Publikováno Leden 14, 201411 r Zdravím Vás, Stávající budíky: 6Y1 919 860 C.. Podle etky jsou budíky s PP: 6Y1 919 880 C. Můj dotaz zní jsou to jediné budíky, které můžu použít? Nebo jdou i jiné? Pokud ano mohly by jste napsat jaké? Popřípadě pokud máte vhodné budíky tak SZ s cenou, děkuji Vám za ochotu Upraveno Leden 19, 201411 r od Kyslik TDi
Leden 15, 201411 r Autor Chtěl bych palubák a časem až seženu levný Maxík tak to akorát přepojím a překóduju Rád bych se zeptal kdo umí upravit eeprom aby u face budíků neukazoval palivoměr obráceně s předface plovákem? Pokud někdo má na prodej budíky s maxidotem tak foto, číslo a cenu do SZ, děkuji Upraveno Leden 29, 201411 r od Kyslik TDi
Prosinec 11, 201410 r Našel by se tu někdo z okolí Brna , kdo by mi pomohl nakodovat budíky s pp? Jde o Rs budíky na 1,9 tdi. Budíky bez pinu a kod na immo taky nemám. Samozřejmě ne zadarmo. Díky
Leden 31, 201510 r Poradí někdo jestly tyhle budíky 6Y1 919 880 B mají tzv.-spodní řadu kontrolek? Kontrolka otevření dveří,kontr.hladiny kapaliny nádržky ostř.
Únor 1, 201510 r Tyhle budíky jsou s PP, bez kontrolky hladiny v nádobce ostřikovačů Řekl bych, že budou do 240 km/h. Dávaly se do října 02.
Únor 1, 201510 r Jo PP mají a jsou do 240km. To vím jen mě zajímají ty kontrolky. A to jsi mě nepotěšil.
Únor 14, 201510 r Pánové měnil jsem budíky z vyšší vybavou a svítí mi na nich kontrolka prasklých žárovek kterou nemám. Jak ji vypnout-nakodovat. Svítilo toho víc co nemám ve výbavě,ale použil jsem kodovaní z mích původních budíků,tak ostatní zhaslo svítí už jen ta kontr. žárovek.
Březen 27, 201510 r No práve u těchto budíků kontrola žárovek odkodovat nelze. Ale už mám vše vyřešeno.
Leden 21, 20187 r Ahoj, potřeboval bych zjistit čísla budíků pro FI předface - pokud se někde o tomhle píše, jde o face verze a starší se mi nikde nepodařilo dohledat, případně se řeší jen velmi okrajově. Rád bych do Classicu (MPi 50kW, r.2003, původní budíky 6Y1 920 860G) sehnal a dodělal budíky s PP (ne maxidot), ideálně se spodní řadou kontrolek a rychloměrem do 200km/h. Bohužel netuším, které číslo budíků je to správné - nemáte v tom někdo přehled, které budíky jsou které? Děkuji
Leden 21, 20187 r Těch čísel budíků je hodně a pokud někdo neměnil takové jaké ty konkrétně chceš,tak ti s číslem nikdo moc neporadí. Jde to ale lehčeji-hledej budíky na motorizaci MPI-50kW z výbavy elegance.. Ta má co požaduješ. Pokud ti bude stačit PP , bez spodní řady kontrolek,tak ti stačí z výbavy comfort. Upraveno Leden 21, 20187 r od Mirek 835
Leden 21, 20187 r Ahoj. Koukni zde https://allegro.pl/listing?string=licznik fabia&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-aut-1-3-0115 Je moznost ze neco tam bude . Koukni taky na olx.pl
Leden 21, 20187 r Děkuji za odpovědi, bohužel v praxi si nejsem uplně jist realizovatelností této rady - v inzerátech jsou na prodej budíky z Fabie, v lepším případě k nim prodejce napíše jejich číslo příp. motorisaci původního vozu a nic dalšího není možné zjistit, většinou už prodejce sám neví nebo tápe co s tím mám zkušenost. Potřeboval bych vědět, že např. 6Y0 919 880C jsou ty správné.. Věřím, že se v tom někdo vyzná, na face verzi je zde v jednom tématu hezký a přehledný seznam. Nebo jestli by byl někdo schopen/ochoten mi říct alespoň ony výše zmíněné, 6Y0 919 880C, ty jsou zatím mým favoritem, byť bez záruky
Leden 21, 20187 r @Jiri ALH mám niečo uložené v notebooku, niekde som to tu už dával. tak snáď pomôže: HTP mají index M MPI mají index L 6Y0 920 881 M a L - jsou s PP bez spodní řady kontrolek 6Y0 920 871 M a L - jsou s PP se spodní řadou kontrolek 6Y0 920 841 M a L - jsou s maxidotem 6Y0 920 861 M a L - jsou bez PP a bez spodní řady kontrolek verze z konce výroby (MR07 a 08) pro HTP, MPI 6Y0 920 883 M a L - jsou s PP bez spodní řady kontrolek 6Y0 920 873 M a L - jsou s PP se spodní řadou kontrolek 6Y0 920 843 M a L - jsou s maxidotem 6Y0 920 863 M a L - jsou bez PP a bez spodní řady kontrolek
Leden 21, 20187 r před 2 hodinami, motorpower napsal: Přijeď a dodělám... Díky za nabídku, částečně ji možná využiju (PIN, km), nicméně HW bych si rád sehnal/instaloval sám Wirer : Zrovna tuhle tabulku jsem měl na mysli pár příspěvků zpět, můj problém neřeší - podle čísel z ní mi vyjíždějí všude jen face budíky..
Leden 21, 20187 r Tak to přeji hodně štěstí, umím nové, s PP a hlavně tak aby fungovaly, Tj. i reverz palivoměru.
Leden 22, 20187 r Do úplně nových zas nechci vrážet, natolik to celý nepotřebuju S palivoměrem by neměl být problém, mám předface a chci budíky předface..
Srpen 1, 20241 r Zdravím. Neviem či to tu niekto viac do podrobna skúmal alebo nie, ale. Mám Fabiu predface 1.4 50kW combi Comfort. No a chcel som si dať budíky z elegance kôli dodatočným kontrolkám, avšak keď som rozobral pôvodné budíky, čo sú 6Y1919880C tak majú všetky a aj spodné kontrolky. Napríklad sa dá aktovovať signalizácia nízkej hladiny v ostrekovačoch cez VAG. Ale indikácia dverí a žiaroviek sa nedajú spustiť. Možno by bolo treba prehrať software budíkov. Stretol sa s tým už niekto?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.