Boumik Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Zdravím, mám dotaz, na mém Superbu 1.8TSI mi někdo v prosinci prokopl masku a i když mi to opravovali v autorizáku, poslali jim GreenLine masku, všichni jsme se podivili, ale na masku auto nejezdí a já ho potřebuju denně, tak jsem to neřešil. (Viz téma mého Superbu:-)) Teď je ale čas, tak bych z přední mřížky ten nápis rád dostal, na 1.8 TSI to vypadá fakt divně :-D Jde nějak jednoduše sloupnout? Popřípadě čím ho nahradit? Bude rozměrově sedět tohle? http://www.cc-autodily.cz/oznaceni-rs-predni Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siddy Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 No jasný, bouchni tam označení RS. To budeš za borečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 to RS je kokotina, samozřejmě. Ten nápis green line je tam lepenej ? Jestli jo, jde to sundat. Necháš na tom nehty, ale jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Což o to, za borce už jsem, auto, který nemá pedály, ale páčku vedle volantu zas tolik lidí nemá, a balej se na to holky líp, než na nějakej RS nápis Ono ten Sup je se sportovním podvozkem a chipnutá 1.8, takže by i ten nápis RS to auto sneslo :-) Ale šlo mi spíš o to, jestli to sundám a co tam dát místo toho, protože čekám, že pod tím bude nějaká černá plocha,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) prozradíš teda, jak je to tam přidělaný ? Tyhle nápisy se na karoserii lepí a žádná ploška pod nima není. Sundavá se to nejlépe tak, že vezmeš strunu či vlasec a podřízneš to. Zbytek lepidla se zežmolí dolu a umeje rozpouštědlem. Na masce by to ale teoreticky mohlo být i přišroubovaný. Já tam mám třeba R-line, který je na šroubkách, ale na bocích a vzadu jsou jen lepený. A ještě zvědavej dotaz. Ty máš speciální úpravu řízení ? Editováno: 11. Listopad 2013, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Upřímně nevím, ale při opravě jsem platil i jakési lepidlo. Ty šroubky jsou vidět a odšroubuju je případně normálně z vrchu toho nápisu GreenLine, nebo to bude chtít sundat masku? JJ...mám...od API, je to i nafocené v topicu mého Supa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Bych se na to vyprd, takhle máš aspoň ten výkon 1.8 skrytý ;-) navíc vypadáš jako uvědomělý spotřebitel, jenž šetří životní prostředí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Presne, greenline je dobry maskovani. VRs je dobry tak pro kluky s ksiltovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 jojo, pro kluky s kšiltovkou a s tmavýma brejlema Ne sorry, předpokládám, že v tom avataru nejseš ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Muj avatar je Barney, presny opak kluka s ksiltovkou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Tak problém se vyřešil sám...Nápis GreenLine mi někdo ukradl v Praze na parkovišti u FN Motol :-D Nic tam není vidět a vypadá to, jak má a jako nové...Takže kdyby to tu ten zloděj náhodou četl, tak mu vlastně děkuju :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 To máš docela kliku. Normálně tam kradou auta celá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 auto už ukradol niekomu predtým,teraz mu chýbal len nápis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.