Sedlik Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 U mne to již přes 2000 km funguje, poté co mi provedli v Porsche Brno drobný zásah - cca. na 15 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 jehlový pilníček a trocha zručnosti a je to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 No jak vidíš ne každá oprava se povede. Možná kdybych si to opravil sám udělal bych to lépe než škoda servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 výsledek je ten, že jeden ostřík zajíždí druhý ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlik Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Tak někde potřebují dva pokusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 (editace) Xstorm - kde ti to dělali ? Já to musím taky řešit a nějak se mi to nechce dávat do servisu . Editováno: 29. leden 2014, autor: culda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Tak dneska jsem si všiml, že mi nezajel ostřik světla - není to RS, stalo se to poprvé nebo jsem si toho všiml poprvé. Je klidně možné, že se tam jen dostal nějaký bordel, potom už to zajelo normálně, tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Zdravím pánové, koukám, že vlákno je už staršího data. 6. února jsem vyzvedával novou octavii. Zároveň jsem vracel rok starou u které s krytky nebyl sebemenší problém. U téhle nové jsem se už s nezasunutou krytkou setkal. Bohužel. Uvidím, jestli to byl jen výjimečný stav nebo se to bude opakovat. Nemá někdo nafocen ten postup na vytáhnutí a kde co tím pilníčkem přibrat? Případně nemá někdo zkušenost, že by to v servise řešili už na počkání než na odstavení na celý den? Jinak se jedná o klasickou Octavii. Nikoliv RS. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 attim: no podle fotky bych to na bordel tipnul... jinak já nemám RS a nikdy se mi to nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 mam rovnaky problem. oba ostrekovace mi zostavaju nezasunute https://www.dropbox.com/sc/9cqvgxnwldn73tu/AACShmXM3LbjuaBDdCpKINM4a v servise sa na to pozreli, povedali, ze to vedia opravit a zaroven tvrdili, ze sa snazia najst nejake systemove riesenie so SA, lebo aj ked vymenia kus za kus, tak sa to znovu zopakuje v buducnosti... dohodol som sa s nimi teda, ze to nateraz nechame tak (mozno nieco pride z Boleslavi) a o par tyzdnov v ramci garancky to vyriesia. vraj by nemalo dojst k poskodeniu ostrekovacov ak nie su zasunute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Scout. Stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Ahoj, není to sice stejný případ, ale nebudu zakládat nové téma. Nevíte někdo proč zůstane ostřikovač vyjetý a nezajede? Když se zatlačí zpět tak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Kolega tvrdil, že stačí mechanizmus precistit stlačeným vzduchom a premazat WDckom... asi to vyskusam... hoci mi už oba v servise menili, tak mi minule jeden zostal vonku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 Není už přímo nějaké TPI na to, jak by měl servis tento problém řešit? Chtějí, abych ji tam auto nechal dva dny stát, což se mi opravdu nechce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 Měl jsem problém s levým ostřikovačem, v servisu v záruce vyměnili oba za novější typ s upravenou vůlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 U OIII každý 10-tý ostřik 2x na světla Díky, tuhle info jsem hledal (y) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Nechci zakládat nové téma, tak píšu do nejvíce podobného. Oloupal se mi přední ostřikovač od barvy. V servise za to chtějí přes 2.000,-Kč. Tak jsem si řekl, že bych si objednal přímo ve škodovce originální barvu s lakem a stříkl si to sám. Je to jen malej kousek plastu tak si myslím že to zvládnu. Rozhodně se mi za 5cm čtverečních nechce platit 2.000Kč. Neví někdo jak se dají ostřikovače vysunout abych mohl krytky sundat? Je na to nějakej fígl jako na přední stěrače? Jestli to někomu přijde jako blbej dotaz, tak se omlouvám, ale nechci něco zničit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 @wirer jasně, takže když chci sundat jen krytku, tak není nutné sundavat nárazník. Ale čistě teoreticky by stačilo ji třeba sroubovakem opatrně vysunout i s ostrikovacem a pak sundat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 skrutkovačom by som to určite nerobil. buď to skúsiť "odchytiť" keď sa vysunú pri ostreku, alebo použiť nejakú prísavku a s tým to vytiahnuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Aspoň vidno za čo pýtajú tých 80€. V autorizovanom servise to spravia v súlade s návodom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 V 8. 3. 2019 na 20:38, wirer napsal: skrutkovačom by som to určite nerobil. buď to skúsiť "odchytiť" keď sa vysunú pri ostreku, alebo použiť nejakú prísavku a s tým to vytiahnuť Super nápad s tou přísavkou. Už mám objednanou barvu. Jak dojde tak to udělám a dám vědět. Zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Zdravím .Opřidám jeden postřeh mám O3 r.v.2018 Full Led. Dnes jsem jel večer a když jsem ostřikoval přední sklo tak po několikátém ostřiku zřejmě vyjeli ostřikovače předních světel a v tu chvíli mi světla pohasli a jel jsem jako bez nich, tak si říkám čím to je ? Že by to bylo tím, že povyjedou ostřikovače a ty jakoby přeruší paprsek světla či co? Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Ona to taky na chvili oslepi ta vodni sprcha, ktera to cely pokryje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Čas 3:19 Prostě přes tu vodu na světlech to neprosvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.