Vlso Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) Ja vime ze to tu nie raz bolo rozoberane.,, ale chcel by som Vas poprosiť o podrobný návod ako dať dole ten plech pod tapacírom mám 2002 čiže nity tam niesu,, ale stále mi to niečo drží, !!Ešte raz sa opsravedlnujem za niečo čo bolo rozoberane ale ˇvzdy len ako to rozobrať nie ako to zložiť ďakujem!! Editováno: 16. leden 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) treba demontovať: vložku zámku,odpojiť lanko klučky od zámku,šróby zámku dverí,poodpájať kabeláž,povoliť sklo okna z držiakov spúšťača... EDIT: niečo tu http://www.autoopravy.eu/index.php?akce=2&id=487 Editováno: 16. leden 2014, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Libero, ty nikdy nezklameš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 len aby to padlo na úrodnú pôdu,lebo cez PC sa ťažšie vysvetľuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Jo, to už záleží na něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlso Vloženo 17. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2014 takže diagnostika problému, v prílohe zasielam súćiastku ktorá mi nesedí ako by mala tam v strede je.. ako keby jazýček ktorý ma blokuje, a nedá sa mi to dosadiť.. viet emi pomôcť?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3skac11 Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Super návod aj s obrázkami: http://www.fabiaauto.cz/skoda-fabia/vymena-stahovacky-skoda-fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.