, a když už tak ho doštouchnu prstem za znak :DNo mě čeká mytí první víkend v dubnu, společně s pár dodávkama na sezonu, sice drobnosti, ale znáte to Nejhorší bude interiér, sedačky jsou jako prase, a podlaha taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 ja zatváram za to madlo + dobuchnutie za znak. len moja milá občas strčí ruky na okraj kapoty, a už aj sestru som tak nachytal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 No ja to taky parkrat udelal s temi prsty se mi to spatne zavira s tim tahlem u felicie bylo takove poutko tam stacilo dat prast a stahnout dolu a bylo zavrene. Daleko lepsi reseni nez ten nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 A Rům a FII nemají poutko? To já ho mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Room urcite ne alespon ja ho nemam jen takovy plastovy nesmysl ktery se musi chytit celou rukou jinak to dolu nedas a pak jde jen pouzit tak jak je to na te fotce ze tam pak zustanou otisky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Zase u toho vývoje někdo přemýšlel koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 no to je pravda, že pútko sa ľahšie používalo. tu len čakám, kedy to popraská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 A nebo bejt šikovný a dodělat ho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 tu je ten novej nesmysl http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z5827895a47h-madlo-kufru-oe-21255.html jsem se dival do etky a pro fabii 1 to madlo stoji 39 korun tak pokud si nekdy vzpomenu kouknu jak se to rozebira v Roomu a pak na to vlitnu bo to je fakt opruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 skôr "predělat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.