Přejít na obsah

Podrobná demontáž palubní desky


angel.CZ

Doporučené příspěvky

Ahoj, koupil jsem si starsi 2-din radio a usb je zezadu na kabelu. Zatim jsem ho protahnul zadem a mam ho nad nohama pod volantem, je to zatim jen dosavadni reseni. Chtel bych ho dat vlastne misto cerbeho tlacitka na stredovem panelu, ale to budu muset rozebrat aspon cast palubovky. Chci se zeptat (NIKDY JSEM TO NEDELAL). Cim a kde zacit, co povolit, na co si dat bacha atd...

post-78824-0-89351000-1384817618_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

 

podle mého názoru toho nebudeš muset rozebrat tolik. Nejprve je potřeba (samozdřejmě) vyndat rádio. Poté opatrně "odcvaknout" dekor (tu imitaci dřeva, pomůže malý plochý šroubovák). Nakonec vyndat (opět šroubovákem, opatrně) to tlačítko, které tam nechceš. Když tohle všechno dáš "dohromady", kus drátu si protáhni "od tlačíka" směrem dovnitř a vzadu jej rukou chyť (tuším že tahle díra je průchozí k rádiu) a naveď si jej ven. A pak už si protáhneš kabel (pokud bude dost dlouhý).

 

Tak nějak by to mohlo jít.

 

Prochy20

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně jak píše Prochy.

PS: džívísko je dobrá volba pro začátek.

Jinak USB, kde píšeš je asi nejideálnější volba. I když Tě bude možná otravovat blikající světýlko na flashce

Popřemýšlet se dá i o popelníku (tam už jse to taky měl a protahuje se to dobře), místě u loketky (mezi ní a šaltrem) nebo i kastlík před spolujezdcem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to zni dobre, radio jsem tam daval, to je vyndane i stou imitaci do 30 sekund, to tlacitko pujde normalne vycvaknout zvenci jo ? Kabel je dlouhy a flashku mam bez blikani. V kastliku bych musel prodiravet. A pretahovat to do loketkx se mi faaakt nechce... to by bylo na hodne dlouhou dobu. Jak bude pekne tak to zkusim ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

:kol-27:

V rozích jsou 4 podlouhlé vodorovné ploché dírky (nahoře vlevo hned nad šipkama, nahoře vpravo hned nad měsícem, dole vlevo pod vlajkou a dole vpravo pod šipkou)

Do nich se ofígo zasouvá origo klíč

Ten asi nemáš, ale nevadí, stačí dva ploché plíšky na velikost té dírky, zasunou nahoru, odklonit, zasunou dolů a radio je venku...

 

post-79770-0-11416500-1421953641_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V podstatě na tom není nic složitého. Vyndat rádio, rozebrat loketku, povolit a povytahnout climatronic. Pak protáhnout aux kabel vedle climatronicu a vytáhnout ho u spolujezce a tahnout ho pod tim plastem potazenym kobercem až k ruční brzdě(tak jak je znacená červená čára) do kastliku v operce vyvrtat díru (podle tloušťky konektoru u 3,5 jacku) u mě to bylo 11ckou vrtákem a pak to všechno zase poskládat... původně jsem to chtěl protáhnout za popelnikem a pod radickou, ale tohle mi nakonec přišlo jako rozumější cesta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

zdravím ,taky jsem přemýšlel kama provést USB kabel, zatím uvažuji že usb napevno zabuduji do popelníku :-) (počítám jen s fleškou ) , kabel se dá docela jednoduše protáhnout a a upevnit usb koncovku přez tu tavnou lepící pistoli. Přístupné to bude dokonale a vidět nebude vůbec nic. Samo nekouřím :kol-28:

Editováno: , autor: Kulina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V popelníku jsem to měl taky, hodně lidí to dá do kastlíku spolujezdce.

Viděl jsem to také viditelně, a to na středovém panelu na záslepce čudlu nad zapínáním výhřevu sedačky.

Bylo to uděláno fakt dobře a vypadalo to, jaky by to bylo originál z výroby (prostě vyříznutá záslepka přesně na velikost USB a zalepeno)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...