Bajuszka Vloženo 23. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Lidi nedělejte z toho obědu takovou tragédii Vzpomeňte si z kolika jídel jsme si vybírali v Sedmihorkách a jak všem chutnalo... Buďte rádi, že se Michal snaží... Pro mě za mě, já se klidně najím i v kempu u grilu Jinak my to máme z Brna nějaké 3h cesty Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 tak v kempu z grilu budem jíst asi víc něž jednou, takže nějakej dobrej žvanec by byl super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) To bylo napsáno obrazně Jelikož vím, že není jednoduché najít restauraci ve které by chutnalo všem a všichni byli spokojení a ještě při takovém množství lidí... Bája Editováno: 23. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Ty jo masakr, tolik Superbů na srazu, snad to klapne a pokoříme 20 kousků Těším se jak pes na granule! Jinak kde poobědváme je nám celkem fuk, hlavně aby to bylo dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 to by byli parádní fotečky přes 20 kousků takovejch krásnejch kočárů na jednom místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 No taky se tesim a doufam,ze se nas sejde poradna tlupa :-). Proto bych vas rad pozval do nasi restairace aby jste si posmakli (-:. Jen prave nevim jak mi vyhovy s volnym vyberem. Sam bych v tom problem nevidel. Ale zase vim jak je to narocny a kord takhle v sobotu. A v dobe obedu. Ale poresim to a uvidime :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 To mi chceš řict že přes týden vaříte 30 druhu jídla a o víkendu jen 4 ? však kdyb tam přišlo 6 čtyčlenných rodin tak jim nedají na vyber ze 4 jídel ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 To ne to nerikam.:-). Jasny,ze dostanou norm cely jidelnicek. Jenze jde o to,ze neprijdou najednou vetsinou :-) A kdyz tak se ohlasi vetsi skupina lidi aby meli misto. A nebo,ze se u nas chteji naobedvat. Vis nechci se chlubit,ale tady jsme fakt vyhlaseny,takze lidi co to znaji tak vi,ze se maji ohlasit dopredu aby to vse bylo v pohode a jako 30lidi najednou v dobe obedu taky neni zadna sranda kdyz do toho mas este kseft okolo. A do toho ti treba prijde dalsich 100lodi behem dvou hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 No tak kde je problem to zamluvit na čas 12:00 - 13 : 00 ? něco mezi tim ? :-) však kšeft z nas bude :-) ja chapu ze ty by jsi nejradeji chtel vedet jdial a ty by byly hotove hned jak prijdem skoro :-) ale ted muzu mit chut nato a pak zas nato vis :-) jak psal Štěpán i hodinu počkáme neni problém :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Z kempu je ta hospoda 35km, tak by bylo dobré s tím při rezervaci počítat, ať nemusíme z kempu vyjíždět nějak moc brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) Lidi nedělejte z toho obědu takovou tragédii Vzpomeňte si z kolika jídel jsme si vybírali v Sedmihorkách a jak všem chutnalo... Buďte rádi, že se Michal snaží... Pro mě za mě, já se klidně najím i v kempu u grilu Jinak my to máme z Brna nějaké 3h cesty Bája To jsou přesně moje slova, myslím, že není problém vybrat si i z těch 4 jídel! Kdyz jdeš do restauračky na meníčko taky mají obvykle cca 3 jídla a to si prosím vždy vyberu. Nechtějte mi tvrdit, že jste takoví rozežraní čuňáci náhodou michalovi fandím a kdybych si měl vybrat ze 4 jídel, určitě si vyberu a nejezdím nikam jinam Editováno: 24. leden 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Tak bando. V restauraci bude výběr z deseti hotových jídel plus dvě polévky plus nějaké easy minutky to jest nějaký řízeček smažený a smažený sýr. Plus pro děti nevím jak jsou staré jdou i poloviční porce. Tak doufám,že to bude stačit. Jinak z hotovek tam bude přes svíčkovou gulášek španělského ptáčka po moravského vrabečka se zelíčkem až k rajské omáčče plus eště možná něco paní šéfová dá dohromady. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) já jsem rozežraný čuňák edit: přibyl odpověď než jsem to dopsal, tak žena a malá je jasný co si daj, vhledem k tomu že tam máš svíčkovou, to milujou a já nějakým masíčkem nepohrdnu Editováno: 24. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Tak jsme dva :-D :-D Přeci jedem na rekreaci tak se nebudeme omezovat, že :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 No vidíte a to jste se báli,že si nevyberete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Tak jsme dva :-D :-D Přeci jedem na rekreaci tak se nebudeme omezovat, že :-D :-D na rekreaci ja beru smazak a dvojty hranolky. protoze si to doma neudelam, protoze strika olej na zdi a jsou tam pak fleky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Stepane, jelikož cestuji a jezdim hodně tak Ti řeknu, že za ty leta co jezdim už to mam z mapovene v hlavě moc dobře. Ono když pojedu sam tak mi věř, že se budeš divit za jak dlouho to zajedu, ale jelikož pokud jedou 3 a vice vozů tak se to časově posouvá, tam 10minut a sem si dame 15 minut a ještě tuhle si dame dvacku a když to tak sečtem tak těch 7 hodin je jak višitych, ale ja ta povidal do 7 hodin jsme tam. Ja vam to povidal neuzavirejte to Milan M. se ozval, Kubinos taky a ještě Radim TORETO z prahy. Možna žese sastavi i David passport z CC ma to kousek vono se to teprve ted rozjede to uvidite. CUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 na rekreaci ja beru smazak a dvojty hranolky. protoze si to doma neudelam, protoze strika olej na zdi a jsou tam pak fleky No už jak sem byl malej tak jsme měli friťák s víkem takže nám nic nestříkalo :-) A v kuchyni jsme měli kachličky a ted sklo .. Takze pokud to deláš v hrncu s olejem se nedivím :-D Jinak ja přešel když už hranolky tak na horkovzdušnou troubu nejsou mastne neni po nich špatně :-) Radku však počet osob neni uzavřený jen datum je stanoveno pevně :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) jinak michale ptal ses natu individuální cenu ??? maji tam psané 'ŠKOLY A ORGANIZOVANÉ ZÁJEZDY MAJÍ INDIVIDUÁLNÍ CENY !!!' Já jen, že by to nebylo se špatné zeptat každá kačka dobrá :-) A co zbyde se dá použít na třeba alkohol :-) Jinak každý by měl dovezt trošku dřeva na oheň :-) edit: Když už tady někdo dával zámky atd. tak já dal rozhledn uale ta je 100 km daleko ale kdo má rád hory přírodu z lanovky tak sem našel zajimavou celkem :-) Stanice Hofmanky (1085 m n. m.) Přestupní stanice na Pancíř Stanice Pancíř (1214 m n. m.) Výhled na ALPY (při vhodném počasí) Rozhledna a Horská chata Pancíř s restaurací Jedná se vlastně o lanovku která vás vyveze na mezi stanici na další lanovku celkem to je celkem 2299 metrů jedním směrem takže fajn projížďka na lanovce :-) Já jen pro info kdyby něco :-) Já bych byl třeba pro tady to když už se někam vyrazí :-) Ale to je na všech Chápu, že každému se nelibí každý výlet například mě nějaký zámek :-) a tohle je 25 km od kempu jenom ... Za zmínku by možná stála i ta restaurace na Pancíři :-) Editováno: 24. leden 2014, autor: Airman64 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) a nějakej, no v tomhle počtu asi aspoň dva pártystany, máte někdo? Editováno: 24. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Jako počítejte s tím ,že cca 3týdny před dělám uzavírku aby jse to nahlásilo. takhle jste to měli myslím v Bystřičce Jinak ty výlety bych asi opravdu domluvil,až tam budem všichni Víte co já se v tomhle podřídím většině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 nějak tak, když se pak někdo bude chtít přidat, tak samo může, ale max stan či spaní v supovi či volná místa v chatkách, pokud budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2014 No já nevím, jak počítáte s časem, ale o půl 3 odpoledne už se těžko podníká nějaký výlet na lanovku apod... Jinak pokud je lanovka sedačková, tak my se určitě nezúčastníme - se psem to opravdu nepůjde... Ale jinak se podřídíme... Popřípadě se můžeme projít kolem dokola a nemusíme s váma na hrad či zámek... Budem vůbec rádi, že se na Šumavu dostaneme Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Ja na zamek taky určitě nejdu to neni pro mě :-) Ja tak natu lanovku bych mrknul to by byla paráda uvidíme kdyžtak ti pujdou tam a ti tam a nebo v kempu to je fuk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Tak lanovku já riskovat nebudu - se to ještě semnou urve a pak bysme byli všichni večer ve zprávách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.