Říjen 21, 20177 r Ono se tohle (zákazník u servisu) bez masivní investice a požadavkem na extramísto celkem dost bije s bezpečnostními předpisy. A jestli máš např. vybudovat prosklenou rampu nad dílnou (nevim jak jinak to řešit) a nebo poslat techniky na školení, koupit nějaké nářadí nebo jen prostě mít vyšší zisk tak je volba asi jasná. Navíc nevim proč by někdo měl bejt na dílně a dívat se někomu pod ruce, to je prostě zhovadilost. Bud jim věřim a nebo chodim jinam. Navíc pro spokojenost spíš hraje rychlý, kvalitní a za přijatelné peníze provedený servis než nějaká čumenda na dílně. Mám jiný věci na práci než oxidovat na dílně když o tom vím houby. Upraveno Říjen 21, 20177 r od LiveBomb
Říjen 21, 20177 r Stačí kamerový systém a televize. Jako mají myčky. Sednu s hosteskou, dám s ní kafíčko a pokecáme co budem dělat večer. ?
Říjen 22, 20177 r Sám by jsi pod kamerou určitě nepracoval... Všichni co by se tu rádi dívali pod ruce mechanikovi, by taky určitě byly strašně rádi kdyby při práci na ně čuměli zákazníci a natáčeli je na kameru... fakt pokřivený už to začíná být, občas hold musíte člověku důvěřovat, buď důveru zklame a já jdu jinam nebo ne a jsem u něj. Šikovný a spolehlivý mechanik vám pod kamerou ani pod dohledem dělat prostě nebude, nemá to zapotřebí, navíc drobnohledem se zvyšuje pod stresem chybovost a nedokonalost...
Říjen 23, 20177 r V 21. 10. 2017 na 14:15, motosman napsal: Stačí kamerový systém a televize. Jako mají myčky. Sednu s hosteskou, dám s ní kafíčko a pokecáme co budem dělat večer. První zaměstanec co se proti tomuhle ozve na ÚOOÚ tuhle spásnou myšlenku roztrhá dokonale na kousíčky....
Říjen 23, 20177 r U Hlaváčka v OL, ještě za dob Felicie, měli na dílně pracovní pozice a u každé z nich lavičky pro klienta. Zákazníkovi bylo nabídnuto, zda-li se chce dívat a být přítomen u opravy, nebo nikoliv. Nevím jak to mají ošetřené teď, víceméně jsem to zmínil jako zajímavost.
Říjen 23, 20177 r co si k tomu něco přečíst, než z tebe vypadne taková hloupost, fabriky a obchody jsou plné kamer a to v souladu s legislativou... To jsou. Jenže je nesmíš cilene umísťovat a používat k tomu aby přes ne bylo možné kontrolovat zaměstnance při práci.Což by v tomhle případě bylo.Kameru smis používat k ochraně zdraví a majetku pokud toho nelze dosáhnout jinak.
Říjen 23, 20177 r Pod ochranu majetku a zdraví se napasuje kde co. Pak stačí jen zaměstnance informovat a nedávat kamery na záchod.
Říjen 24, 20177 r Mě by to nevadilo. Ať mi dají klidně kameru do kanclu. Do autorizáků by měly být povinné. Pak bych do něho začal jezdit. Nechť si tu majitelé naberou inspiraci. Upraveno Říjen 24, 20177 r od Clerfayt
Říjen 24, 20177 r Kolega ze zamestnani zna jednoho mechanika, co dela v servisu Mercedes, misto spravneho oleje tam leje nejakou levnou nahrazku a ten spravny olej pak prodava, je pry dost drahy. Ale nevim, jestli se to tak vyplati delat i mechanikum v servisech Skoda.
Říjen 24, 20177 r To je zase debata, kdesi kdosi zná někoho, co někde něco (možná) krade. Skutečně na úrovni, ale putyky čtvrté cenové. Taková informace zajisté pomůže hodně lidem. Bože.
Říjen 24, 20177 r Hlavne je to asi o tom, jestli se to tomu cloveku vyplati. Je to to same, jako s olejem koupenym levneji na internetu, muze byt pancovany. Ja bych to nerozpoznal.
Říjen 25, 20177 r To ti jako v servisu daji svoje razitko na cizi fakturu jo? Nebo jak to myslis, potvrzeni faktury?
Leden 13, 20187 r Nemá někdo zkušenosti se servisem Laureta Auto v Mladé Boleslavi, jak to tam funguje nebo popřípadě doporučit nějaký servis v Mladé Boleslavi. Díky moc
Duben 25, 20187 r Zdravim, nevim uplne kam to vlozit, ale nasel jsem si tyhle dve nalepky v zadnim kufru pod kobercem. Nevite nekdo o jaky servisni ukon se jedna? Diky. Boleslavak - kdyz vidim jak moc ti zalezi na aute (mam to podobne), tak ti muzu doporucit Auto Zitka Sukorady. Jezdim tam nekolik let...vyhodne ceny a po celou dobu opravy jsem primo u auta..
Duben 25, 20187 r 91R2 softwarová aktualizace řídicí jednotky OCU (řídicí jednotka vestavěného systému nouzového volání) … to uz tu někdo resil.
Duben 26, 20187 r Diky moc..no zkousel jsem hledat na foru podle tech kodu ale nenaslo mi to nic... Vedel by nekdo i ten druhy kod..55J9..? Diky.
Duben 26, 20187 r ciste prakticky - asi nejsnazsi bude napsat/zavolat do servisu a zeptat se jich. nic tajného to není.
Duben 26, 20187 r Naprosty souhlas..to uz jsem ale prave zkusil a odpoved znela..pane to je jen naka svolavacka, nedelejte si starosti :-) A bylo vyrizeno...zjistovat se jim to nechtelo..
Duben 26, 20187 r Ja bych zkusil dotaz emailem: infoline@skoda-auto.cz . Uved v dotazu i vin vozidla.
Květen 1, 20187 r Tak ten uz jsem taky zkusil..:-) Odpoved: Děkujeme za Váš email. Bohužel na infolince nedokážem podle čísla zjistit o jaký zásah se jedná. Obraťte se prosím s Vaším dotazem na autorizovaný servis, kde Vám technik Váš dotaz určitě zodpoví...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.