lebedak Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Mam dotaz. Lze naprogramovat ztlumení radia po zařazeni zpátečky i když nemám senzory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkonasek Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Ahoj, taky bych rád věděl, jestli jde nějak naprogramovat po zařazení zpátečky ztlumení rádia. Mám Seat Toledo KG3 s dodatečně montovanýma senzorama přímo z autosalonu a pokaždé když couvám musím ztlumit rádio, je to docela otravné. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Bez originálního řešení PDC nelze(tj, ani u řešeno montovaného dodatečně na servise) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Nemusí být orginální, mám senzory od této firmy www.apri.cz a je tam i napojení na ztišení radia při zařazení zpátečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Aha...jo to jedině...posílat tam signál mute, jak od neoriginální handsfree sady. To by asi šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 tak to je masakr... to budou v autě parkovací senzory jako handsfre... :kol-47: :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Že tě to ještě baví psát sem takové kraviny. Je to každého věc co si dá na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 tuhle kravinu máš ty zapojenou v autě.. takže asi tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 A tebe sere že jsem to nedal udělat tobě abys vydělal nějakou kačku. Přečti si otázku na co se ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 (editace) . Editováno: 30. Září 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 no úplně mi to trhá žíly, málem jsem z toho dostal infarkt... prasárnu jako ztlumení radia pomocí signálu mute kdy auto ani neví že tam parkovací senzory jsou bych opravdu nikdy nenamontoval.. navíc tipuju zhruba za stejnou cenu jako kvalitní originální senzory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Zdravim http://parkovaci-senzory.heureka.cz/jablotron-ps-062b/specifikace/#section nasiel som nieco taketo je teda mozne to nechat nainstalovat v origo servise aj s lakovanim nech to vyzera ako oridzo ? spravia mi aj tie predne ci nie ? rozmyslam ze ked uz dorabat tak aj predne, akurat bez zobrazovania to bude celkom oser, mozno ostanem len pri tych zadnych, kazdopadne tie jablotron sa mi pozdavaju, akurat uz len doriesit cenu, Ak by to voslo do 3jky so zarukou (oridzo servis) tak idem do toho. Mate stym niekto skusenosti takto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 neviete nikto nic ? dnes som si nechal nacenit u origo servisu kde som kupoval auto vymenu a typek vypotil 7500kc, to sa ale neoplati to radsej kupim novy naraznik ked ho rozbijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 "Neznačkové" senzory koupíš za pár šupů a na Fiatu už mi fachčí asi 5 let bez problémů. Hned jak v létě svého Rapida odkoupím, jdu do toho opět znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 To tady ani nepište, že jdete do neorginálních senzorů, bo se do vás pustí mistní elektrikář co umí montovat jen orginalní díly. A jinač já senzory stříknul spreyem a montáž ve škodovce 1500,- Pro více info jen přes SZ, nemíním se tady dohadovat s nějakým ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Se mnou se hadat nemusis, ja mam origa komunikujici s Radiem Swing. U predchozi O1 jsem mel neorigo jen pipak a fungovali taky dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Nebo řešení ala Velorex(molitanová pěna na zadní nárazník)....ten nebourá ten leští :'> 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilad Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 (editace) Mám v Rapidu radio Amundsen+ nevíte někdo kolik by stálo v servisu Škoda dodatečně namontovat originálního parkovacího asistenta? Editováno: 26. Červenec 2015, autor: Pilad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Otázka je jestli to umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 v servise ti to na radio nenapoja, odporucam si to nechat spravit mimo servisu u niekoho z fora; je to lacnejsie a mas to aj na radiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 rolbař Praha http://www.cardiagnostik.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilad Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Zítra jedu okolo tak se v servisu zastavím a poptám se. Bojím se když bych to nechal udělat jinde že přijdu o záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 přijdeš o záruku jen v těch případech, kde bude zjevná souvislost s dodatečnou úpravou. Servis to podle mě neudělá, nebo to bude za nějakou naprosto šílenou cenu vypočítanou z doporučených cey náhradních dílů. V každém případě sem pak napiš, co ti řekli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 U parkovacího systému nepotřebuju nikde na displeji vídět nějaké čárky, plně postačuje zvuková signalizace. A takový systém koupím u Číňanů za 3 kila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilad Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Tak jsem se dostal do servisu dneska. Cena by byla i s prací 7500.-Kč. Tak jsem jim řekl že se raději naučím s Rapidem couvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.