Přejít na obsah

Jarní sraz květen 2014

Bajuszka

Doporučené příspěvky

Lidi nedělejte z toho obědu takovou tragédii ;) 
Vzpomeňte si z kolika jídel jsme si vybírali v Sedmihorkách a jak všem chutnalo... 

Buďte rádi, že se Michal snaží...

Pro mě za mě, já se klidně najím i v kempu u grilu ;)

Jinak my to máme z Brna nějaké 3h cesty ;)

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No taky se tesim a doufam,ze se nas sejde poradna tlupa :-). Proto bych vas rad pozval do nasi restairace aby jste si posmakli (-:. Jen prave nevim jak mi vyhovy s volnym vyberem. Sam bych v tom problem nevidel. Ale zase vim jak je to narocny a kord takhle v sobotu. A v dobe obedu. Ale poresim to a uvidime :-)

Odkaz ke komentáři

To ne to nerikam.:-). Jasny,ze dostanou norm cely jidelnicek. Jenze jde o to,ze neprijdou najednou vetsinou :-) A kdyz tak se ohlasi vetsi skupina lidi aby meli misto. A nebo,ze se u nas chteji naobedvat. Vis nechci se chlubit,ale tady jsme fakt vyhlaseny,takze lidi co to znaji tak vi,ze se maji ohlasit dopredu aby to vse bylo v pohode a jako 30lidi najednou v dobe obedu taky neni zadna sranda kdyz do toho mas este kseft okolo. A do toho ti treba prijde dalsich 100lodi behem dvou hodin.

Odkaz ke komentáři

No tak kde je problem to zamluvit na čas 12:00 - 13 : 00 ? něco mezi tim ? :-) však kšeft z nas bude :-) ja chapu ze ty by jsi nejradeji chtel vedet jdial a ty by byly hotove hned jak prijdem skoro :-) ale ted muzu mit chut nato a pak zas nato vis :-) jak psal Štěpán i hodinu počkáme neni problém :-)

Odkaz ke komentáři

Lidi nedělejte z toho obědu takovou tragédii ;) 

Vzpomeňte si z kolika jídel jsme si vybírali v Sedmihorkách a jak všem chutnalo... 

Buďte rádi, že se Michal snaží...

Pro mě za mě, já se klidně najím i v kempu u grilu ;)

Jinak my to máme z Brna nějaké 3h cesty ;)

Bája

To jsou přesně moje slova, myslím, že není problém vybrat si i z těch 4 jídel! Kdyz jdeš do restauračky na meníčko taky mají obvykle cca 3 jídla a to si prosím vždy vyberu. Nechtějte mi tvrdit, že jste takoví rozežraní čuňáci :D   :kol-35:

náhodou michalovi fandím a kdybych si měl vybrat ze 4 jídel, určitě si vyberu a nejezdím nikam jinam :)

Editováno: , autor: brc.majkl
Odkaz ke komentáři

Tak bando. V restauraci bude výběr z deseti hotových jídel plus dvě polévky plus nějaké easy minutky to jest nějaký řízeček smažený a smažený sýr. Plus pro děti nevím jak jsou staré jdou i poloviční porce. Tak doufám,že to bude stačit.

Jinak z hotovek tam bude přes svíčkovou gulášek španělského ptáčka po moravského vrabečka se zelíčkem až k rajské omáčče plus eště možná něco paní šéfová dá dohromady. 

Odkaz ke komentáři

Stepane, jelikož cestuji a jezdim hodně tak Ti řeknu, že za ty leta co jezdim už to mam z mapovene v hlavě moc dobře. Ono když pojedu sam tak mi věř, že se budeš divit za jak dlouho to zajedu, ale jelikož pokud jedou 3 a vice vozů tak se to časově posouvá, tam 10minut a sem si dame 15 minut a ještě tuhle si dame dvacku a když to tak sečtem tak těch 7 hodin je jak višitych, ale ja ta povidal do 7 hodin jsme tam. Ja vam to povidal neuzavirejte to Milan M. se ozval, Kubinos taky a ještě Radim TORETO

z prahy. Možna žese sastavi i David passport z CC ma to kousek vono se to teprve ted rozjede to uvidite. CUS

Odkaz ke komentáři

na rekreaci :D ja beru smazak a dvojty hranolky. protoze si to doma neudelam, protoze strika olej na zdi a jsou tam pak fleky :D

No už jak sem byl malej tak jsme měli friťák s víkem takže nám nic nestříkalo :-)  A v kuchyni jsme měli kachličky a ted sklo .. Takze pokud to deláš v hrncu s olejem se nedivím :-D Jinak ja přešel když už hranolky tak na horkovzdušnou troubu nejsou mastne neni po nich špatně :-)

Radku však počet osob neni uzavřený jen datum je stanoveno pevně :-)

Odkaz ke komentáři

jinak michale ptal ses natu individuální cenu ??? maji tam psané 'ŠKOLY  A  ORGANIZOVANÉ  ZÁJEZDY  MAJÍ  INDIVIDUÁLNÍ  CENY !!!'

Já jen, že by to nebylo se špatné zeptat každá kačka dobrá :-) A co zbyde se dá použít na třeba alkohol :-) Jinak každý by měl dovezt trošku dřeva na oheň :-)

edit:

Když už tady někdo dával zámky atd. tak já dal rozhledn uale ta je 100 km daleko ale kdo má rád hory přírodu z lanovky tak sem našel zajimavou celkem :-)

Stanice Hofmanky (1085 m n. m.)

• Přestupní stanice na Pancíř

Stanice Pancíř (1214 m n. m.)

• Výhled na ALPY (při vhodném počasí)
  • Rozhledna a Horská chata Pancíř s restaurací

Jedná se vlastně o lanovku která vás vyveze na mezi stanici na další lanovku celkem to je celkem 2299 metrů jedním směrem takže fajn projížďka na lanovce :-) Já jen pro info kdyby něco :-) Já bych byl třeba pro tady to když už se někam vyrazí :-) Ale to je na všech ;) Chápu, že každému se nelibí každý výlet například mě nějaký zámek :-) a tohle je 25 km od kempu jenom ... Za zmínku by možná stála i ta restaurace na Pancíři :-)

Editováno: , autor: Airman64
Odkaz ke komentáři

No já nevím, jak počítáte s časem, ale o půl 3 odpoledne už se těžko podníká nějaký výlet na lanovku apod... 
Jinak pokud je lanovka sedačková, tak my se určitě nezúčastníme - se psem to opravdu nepůjde... 

Ale jinak se podřídíme... Popřípadě se můžeme projít kolem dokola a nemusíme s váma na hrad či zámek... 

Budem vůbec rádi, že se na Šumavu dostaneme :)

Bája

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...