snbsony Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Prosím o radu . Před třemi dny jsem šel z práce k auto (fabia 1.9 tdi) , sednul , nastartoval a po chvíli jsem si všiml že mi pohasínají kontrolky a po několika km. mi dokonce přestalo fungovat servo . To by odpovídalo tomu že nefunguje alternátor ale nerozsvítilo se mi dobíjení na palubovce a taky po 7 hodinách stání před barákem auto šlo normálně nastartovat a zase jsem jezdil bez problému dva dny , až do dneska kdy se problém opakoval ... Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Chtělo by to kouknout se na ty velký pojistky nad baterkou a zkontrolovat žhavení pokud relé zůstane sepnutý a furt to žhaví pak je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.