Tomas666 Vloženo 17. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2020 Nemá někdo zkušenost s tímto? https://elektro.bazos.cz/inzerat/123428991/autoradio-octavia-iii.php Vím že je to Čína, nicméně měl jsem v OII několik čínských rádií a to poslední fungovalo celkem obstojně. Prodejce zatím neodpověděl na dotaz tak uvidím,ještě mu zkusím zavolat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 (editace) Co říkáte na tohle? Cena by byla něco kolem 11k. To není zas taková palba. https://www.zenec.cz/kategorie/radical/vyrobce/skoda/ Editováno: 20. Srpen 2020, autor: Tomas666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip326 Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Ja si pořídil od Firmy rádio Isudar a nechal si ho namontovat. Zvuk nesrovnatelné s originálem. Fakt mě překvapilo jak to hraje. Veškeré nastavení vozu a spoustu dalších. Za cenu 10 000 maximální spokojenost s 2 letou zárukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chose92 Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 V 5. 9. 2020 na 7:36, Filip326 napsal: Ja si pořídil od Firmy rádio Isudar a nechal si ho namontovat. Zvuk nesrovnatelné s originálem. Fakt mě překvapilo jak to hraje. Veškeré nastavení vozu a spoustu dalších. Za cenu 10 000 maximální spokojenost s 2 letou zárukou. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s infotainmentem u tohoto rádia. Jde nastavovat vše (tlak v pneu, světla, sjíždění okének,...), nebo to pouze ukazuje informace o vozu (stav paliva, dveře, pásy, rychlost, otáčky,...)? Dále bych se ještě rád zeptal na display. Jak je to například s viditelností při silnějším přímém svitu slunce, atp. Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 V 5. 9. 2020 na 7:36, Filip326 napsal: Ja si pořídil od Firmy rádio Isudar a nechal si ho namontovat. Zvuk nesrovnatelné s originálem. Fakt mě překvapilo jak to hraje. Veškeré nastavení vozu a spoustu dalších. Za cenu 10 000 maximální spokojenost s 2 letou zárukou. To vypadá úplně stejně jako Zenec Radical co se mi ve středu zabydlel v autě. Zatím jsem spokojený. Oproti černobílému swingu je to nebe a dudy. Pár much se najde,ale to je dané tím že to je prostě náhradní řešení. Nicméně za ty prachy(i s montáží cca 12500)se zárukou na dva roky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dosty88 Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 V 5. 9. 2020 na 7:36, Filip326 napsal: Ja si pořídil od Firmy rádio Isudar a nechal si ho namontovat. Zvuk nesrovnatelné s originálem. Fakt mě překvapilo jak to hraje. Veškeré nastavení vozu a spoustu dalších. Za cenu 10 000 maximální spokojenost s 2 letou zárukou. Ahoj, koupil jsem Octávku RS z Německa a má stejné rádio, ale nejdou mi naladit všechny stanice rádia. Jinak hraje luxusně. Ty naladíš stanice všechny? Nevím právě, kde může být chyba...díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Starší verze měly horší tuner, tak pravděpodobně proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dosty88 Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 před 3 hodinami, beuticek napsal: Starší verze měly horší tuner, tak pravděpodobně proto. Jasný to je možný... Dá se to případně něčím dohnat zesilovač apod.? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Září 2020 Sdílet Vloženo 17. Září 2020 (editace) Asi jo, myslím, že 2din.cz to dokonce doporučoval (vč. antény), ale to znamená mít na střeše prut jak u O2. Editováno: 17. Září 2020, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip326 Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 V 16. 9. 2020 na 22:49, dosty88 napsal: Jasný to je možný... Dá se to případně něčím dohnat zesilovač apod.? :) Jojo mě tam dali nějaký zesilovač nebo jinou anténu za příplatek. Nevím co to přesně je ale říkali že je to potřeba pač bez toho rádio hraje špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 Řešil někdo nějaký adapter k neoriginálnímu rádiu když je v autě Canton sound system aby šel zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.