Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

blbý je, že do servisu jezdit je ztráta času, těsnění nové ti jen tak nedají ( pochybuju že existuje ) a mazání jejich tajnou vodičkou vydrží cca 3 týdny. Je lepší to namazat vazelínou...

Vloženo

Dnes jsem byl také vyzvednout onu jakostní substanci. Chlapík se mě ptal, na co to mám, že prý teď jde nějak na odbyt : )))

Jinak jak psal Petr, sice jiná etiketa, ale výrobce je PAN OIL z Karviné. Kdyby chtěl někdo z Ostravy namazat (těsnění), tak se může stavit.

Vloženo

Tak a vŕzganie tesnenia na dverách je naspäť, porazí ma . Vydržalo to 6 mesiacov (prvý krát namazané 24.10.14) od namazania sil. vazelínou od PanOilu. Keď sa zajtra moc naserem tak s tým behnem znova do škody ale aj s páskou a pekne im ju nalepím na karosériu nech sa pekne čudujú čo to tam stváram. Mne to vychádza zhruba 1/3 tuby (10 ml) na jedno namazanie.

Inak aj to okno si robí čo chce, ráno to vrzgne poobede keď je teplo tak nie. Asi šupnem aj tam.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Už asi týždeň jazdím bez peny (pásky, kto čo mal dal) medzi zámkom pásu a sedadlom vodiča a nič nevŕzga. Zato tesnenie na dverách vŕzga o 106. Keď som viezol otca tak ten len skonštatoval: ,,Synak to čo si kúpil za auto, znie to ako keby sme išli na kravskom záprahu" :kol-48:

Vloženo

Jo v te spojce mi taky obcas cvakne ale nevim kdy a jak uz to nejak nehrotim. Skripe mi ve volantu, ted zacalo cvakat i v sedacce, vrze u kastliku, v B sloupku u ridice cvaka po ranu a ja na to kakam, smiruji se ze jsem koupil papundekl, protoze to je furt neco od koupe. Octavie 3 neni jina a nekde se pry psalo i u S3 vrzanicko.

Vloženo

Mazat by se měl ten zelený A, to je ten původce vrzání, ten kdo mi rozbil pračku. Ale sám jsem ještě neaplikoval, zatím jsem v očekávání kdy vrzáníčko nastane, vazelínu už mám.

Vloženo

Tak to je brutus, to je povrzáníčko, mně zase cvaká v sedáku atd. (seznam by byl dlouhej), neboj zvykneš si, až budeš mít auto nějaký ten rok jako já a zvůčků bude přibývat, tak se ti ty pazvuky pěkně hromadně zakulatí a už je nebudeš ani vnímat. Časem To člověka stejně přestane bavit řešit pokaždý nový pazvuk. ty přicházejí a odcházejí vlivem teplot atd. bohužel většina z nich neodchází.  :kol-28:

Vloženo

Jen bych chtěl oponovat o tom trsátku.Mám najeto skoro 130 000 Kč a můžu jet třeba přes kočičí hlavy a nevrženi, ani nedrncá nic, tedy pokud nemám ve dveřích tic-tac.Oproti novému vozu není patrný jakýkoli negativní rozdíl.Není to třasátko.

Vloženo

Ja ti verim, hold lepsi kousek nebo nevim. Ja si to ovsem nevymyslim a jini urcite take. Bud tedy rad ze ty toto resit nemusis. A nebo jsi mene vnimavy a nebo ja precitlively [emoji3] [emoji106]

Vloženo

tak já najeto ke 30.000 a klepačka od leva + chrastění přes kočičí hlavy je slušný no.... ale je to slyšet jen s vypnutym radiem, a ted mi přes kočky i začíná chrastit pojezd pásů...Jinak už si příště škodovku asi rozmyslim no, ale je možný že je všude něco....popravdě mě ted lákaj nejvíc peugeoti 308....ale ten volant :)

Vloženo (editace)

Na loketce mi vrzala dost při ohřátí interiéru ta vrchní výklopná část (libovolné odložení ruky a posun po ní), resp. ta se skládá ze dvou půlek, které se o sebe třou. Po různém vycpávání a vylepování páskami a materiály všeho druhu jsem se inspiroval někde tady na fóru tuším v sekci Octavia a prostě jsem ten vrchní potažený díl k tomu nosnému s pantem (bacha, ten se zlomí raz dva) připlácl silikonem. Nevýhoda je, že to pak už nelze jednoduše rozebrat (třeba pro výměnu potahu / přečalounění). Ale ani to nestačilo, hodně to pak dále vrzalo kolem zámku loketky o samotné tělo opěrky v místech dotyku. Tam už to stačilo na styčných plochách oblepit libovolnou páskou.

Nemohu najít to s tím silikonem, ale při rozdělávání mi pomohly i tyto odkazy:

http://forum.skodahome.cz/topic/18516-loketka/#entry366941

http://forum.skodahome.cz/topic/44135-p%C5%99e%C4%8Daloun%C4%9Bn%C3%AD-p%C5%99edn%C3%AD-loketky-na-ors1/#entry751084

http://www.octaviaclub.cz/clanky/led-osvetleni-loketni-operky-263.html

Vrzání zámku mi pak "probíhalo" v těchto místech:

post-94072-0-27364400-1431965337_thumb.j

Editováno: , autor: slapnahrabe

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...