kacer1 Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Nic neřeším jen mi to připadá, že si dělají co chtějí. Nevezmeš drahej olej od nás tak dej pětikilo. Posraný prodloužený záruky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Coika nebo televize s tim nic neudela. Ceny jsou smluvni, ty mas moznost cenu alceptovat nebo odmitnout. legislativne je to v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 No ikdyby 500 pořád je to v plusu. Co je lepší v AS dat 600 - 800 za litr oleje nebo si koupit vlastní za 500 - 600 + poplatek za likvidaci ? Pořád je to v plusu vůči cene AS?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 (editace) No když mám jet jinam tak se mi to prodraží. V Č.B. jsou všichni domluvený!!! A do Rakouska to nevím nikdy jsem tam na servisu nebyl. Samo olej 5l origo VW 1100 + 500=1600,- a od nich 5x750=3750,- furt 2 litry plus! Těch 500 okecávají na škodovku!!! Editováno: 5. Květen 2019, autor: kacer1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 mě teda bylo blbý nosit si vlastní olej . Nechal jsem si dělat preventivní výměnu po 1 roce při najetých 11 tis, První stržení barvy a výmenu černého filtr nechám na autorizáku včetně zápisu do servisky. Další "mezivýměny" si bud udělat sám. Ale ten příplatek 500,- je pro mě zpráva, že nosit si vlastní olej už není tak out :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Kdyz bude auto jezdit na prvidelne servisni prohlidky a v pulce intervalu (15tis) si olej vymenim sam doma. Ma servis sanci poznat ze se tak stalo ? Nerad bych nejak ohrozil zaruku auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Ne, nepozna. proc by jsi tim mel ohrozit zaruku auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 před 18 hodinami, Aleš_BX napsal: to je lež a výmluva.... Jasně že kecají viz můj příspěvek výše. Odpověď ze škoda info. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Tak servis v 90ti km 3600,-kč olej vlastní ( včetně desinfekce klima). Poplatek 500,-kč manipulace a likvidace oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Vždy jsem si vozil lepší olej, který mě vyšel levněji a nikdy jsem neměl problém. Při poslední návštěvě v servise (Hlaváček Olomouc) mně odmítli vlastní olej s tím, že nemůžou a je to nařízení Škody Auto. Výmluvy typu: ručíme za kvalitu servisu a použité součástky (pan ředitel srovnává provozní kapalinu-olej s normálními součástkami typu filtr apod. Škoda Auto se mi následně oficiálně vyjádřila, že nic takového nenařizují a je jen na jednotlivých servisech, jak se k věci staví a co povolují. Oficiálně nemyslím Škoda FB, tam mi taky řekli, že je to zakázané mít vlastní olej. Mně se tento liknavý přístup nelíbí - přeci jen je výměna oleje podmíněna prodlouženou zárukou atd. Nikdy bych si nedovolil donést do servisu vlastní součástku, filtr apod., ale olej, kde mně kvalitní olej stojí okolo 1000,-/5l a servis mi chce méně kvalitní olej nabízet za 800,-/litr je prostě zlodějna. Pro úplnost, jediný vstřícný krok ze strany mého servisu bylo to, že nabídli slevu na výměnu oleje 25%..... V jiném servisu (Auto Hégr v Olomouci), kde servisujeme naši FIII je pro změnu podmínka, že vůz musí být koupen u nich - pak s vlastním olejem nemají problém. (Informace z jara minulého roku, když se měnil olej)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Onen kvalitni a mene kvalitni olej... jsi expert na oleje, nebo jenom takova dojmologie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Citovat před 14 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: Onen kvalitni a mene kvalitni olej... jsi expert na oleje, nebo jenom takova dojmologie? Vážený pane, už jsem si sice zvykl, že velice rád chytáte za slovo, když se kouknu kdekoliv, kde na něco reagujete, ale dobrá. Klidně si tu citovanou formulku škrtněte a místo toho nahraďte termínem, že v servise často chtějí za zcela stejný olej několikanásobně více, než za kolik jej koupíte Vy v obchodě, na Internetu apod. Jinak k té kvalitě, to musí být člověk expert na oleje? Nebo si myslíte, že pracovat s informacemi umíte jen Vy? I laik si umí přečíst kdejaký test. A ano, vzhledem k mé předchozí pracovní zkušenosti v letectví, především v oblasti draků a motorů, což jsem i mimochodem studoval, si dovolím tvrdit, že olejům rozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 (editace) Cena motorového oleje v AS je věčné téma - holt když někdo nechce platit ty jejich přemrštěné částky ať se podle toho zařídí. Zde to rozhodně nevyřešíme. Doposud jsem se všemi předchozími auty jezdil na výměnu do autorizáku, nicméně aktuálně u OIII mezi výměnou LL oleje po 30 tkm jsem tuto provedl sám po 15 tkm a na oficiální pojedu do AS. Jinak cena jejich sudového LL 5w-30 oleje bez dph je zhruba okolo 200,- Kč / 1 lit. Editováno: 14. Květen 2019, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Stalo se Vám někomu, že po servisu v autorizovaném servise se nezapsala servisní prohlídka do DSP? Dělal jsem velkej servis ve 180tis dne 9.5.2019 a dosud se mi nepropsala servisní prohlídka v aplikaci škoda do digitálního servisního plánu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Zřejmě myslí digitální servisní plán - DSP v aplikaci mySkoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Ano přesně to je ono. Je to záznam o servisních prohlídkách, který lze u každého autorizovaného servisu nechat vytisknout. Když má člověk tu aplikaci tak si to může vytisknout sám a vidí tam celou historii servisů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 před 29 minutami, Aleš_BX napsal: aha, ale to je třeba mít propojení přes SmartGate s autem.... Není, jen do té aplikace přidáš své auto pod vin kódem. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Me se tam take nacetla servisni prohlidka asi az po mesici. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Díky za info, nejspíš chyba servisu a nezapsaly to do DSP. Hlavně že si bere autorizak takový prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 A vytiskli ti to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Právě že nevytiskli. Údajně je to zpoplatněné. Nějaké nové nařízení Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Ty úkony mi vytiskly, ale záznam o zapsání do servisky ne. Až budu mít cestu kolem zastavím se tam. Alespoň zkušenost pro o statní, aby si hlídali, zda jim servis vůbec tu prohlídku zapíše do servisky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaHdc Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 U mne v té aplikaci chyběl záznam určitě déle než měsíc, spíš dva. Úkon jsem měl vytištěný a doklad taky v ruce, tak jsem si říkal, že se tam "jednou" zajedu poptat proč to nevidím. A když jsem se konečně rozhoupal, najednou to tam bylo. Naštěstí jsem se do aplikace podíval ještě před návštěvou servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Mne tam chybi zaznam z autorizaku 2 roky zpatky. Schvalne se jich na to zeptam, jestli to tam doplni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 (editace) Jezdím do autorizaku hlavně kvůli tomu, že se vše zapisuje do elektronické servisky. Když pak auto prodávam, je veškerý servis doložitelný a autu to přidává na hodnotě. Zajímalo by mě jestli je možnost zpětného zápisu, pokud autorizak opomene servis zapsat. Editováno: 5. Červen 2019, autor: marsiano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.