Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Mam dotaz. Lze naprogramovat ztlumení radia po zařazeni zpátečky i když nemám senzory?

• 2 měsíce později...

Ahoj, taky bych rád věděl, jestli jde nějak naprogramovat po zařazení zpátečky ztlumení rádia. Mám Seat Toledo KG3 s dodatečně montovanýma senzorama přímo z autosalonu a pokaždé když couvám musím ztlumit rádio, je to docela otravné. Díky za odpověď.

Bez originálního řešení PDC nelze(tj, ani u řešeno montovaného dodatečně na servise)

Nemusí být orginální, mám senzory od této firmy www.apri.cz a je tam i napojení na ztišení radia při zařazení zpátečky.

Aha...jo to jedině...posílat tam signál mute, jak od neoriginální handsfree sady. To by asi šlo.

tak to je masakr... to budou v autě parkovací senzory jako handsfre... :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47:

Že tě to ještě baví psát sem takové kraviny. Je to každého věc co si dá na auto. 

tuhle kravinu máš ty zapojenou v autě.. takže asi tak..

A tebe sere že jsem to nedal udělat tobě abys vydělal nějakou kačku.

Přečti si otázku na co se ptal.

.

Upraveno od Woody

no úplně mi to trhá žíly, málem jsem z toho dostal infarkt...  prasárnu jako ztlumení radia pomocí signálu mute kdy auto ani neví že tam parkovací senzory  jsou bych opravdu nikdy nenamontoval.. navíc tipuju zhruba za stejnou cenu jako kvalitní originální senzory

• 2 měsíce později...

Zdravim

http://parkovaci-senzory.heureka.cz/jablotron-ps-062b/specifikace/#section

nasiel som nieco taketo

je teda mozne to nechat nainstalovat v origo servise aj s lakovanim nech to vyzera ako oridzo ? spravia mi aj tie predne ci nie ? rozmyslam ze ked uz dorabat tak aj predne, akurat bez zobrazovania to bude celkom oser, mozno ostanem len pri tych zadnych, kazdopadne tie jablotron sa mi pozdavaju, akurat uz len doriesit cenu, Ak by to voslo do 3jky so zarukou (oridzo servis) tak idem do toho. Mate stym niekto skusenosti takto ?

neviete nikto nic ? dnes som si nechal nacenit u origo servisu kde som kupoval auto vymenu a typek vypotil 7500kc, to sa ale neoplati to radsej kupim novy naraznik ked ho rozbijem :D

"Neznačkové" senzory koupíš za pár šupů a na Fiatu už mi fachčí asi 5 let bez problémů. Hned jak v létě svého Rapida odkoupím, jdu do toho opět znovu.

To tady ani nepište, že jdete do neorginálních senzorů, bo se do vás pustí mistní elektrikář co umí montovat jen orginalní díly.

A jinač já senzory stříknul spreyem a montáž ve škodovce 1500,- 

Pro více info jen přes SZ, nemíním se tady dohadovat s nějakým ...

Se mnou se hadat nemusis, ja mam origa komunikujici s Radiem Swing. U predchozi O1 jsem mel neorigo jen pipak a fungovali taky dobre.

Nebo řešení ala Velorex(molitanová pěna na zadní nárazník)....ten nebourá ten leští :lol::'>

• 7 měsíců později...

Mám v Rapidu radio Amundsen+ nevíte někdo kolik by stálo v servisu Škoda dodatečně namontovat originálního parkovacího asistenta?

Upraveno od Pilad

Otázka je jestli to umi

v servise ti to na radio nenapoja, odporucam si to nechat spravit mimo servisu u niekoho z fora; je to lacnejsie a mas to aj na radiu

Zítra jedu okolo tak se v servisu zastavím a poptám se. Bojím se když bych to nechal udělat jinde že přijdu o záruku.

přijdeš o záruku jen v těch případech, kde bude zjevná souvislost s dodatečnou úpravou. Servis to podle mě neudělá, nebo to bude za nějakou naprosto šílenou cenu vypočítanou z doporučených cey náhradních dílů. V každém případě sem pak napiš, co ti řekli  

U parkovacího systému nepotřebuju nikde na displeji vídět nějaké čárky, plně postačuje zvuková signalizace. A takový systém koupím u Číňanů za 3 kila

Tak jsem se dostal do servisu dneska. Cena by byla i s prací 7500.-Kč. Tak jsem jim řekl že se raději naučím s Rapidem couvat. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.