Pawouk Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Před hodinou, mischicka napsal: No hlavně by pan Robert mohl začít psát srozumitelně, prt. v tomhle aby se prase vyznalo - diakritika nikde, interpunkce zmaštěná a výsledkem je naprosto nesrozumitelný text. Pan Robert neudržel své nervy a byl po zásluze za svůj poslední výlev primitivního chování vykopnut z fora. Takže nadále nemá smysl řešit jeho příspěvky - které ostatně stačil smazat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Tak proč já to startuju klikou, když vono to má baterku :-) ... a jinak vo tý mý ... Jsi výborná si nejlepšíííí :-) nevyměnim tě za jinou, dva roky to se mnou žádná nevydržela, tak snad zítra spolu zas nastartujem a zaskočítame si, pustíme si výhřev sedaček, odmrazování oken, zrcátek, rádio, světýlka a popojedem ten náš vysněný kilometr aby jsme se spolu odpoledne zas potkaly :-) miluju tě má originální Seat baterko ... a propo kde tě vůbec najdu :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 (editace) před 6 hodinami, Petrrr napsal: ...Zadne dobijecky, nabijecky nepouzivam. Nemam ani jak, kdyz bydlim v panelaku. ... bydlím také na bytovce, ale baterii si normálně dobiji (když potřebuji) ... prostě ji odpojím, vytáhnu a vemu domů, tam jí v klidu dobiji a druhý den zase dám zpět do auta edit: ikdyž teď nad tím přemýšlím, že asi budeš mít auto bez zámků a tam to asi fakt bude problém Editováno: 6. Prosinec 2016, autor: Malta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Jo slo by to. Musel bych auto odemknout otevrit kapotu. Zamknout a pak vyndavat baterku. Zamky mam, ale nevim jestli by pak auto slo se safelockem otevrit bez baterky. Ale jinak by me ani nehlo, to je docela pakarna ji vymontovat ven. Kryt, rampa s pojistkama atd. Naposled jsem ulomil to uchyceni packu na jedne strane s tou posranou rampou s pojistkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 mám origo centrál se SAFE bez DO a normálně klíčem otevřu řidičovi dveře, abych si mohl opět otevřít kapotu a dát baterku zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] pravda, nejak jsem zapomnel, ze ta baterka taky musi zpatky. Jo tak to jde. Nejak jsem to jednou uz delal, ale uz si to nepamatuji. Tedy to jde. Dik Mam DO, tak ze klicem a zamkem nejak nemanipuluji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 ale jinak je zvláštní, že u mých současných aut u obou odešla baterka vždy v létě, u jednoho to bylo týden před dovčou a u druhého to bylo pouhý den před odjezdem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Furt lepsi nez aby ti odesla na dovolene. Holt baterie nechtela k mooori. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 ty packy se mi podařilo také urvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Jo ja to delal v zime pri spechu do prace, ze baterii vemu sebou druhym autem do prace nabit kdyz jsem toto nenastartoval. Kabely kratky ted se ti tam ta rampa furt plete atd. No reseni na hovno. Baterie obesena jak vanocni stromek. Jako by ty kravinky nemohli dat do zvlastni skrinky. I kdyz je pravdou ze baterii clovek nevyndava kazdy den ze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Skoda toho pana Roberta, ked dojdu lieky tak je zle no. Inac ako to tu citam, radsej si niekam napisem zopar moznych nahrad, nech to nehladam den pred dovcou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr's Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Taky přispěju.Varta blue dynamic,spousta startů,jezdilo se hodne město mě vydržela 8 let.Teď jsem pořídil levnější Vartu black dynamic,tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Black dynamic jsem koupil do F1, v roce 2012/3 a stále fachá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rapid Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli po vyjmutí akumulátoru (přes noc) a opětovném zapojení nevyžaduje swing PIN. Vynulují se pouze hodiny a údaje v maxidotu? V návodu rádia píšou, že by to chtít nemělo, ale raději se zeptám Díky Spaceback 1.2 TSI rv 2013 mr 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Jestli se nepletu, tak po opětovném zapojení baterie, zapnutí klíčku a rádia by se mělo spárovat s jednotkou, pokud je originál původní rádio. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Jo je to tak. Kdyby si to radio ale strcil do jineho auta tak tam uz by to neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Opačne:) Zapojí sa batéria, potom rádio a potom sa zapne zapaľovanie. Vtedy načíta kód z riadiacej jednoty.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rapid Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Pro touareg3: V návodu rádia se píše toto --- "V případě odpojení a opětovného připojení akumulátoru zapněte nejprve zapalování klíčem ve spínací skříňce a teprve potom přístroj. Kód je uložen v paměti panelu přístrojů. Tím se automaticky dekóduje (komfortní kódování). Ruční zadání kódu není tedy v normálních případech nutné." Jinak díky za rady. Po opětovném připojení byly vynulovány hodiny a údaje na maxidotu. Jinak veškeré nastavení (jak rádia, tak auta) zůstalo jako před odpojením. Čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Nazdar chuligáni Tak to tu trochu oživíme, né? ) 1,4 TDI, stáří auta 15měsíců a dnes ráno baterie přešla do stávky. Žádný velký mrazy se nekonaj, jsem kousek z Prahou. Přemýšlí, nad reklamací,,, řešili jste někdo reklamaci, když je auto v záruce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Včera jsem měnil po 5 a 1/4 roce originál baterku a připadalo mi, že moc nevydržela. Ale po roce a čtvrt? To máš teda smůlu. Reklamace by měla být bez problémů, ale půjčit si od někoho na dobu vyřízení baterii 70Ah, to chce mít kliku. Alespoň jsi neulomil ty nešťastné plastové páčky na pojistkovém držáku jako já (měněno při -12°C). Tak ať ti to dobře dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 A neni nahodou vseobecne na baterie a akumulatory zaruka jen 6 nebo 12 mesicu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 ono to ale nemusí být baterií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 před 3 hodinami, ČudlR napsal: A neni nahodou vseobecne na baterie a akumulatory zaruka jen 6 nebo 12 mesicu ? Záruka musí být aspoň dvouletá vždy, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Jo promin je to tak 24 mesicu. Nevim proc jsem si myslel tech 6-12. Nasel jsem tohle https://www.autobaterie-pema.cz/cs/pred-reklamaci-baterie.html#.Wphbu1mLo0M a vyslo mi t toho ze jestli je baterka vic nez pul roku stara tak vpodstate nemas sanci na uznani reklamace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Tak, z komunikace s autosalónem vyšlo následující. Reklamace je možná, ale jsou to čtyři dny bez auta(zřejmě neseženu nikoho s baterií na půjčení jak píše Orel). Tak při té představě se o mě pokoušela taková úplně malá, maličká mrtvička... Tak jsem zakoupil Bosch C3 Přes noc se baterie dobila a je po srandě. Baterii dám k reklamaci při nějakém větším servisním zásahu. Který by měl být asi v první polovině března(reklamace zadních sedadel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.