Grym Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Zimmerman + Ferodo Premier = Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 (editace) Zimmerman + Ferodo Premier = díky moc :-) akorat se divam, že třeba na cc-autodily.cz jsou jen se signalizaci opotrebeni a ja takovou funkci na aute nemam . Da se to koupit i bez toho, neb oto nevadi, ze to nebdue pripojene? Editováno: 4. Květen 2011, autor: Ondraasek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Co treba tyhle ? http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-predni-2_2?brand=SKODA&model=OCTAVIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 jo, super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Můžete mi poradit?Měnil jsem přední kotouče.Dával jsem od ATE (1600 Kč za jeden) a problém je ten,že do druhého dne jsou dost orezlé.Po zabrždění se očistí,ale nikdy se mi u jiných aut nestalo,že by do druhého dne takhle orezly.Je to normální?Nebo je něco špatně?Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.a.v.o.s Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Je to normální neboj ale jak auto nejede např. měsíc a je venku, tak to není pro kotouče zrovna košer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 chlapi, co dáváte na fabku za kotouče a destičky (myslím tím značku). Dáváte kotouče i desky od stejný firmy, nebo to kombinujete? Chci dát nějaká ten střed, nic vrtanýho, jakou značku doporučíte. Nerad bych dopadl jako známej, u kterýho destičky přežily kotouče (desky skoro netknutý, kotouče projetý) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Ja davam TRW kotuce aj dosticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 jestli ti můžu doporučit nekupuj destičky Ferodo, jsou tvrdý a zničej kotouče ( sežerou ) Jedině originál jak kotouče tak destičky. Aspon co mají kamarádi mekánici zkušenost, tak skoro vše krom originálu a drahých kotoučů hází. Co se týče destiček tak jsou který jsou moc tvrdý a nebo zase moc měkký. Originály jsou zlatý střed. Já mám destičky origiální a kotouče jsme koupil Ferrodo a trošku hážou ale zase stojí cca 450kč jeden kus. Kdybych měl koupit znova, tak jdině originál od všeho, nebo kotouče Ferrodo a nechat před nasazením zkontrolovat a dorovnat na kvalitním soustruhu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L@dis1 Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Taky jsem měl křivé kotouče, tak jsem po pročtení zdejších rad šel do Zimmernanů, a desky jelikož "Z" nebyly, tak jsem na radu prodejce (doporučoval to tu i někdo na fóru) koupil k tomu desky Ferodo Premier. Výsledek je takový, že auto brzdí tak o 30% hůr než origo a navíc v menších rychlostech neuvěřitelně pískají. Mám na nich asi 5 tis.km a malinko vibrujou, ale furt lepší než před tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Brembo + Brembo nebo Brembo + Textar nebo RoadHouse + Roadhouse tyto kombinace jsou velmi dobře odzkoušené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 pravda, ATE + ATE je taky OK, jen to není výrobce, ale balírna tak jako hodně "značek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Taky jsem měl křivé kotouče, tak jsem po pročtení zdejších rad šel do Zimmernanů, a desky jelikož "Z" nebyly, tak jsem na radu prodejce (doporučoval to tu i někdo na fóru) koupil k tomu desky Ferodo Premier. Výsledek je takový, že auto brzdí tak o 30% hůr než origo a navíc v menších rychlostech neuvěřitelně pískají. Mám na nich asi 5 tis.km a malinko vibrujou, ale furt lepší než před tím Úplně stejná situace,nasazeny kotouče Zimmerman + desky ferodo. Při dobržďování třeba na křižovatce když už skoro stojím vržou,a po cca 7 tis. km mi taky začínají házet,takže do zimmermanů už nepujdu a chtěl bych skusit Ate Power disc. Desky nechám ty co tam mám,jen je sjedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 To teda moc nevydrzelo Takze nakonec asi bude fakt, ze ty Ferodo desky jsou moc tvrde a sezerou kotouc a ten se pak kvuli oslabeni zkrivi. A nebo je to proste nejaka spatna serie !? Ja na moji fabii mam predek udelany zanovni, ovsem tak jsem to uz koupil a nejak jsem se jeste nesnazil zjistit co to je za znacku. Bo auto brzdi proti octavii mnohem lepe a brzdy jsou dost ostre, tak me to neprislo dulezite to kontrolovat co tam nechal byvali majitel namontovat. Na zadky jsem jen daal nove oblozeni Ferodo a je to OK. Ale asi na ty predky kouknu, jak bude cas abych vedel co mam cekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Já jsem také dle doporučení loni nasadil kotouče Zimmermann + destičky Ferodo Premier. Po 25000 km byly kotouče zkřivené tak, že auto při dobrzďování cukalo, ve vyšších rychlostech jsem sotva udržel volant. Nechal jsem je stočit a po dalších 3000 km už začínají opět lehce kmitat. Původní origo brzdy mi vydržely 85000 km, sice také jemně kmitaly, ale vcelku spokojenost. Příště půjdu radši opět do origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 já jsem tam teď osadil kotouče Brembo a desky Textar, tak uvidíme, jak se tomu povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 já jsem tam teď osadil kotouče Brembo a desky Textar, tak uvidíme, jak se tomu povede vynikající volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 ja mám kotúče aj doštičky TRW... a nesťažujem sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braver Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Jakou mate zkusenost s kotouci a deskami Bosch? Moc se o nich, aspon tady na foru, nepise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 mne osobne ich kamarát automechanik vrelo odporúčal... je to dobrá značka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Bosch není výrobce jinak jsou poměrně slušné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Tiež budem asi musieť meniť kotúče.Chcem dať ATE,mám brzdovbé trmeny FS-III s ABS mali by tam byť kotúče priemeru 256mm podľa knihy "Jak na to Škoda Fabia".Chcem sa spýtať ako sa menia kotúče.Treba demontovať koleso,dať dole trmeny (dva šróby)vymeniť kotúč,nasadiť trmeny,koleso,hotovo.Ide to prakticky takto jednoducho,alebo je tam ešte niečo o čom som nepísal.Na Felícii som to takto menil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Ještě je jeden šroub přímo na kotouči, jinak je to přesně tak jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 To viem že tam je ešte jeden,ktorý drží kotúč,na felde to bol na šrobovák,tu to bude asi podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Býval na křížový šroubovák, na novějších autech (asi od faceliftu) je už torx (mám dojem 30). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.