vormen Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 tak to video někam dej, ať se můžeme podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Zatím nebyl pořádně čas, ale o víkendu bych to snad měl zmáknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Stou vodou bych to chtěl videt vsobotu kdyz jsem myl auto tak jsem to schvalně zkoušel nasimulovat tim že jsem lil hadici vodu přimo k ťesnění okna tak se tam moc vody nedostalo a ta co tam natekla tak okamžitě tekla ven i když byli dveře zavřene! při otevřených dveřích to byl ješte větši fofr tak to sem nekdo nahoďte docela bych se mrknul jak to vypadá, když otevřete stavidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 http://youtu.be/6rvl7bCiUsc Tady máte to videjko je to moje premiéra 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Pěknej kocour na videu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 maš z druhy strany dveří puštěnou hadici, ne ? fakt čumim..tolik vody ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Kristapána! 40dní pršelo a byla potopa. Ale přitom to nevypadá, že by těsnění bylo přilepený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Tyjo, kdyby si to dal včera, tak řeknu, že si děláš prdel, že je 1. a apríl a není to možné.. To jsem ještě neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 (editace) Pěknej kocour na videu To je prý pěkná ku**a co jaro a podzim, to várka koťat, jenomže jako jediná údajně chytá myši Pardon za zbytečný příspěvek. Njn, čekal jsem, kdo přijde s tou hadicí, že jí tam mám někde schovanou , na Youtube, až budou psát nějací chytroprdi. Taky jsem si říkal, že tam teda nějaká voda bude, ale nečekal jsem že tolik. Někde jsem četl, že z toho vypustili kolem 4l, tak jsem se zalekl a raději vzal ten kyblík, ale že tam bude přes 2l mě taky překvapilo. Editováno: 3. Duben 2014, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 já to těsnění mám uplně stejně jako ty, ale voda asi odtéká, protože ve dveřích není a ten práh pod otvorem je pěkně zaflákanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 no ty jo takovy vody to neni mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 já to těsnění mám uplně stejně jako ty, ale voda asi odtéká, protože ve dveřích není a ten práh pod otvorem je pěkně zaflákanej Tak to tam mám přesně taky. Voda tedy zatím odtéká. Ale stejně je to blbě řešený, protože až se to časem ucpe bordelem, vznilklým z prachu, co sebou voda vezme skrz dveře. Odtokový otvor by měl být prostě volný, když už jsou dveře považovány za "mokrou" část auta, kterou nejde utěsnit proti vodě (to mi kdysi napsali z infolinky ŠA). U OI se tyto otvory musely občas prošťouchnout. A to nebyly krytý těsněním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 až bude teplo, tak pod ty dveře lehnu a bočníma štípačkama tu gumu vycvaknu v místech těch otvorů a bude klid. já myslím, že tam nemusí být ani bordel, ale ten konzervační vosk v horku teče dolů a pak to může zalepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Tak to čumim tak to sem rád že moje dveře se zrovna povedly a voda vklidu odtéká a nešploucha mi ztoho na maják Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 A co pravý dveře? Tam to bylo v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 JJ, tam to normálně odtékalo, je to vidět i pod autem. Uvidím, co tyhle dveře. Třeba opravdu stačilo to jen odlepit, ale nějak tomu nevěřím, uvidím časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 jak to má vyřešený OIII? podobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza hlach Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Tak jsem dnes myl růčo auto a napadlo mě tu gumu odtáhnout a světe div se, pár kapek vyteklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 (editace) u mě to funguje dobře...kupodivu....myslím že základním znakem toho, že to funguje jak má, je ten špinavej práh...to mě vytáčí už od začátku...umeju auto a druhej den tam mám tuhle špínu (voda ze dveří s sebou veme ten sajrajt...) takže pokud se vám to nadměrně špiní v těhlech místech vzadu, tak to funguje Editováno: 7. Duben 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Mě se taky špinilo a ejhle, to není jistota, že tam tu vodu mít nebudeš. Ale už mi je aspoň jasný, kde se tam ta špína a šmouhy berou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 (editace) nestraš naštestí mi tam nic nešplouchá a nic z toho nevyteklo a nechápu jak to přes tu gumu může odtejkat A fakt mě zajímá jak to má OIII Editováno: 7. Duben 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Fabiánek Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Já jsem měl vodu v pravých zadních dveří a taky mě to pěkně šplouchalo jsem myslel že šlyším benzín v nádrži a ono prd tak hned jsem stím mazal do servisu ať se o to postaraj dokud to je v záruce. jak je ta guma ze spodku dveří tak překrývala odtokový dírky a proto jsem je nemohl najít a teď už je vše vpořádku zádný vlnobití už neslyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 to by mě zajímalo, jestli v ŠA bylo zavedeno nějaké NO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rygy Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Borci, tak toto je fakt nášup, mám dva týdny Rapida ojetého a myslel jsem, že je něco s nádrží, ale díky Vám jsem čekal minutu, než všechny voda ze zadních dveří odtekla :-D Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motyll Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.