V3nd3lin Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Zdravím, koupil jsem Oktu 2,0 TDI PD 103kW ...najel jsme zatim cca 1000km....auto jsem nechal dva dny na dvore pres ty mrazy. po dvou dnech auto krasne nastartovalo naprosto bez problemu ale pak sjem si vsiml ze motor sel chvilku jako by na tri valce...skubalo v nem a obcas v nem neco kleplo....bylo zrejme ze strany od altiku.....hned jsme to chcipnul a koukal na rozvody (řemen jako nový nevytahaný na žádne kladce nebyla vůle) postupoval jsem dál a nic jsem nezjistil až na šroub viz foto...asi to takhle standartne byt nema že....ale zasroubovat mi nešel (vypada to ze ani neni kam sroubovat)...netusi nekdo k cemu tam je ? pak sjem s autem zajel na VAG po ceste se auto zahralo a cca po 2km uz motort bezel jak hodinky a na VAG nebyla zadna chyba a vsechyn hodnoty v normě. POradi nekdo co s tim šroubem, popripade cim mohlo byt to skubani za studena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Ahoj, to je šroub, který drží kompresor. Musí být úplně zašroubovaný. Pokud nejde, mohlo se stát, že se přetrhl. Pak je potřeba zbytek vyšroubovat z držáku kompresoru a nahradit novým. Jakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 27. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Oukej zejtra na to mrknu zkousel jsem ho zasroubovat a toci se toci ale nikam se nehne myslel jsme si ze to je nejaky sroub do bloku mtery drzy ten kompresor tak sjem s tim zkosuel verklovat a drzi to jak čert...no to bude zajimavy ho vyndat to abych sundal čeloa chladice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 takhle to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 27. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Dikec, no stejen budu muset sundat pulku cumaku abych ho mohl vyndat je tam pristup jak do banky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 stačí zospodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 28. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2014 zkusím ho zasroubovat zvrchu...ale prijde mi ze je tam nejak dobre zašprajcovanej nejde ani ven ani dovnitř.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 12. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Takže šroub tam zůstává :-D nějak mi tam nevadí a az zacne vadit riznu ho plátkem jinak ho ven nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.