Host kadli Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 tak jsem si poškrábal stříbrnou řadící páku poradtě někdo jak to dobře opravit .díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 taky ji mam poskrabanou.... nevyndaval jsi radio jako ja ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 taky ji mam poskrabanou.... nevyndaval jsi radio jako ja ??? ano od rádia docela ostré hrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 hm., tak to se me nestalo, ale konecne sem zjistil ,jak se vyndava. ma dole zamek, staci otocit a je to., ; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Tu davam link ako dalej pokracovat pri rozoberani stredoveho panelu... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0#entry549711 Blacky: mohol by si popisat postup ako dat dole tu kozenku? Otacat v smere hodinovych ruciciek, ci proti...alebo je to jedno? A co dalej? Aby som nieco nezlomil. Vdaka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 (editace) mno kozenka. normalne se opatrne vycvakne celej kten krouzek, za kozenku netahej lehce se vyskubne a pak jde blble zpet. na jakou stranu otocit nevim, to poznas jde to fakt lehce Editováno: 5. Březen 2011, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak se mi po té demontáži ta řadící páka mírně hýbe do stran nevíte někdo co stím mam pocit že to tu někde bylo ale nenašel jsem to dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra1 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Mám v úmyslu vyměnit plastovou řadicí páku za koženou, jaké máte případné zkušenosti s výměnou, jde to bez komplikací vyměnit? Pak se chci ještě zeptat, jestli to gumové těsnění pod ostřikovačema, které zároveň přitlačuje horní okraj kapoty má být přilepené nebo je jen nasunuté.Dnes když jsem myl auto, tak na okraji to šlo volně sundat....tak nevím???máte s tím někdo zkušenost.? Mám s tím vyrazit do servisu? Asi to patří do sekce ostatní,že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 S radiacou pákou ti neporadím, ale to tesnenie je ok. Je len nasunuté, takisto sú len nasunuté tesnenia okolo dverí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 zarici pka v pohode, uz sm to nekde psal. tesne pod koncem hlavice je zamek. pootocis jim a cele to vysunes nahoru. (predtim samosebou odcvaknes tek krouzek co to drzi dole na tunelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra1 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 ten stříbrný kroužek jde tedy jen odcvaknout,jo? tak snad to nějak zvládnu.díky moooc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 ten stříbrný kroužek jde tedy jen odcvaknout,jo? tak snad to nějak zvládnu.díky moooc za rady jj ten krouzek jen podeber nehty a vycvakni nahoru. neboj kdyz pak pretahnes prez radicku, tak uvidis ten otaceci zamkovy mechanismus, kterym sundas hlavici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osu Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Jenom taková blbost mám 1.6 74kw tlustej klacek a při výměně řadičky za koženou sem vzteky rozdupal ten chromovej utahovací pásek jako náhrada perfektně pasuje motex páska(32/20) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 ja mam otazku, pojde vymenit dsg za nejaky z koncernu? kludne sup alebo pasat. viem ze je to kravina ale ta radaca mi strasne vadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 chtěl bych u někoho vidět to "jen" odcvaknutí toho kroužku dole na tunelu u manžety, já to zaboha nemůžu dostat ven, prsty uplně zničený, mám sto chutí to odvézt do Škodovky ať mi to sundat oni..to fakt stačí tahat nahoru? jestli jo tak beru šroubovák a jdu to udělat s nim, protože prstama to je nemožný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Tím kroužkem manžety na tunelu musíš pootočit, má to zámek. Roluj v tomto tématu nahoru někdo tam má dokonce i fotku ! Jinak budeš bez nehtů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 (editace) no pročet sem to asi 10x a o pootočení tu byl jen náznak, mluvilo se o pootočení zámku na řadičce ne dole u manžety, jinak všichni že to stačí jen vytáhnout nehtama...zkoušel sem s tim kroužkem i točit největší silou a nic, pohnul se asi o milimetr a nic z toho...no nakonec sem vzal šroubovák, podebral to a docela silou sem to nakonec vytáh, divim se, že to neprasklo..no řadička už je vyměněná, na zamknutí toho zámku jsem musel použít siky..fakt strašně z lehka všechno Editováno: 4. Březen 2011, autor: pjdefort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 mnoo tak to mas nejaky "novejsi" nebo jiny dil. u nas to slo fakt relativne lehce. Proste jen rukama bez pouziti naradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Má novější..... od modelového roku 2010, je ten kroužek z jiného, podstatně tvrdšího materiálu a vycvaknout ho je docela pakárna J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Nazdar chlapy , mňa by zaujímalo či ste už niekto skúšal dať miesto origo paky či už vo Fabii alebo Roomstru nejakú inú páku. Napríklad origo páku od Škodovky ale z iného modelu alebo nejaké neoriginálne niekde kúpené. Ak sa to niekomu podarilo alebo to skúšal dajte foto či svoje skúsenosti. V celku ma to zaujíma či ma niekto v aute aj inú páku ako je tak z továrne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 ja audi s3 a vw eos , tedka se hystam na GVl GTi , neni v tom žadny problem akorat je třeba upravit manžetu aby pasovala do toho kolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Takže len po výmene tej manžety alebo teda jej prerobenia na tú okrúhlu čo má Fabia či Roomster by malo všetko sadnúť hej ? Pýtam sa pretože každú páku čo som našiel mala štvorcovú viz linky : http://www.skoda-autodoplnky.cz/633/1844/kozena-radici-paka-elegance-skoda-fabia-i/ http://www.skoda-autodoplnky.cz/632/1874/kozena-radici-paka-skoda-superb-ii-yeti/ http://www.skoda-autodoplnky.cz/628/1868/kozena-radici-paka-skoda-octavia-ii/ Jak je to vlastne s tým uzamikacím systémom páky ? Všetko je to rovnaké keď sa jedná o škodovácke páky ? Inak čo si myslíte o pákach z tejto stránky ? http://www.podsvicene-paky.cz/home Máte s nimi niekto skúsenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Ja bych byl pro oriznuti te co je k nove saltre jinak nic krom koncernu jsem tam nedaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Škoda FAbia 2 pred FL a po FL majú rovnaké radiace páky ? Chcel by som prehodiť radiacu páku z po FL Fabia do pred FL Fabie. Bude treba niečo upraviť či je to totožné a len sa to ľahko prehodí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Vse pasuje ...kus za kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.