MBDusan Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Rapíďáci, nezavrhuju účast na Škoda srazech, ale co byste řekli uspořádat přímo i srazy Škoda Rapid (2012) Liftback i Spaceback ? Samozřejmě celorepublikové případně i lokální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 (editace) Kamarádi (budoucí), co se se jít s Rapidy na 18. srazu Škodahome 31.5.2014 v Praze ? Zároveň tak podpořit Škodahome, kam jsme se přihlásili ........... Já se tam určitě chystám (doufám, že v té době Rapida budu mít ) Editováno: 19. Únor 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumisek Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Já bych moc ráda dorazila, ale budu mít zkouškový tak uvidím jak na tom budu časově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 (editace) 31.5.2014 jedu MTB Král Šumavy..... pokud bude srazík jen rapidů jiný termín, nespíš bych přijel Editováno: 19. Únor 2014, autor: Prašík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 A co takhle Moravskoslezský kraj? Minimálně tři kousky odsud + mou velikost jsem tady zachytil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 23. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Kamarádi a kamarádky, přijeďte na 18. sraz ŠkodaHome pochlubit se se svými Rapidy a poklábosit s velkou škodováckou rodinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Kdo s Rapidem se chystá do Prahy na 18. sraz Škodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 A co takhle Moravskoslezský kraj? Minimálně tři kousky odsud + mou velikost jsem tady zachytil Bych přijel taky z JM,tady se mě nějak nedaří nikoho nahnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Na JM bych klidně také dorazil, kdyby se dalo pár lidí dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Můžem klidně na Moravskoslezký kraj.Já tady fakt o nikom nevím a pokud ty tam máš tři tak aspoň něco a snad se nás jich ještě pár sjede. Teď byl lokální v Plzni a tam byli tři plus jedna octáva III. Sice nic velkýho,ale nezjistit to dvě hodiny před srazem a nemít to 350km tak jsem určitě jel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 24. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Toto téma je o celostátních srazech Rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 jaroslave, založ vlákno pro JM sraz (případně celomoravský). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Nazdárek.Rád tě tady opět vidím.Pokud to někdo nevíte tak tohle je člověk zde na správném místě Víš jak to se mnou je.PC je můj nepřítel a já zase netuším jak to vlákno založit,jsem rád,že jsem zvládám vůbec něco vkládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 OK, tak ho založím já. Hotovo. ZDE máte příležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumisek Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Je tu mrtvo. Co zkusit dát pro začátek nějaký ten srazík rapiďáků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Ted se všichni jisté chystají na 18. sraz Skodahome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumisek Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Tak to určitě, ale to máš dá se říct skoro už za sebou ... takže jsem myslela spíše do budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Tak hoď datum,místo a čekej na reakci. To když uděláš tak je najednou ticho. Moje zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Čekám na 18. sraz Škodahome, tam se zkusíme domluvit i na srazech čistě Rapíďáckých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 na sraz bych přijel, ale auto budu mít až v půlce června snad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumisek Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 No navrhovat můžu jak chci, když ani nevím odkud všichni jsou aby to bylo co se týče třeba dálky ,,spravedlivý" Na ten sraz do Prahy bych aj jela, kdybych měla zrovna čas... ale hlavně kdybych tam trefila Prahu zrovna moc neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Tak jsme se včera sešli čtyři v rámci 18. srazu ŠkodaHome ve čtyřbarevném obsazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Hezkýýýýýý. Já jsem si vyvalil koleno tak jsem jel do prrrrr. Aspoň jsem vám tu pražskou flotilu nerozbil brněnskou registračkou Jinak díky,že nám někdo ukázal foto,ze srazu. Ale je to výzva pro sraz na Moravě,ukažmě Moravo jakou máme sílu Rapidů Viz. Moravský sraz Rapidů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 (editace) Ahoj byl by tu nějaký zájem o čistě rapid sraz v okolí Mladé Boleslavi řekněme 14. v sobotu ? například parkoviště za Olimpií ? aby se sešlo nějaké větší množství aut a domluvili bychom se co a jak dál :-) jinak přidávám ještě pár foto z 18. škodahome Editováno: 1. Červen 2014, autor: Lenny93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.